2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ay o kadar iyi anlıyorum ki , hele bide şikayet ettiğim için de üzüldüğüm kısım var , şikayet etmiyoruz sadece ruh halimizi yazıyoruz Allahım valla halimize bin şükür

Ay pes pes pes doğrusu , ya ne misafiri seni ağırlayacakları yerde nasıl sana gelirler anlamıyorum, eşine birşey diyemem canım gelene gelelim diyene bişey diyemedi heralde ama o düşüncesizlere yuh diyorum yaaa
Ay bide esimin oruc oldugunu biliyolar benim halimi biliyolar saat 4 gibi gelip biz aciz ne zaman gemek yicez denilmesi beni cok sinir etti. Evi bizim eve 20 dk arabayla uzaktan falanda gelmiyolar yani dusunun.

Ben antibiyotik kullandım yeni bu nedenle
Nst nasıl çıkıyor? Bebek keyfi yerinde sanırım
Ay çok büyük yersiz ve düşüncesiz davranış olmuş

Ay bide esimin oruc oldugunu biliyolar benim halimi biliyolar saat 4 gibi gelip biz aciz ne zaman gemek yicez denilmesi beni cok sinir etti. Evi bizim eve 20 dk arabayla uzaktan falanda gelmiyolar yani dusunun.
Canım valla sözün bittiği yer, inşallah bida aynı şeyi yapmazlar diye düşünmek istiyorum

Dogum yaklaştıkça benimde ruh halim çok kötü herseye geriliyorum üstümde inanılmaz bi gerginlik var her gün nst git gel inanılmaz yorucu Rabbime bin şükür ama hormonlar uçuyor galiba son haftalarda herkesi boğazlama isteği yaşıyorum resmen mesela pank okudum yazdığını ve buna bile sinirlendim

Ya kıyamam sana laf anlatılmıyo ki gerçekten bazen anlamamakta ısrarcı insanlar malesef. Bende artık iş güç yapamıyorum diye ailemi bir kaç hafta önce çağırdım. Normalde ailesini öyle sık sık çağırmayan canım kocam şimdi sürekli ailesini çağırıp yemek çay yaptırıyo bir şeyde diyemiyorum kendi ailem burda diye

Ya şu an senin yerine kendimi koyuyorum ne söylenirdim eşime djhdjd. Ve asla yemek hazırlamakla uğraşmazdım eşime derdim dışarıdan söyle. Şu dönemde emrivaki yapıp gelen kimseye tahammülüm kalmamıştırrr. Ben normalde de akrabağğğğğ seven bi tip değilim cinler tepeme çıkardı kesin. Neyse atlatmışsın şükür.

Hem doktor evhamlı hem de benim bebek büyük ve suyu fazla :/
Canım bizim haftalar erken daha tabi doğum için ama doktor daha iyi bilir aslında. Yani benimkisi şu an bir şey görüp hastaneye yatırmak istese hayır diyemem herhalde. İnşallah birkaç hafta daha sabreder hem bebiş hem doktor.

Ne kadar düşüncesiz insanlar...
Ama suçlu olan eşin, kabul etmeyecekti pank rahatsız, doğumuna az kaldı diyecekti.

Hadi geldiler diyelim, niye kendini yordun? Rahatsızım diyip çekilseydim köşeye, eşin çeksin kahrını dışarıdan getirsin yemeği... Gittikten sonra da ya temizlik yapan birini çağır eşin ödesin, yada kendi yapsın...

Çok sinir bozucu gerçekten...

Sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra eve geldiğinizde kaç kilo verdiniz?

Ben artık kilomdan ciddi rahatsız olmaya başladım, şuan +17 kg almış görünüyorum, son 10 günüm kaldı

Avrupada her muayenede ultrasona bile girilmiyormus dogrumu

Avrupada her muayenede ultrasona bile girilmiyormus dogrumu
Evet zaten muayeneler bir ay doktorla bir ay ebeyle oluyor. Ebe sadece kalp atışlarını dinletiyor bir aletle ultrason yok. Her trimestrede bir ana randevu oluyor hastanede, orada detaylı bakılıyor. Onun dışında sağlık ocağı ve polikliniklerde yürütülüyor takip.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 36+3üz hareketlere başlayabilirsin dedi squat açma germe vs. Perine masajını öneriyor musunuz dedim ben önermiyorum ödem olabilir şişlik olabilir enfeksiyon kapabilir dedi bebek baskı yaptıkça esner zaten dedi. Günde 3 hurma ye dedi. Muz ceviz havuç ye dedi.
Hanımefendinin yüzünü yine göremedik plesentadan dolayı artık doğunca görcez inşallah ümidi kestim

Kızlar bende şimdi doktordan çıktım 35+6 haftalığım benim miniş 3150 gr boy 45 doktor biraz daha tutalım dedi ben bu haftada 3500 kilo doğacak çocuktansa 38-9 da doğacak 2 kilo çocuğu tercih ederim dedi :/ kasılma engelleyici verdi rahim ağzı yumuşamasın diye ekstra bir ilaç verdi. Biz de hiç göremedik minişi bakalım

Canım kilosu baya iyi ya maşallah biraz tosuncuk, aynen doktorlar anne karnında durmasını ciğer gelişimi için sanırım çok istiyorlar, inşallah biraz daha bekler sağlıcakla gelir

Erken doğum riski mi var? Benim de kasılmalarım oluyor ama bir şey demedi doktorum.

Bebeklerinizin gaz sancısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Her emme sonrası maceramız başlıyor, şu sıralar çok zorlanıyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…