2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba kızlar dün kontrol günümdü36+4 ile gittik. Herşey yolunda 2.950 gram 49 cm bir hanım. İlk doğumum sezaryen olduğu için bundada öyle olacağı için gün planlarız diye gittik. Doktorum haftaya çarşamba vajinal muayene yapıp bebek kanala girdiyse almak istiyor. 37+4 te olacağım erken geliyor bana ama demekki değil. Bunuda yapmasının sebebini rahim büyümesi sebebiylesezaryen dikiş yerinin incelmesi dolayısıyla olası kötü durumlar gelişebilirmiş. Bir de bildiğiniz emin olunamayan ama temkinli olmak zorunda kaldığımız diyabetim vardı bu sebeplerle. Hayırlısı bakalım.

Erken değil kesinlikle 37den sonra gelmesi normal karşılanıyor

Allah yardimcin olsun ben sezeryan isticem galiba, psikolojim kaldirmiyo
Bırakma kendini lütfen bebeğin başı bile inmiş her şey güzel ilerliyor. Kendini kastığın için oluyodur. Herkes doğumun muayeneyle alakası olmadığını söylüyor.

Bırakma kendini lütfen bebeğin başı bile inmiş her şey güzel ilerliyor. Kendini kastığın için oluyodur. Herkes doğumun muayeneyle alakası olmadığını söylüyor.
Öyle midir gerçekten, daha kolay mi olur dogum. Kendimi cok kasiyorum hep diyorum rahat olcam diye ama olmuyor ne zormus bu işler...

inşallah de kız, Rabbim bilir belli olmaz
Ben de 3 nisan pazartesi diye anlaşmıştım doktorumla ama ne oldu? 5 mart ta aldılar

Şu hani “hayat siz başka planlarla meşgulken başınıza gelen şeydir” derler ya o hesap oldu benimki çok sunumsuz yakalanmıştım hey gidi şimdi büyüdü, hafta başından beri arkadaşlarıyla bile buluşuyor minnoşum

Öyle midir gerçekten, daha kolay mi olur dogum. Kendimi cok kasiyorum hep diyorum rahat olcam diye ama olmuyor ne zormus bu işler...
Kastığın için zor oluyor canım. İlişkide bile biraz canın istemese normalde hiçbir şey olmazken canın yanıyor zor oluyor. Her şey psikolojik gerçekten. Rahat olmaya çalış lütfen. Akışına bırak nefesinle kontrol etmeye sakinleşmeye çalış..

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…