2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Maşallah sağlıkla gelsin güzel kız, 37+0da alınacak benim oğlum da, risklerden dolayı..37 hiç erken değil dedi doktorum, rahat olun

Annemde ramazanda bi kötü oldu doktora götürdük şeker yüklemesi yapıldı 75 gr 1. Saat 288 diyordu, çok fazla demi
Geçmiş olsun çok. Açlık 90 altı1. Saat 140 altı 2. Saat 120 altı olmalı. Fazla çıkmış. Bide evdeki kullandığı test çubukllarını kontrol etsin. Tarihi geçince yüksek çıkarıyor.

Ne kadar incesin canım? Bebeğinle uğraşırken aklına benim gelmem Şimdi kontrole geldim. Sıra bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler veririm. Sen de bebeğini sağlıkla huzurla büyüt

Bence dursunlar canım bir anda gelebilirler belli olmaz. Ama hani uçurulanlar vardı ya, eğer listede hala onlar varsa onları kaldırabilirsin istersen. Onlar daha gelmez çünkü

Doguran kizlarcim hemoroidleriniz ne durumda? Benimkiler artik bagimsizliklarini ilan etti cunku. Agri aci kanama yok ama bildiginiz o bolgem komple sismis durumda gecermi dogurunca falan
Canım benim hiç yoktu doğumdan bi çıktım yani cevizin yarısı kadar desem yalan olmaz şok oldum doktor normal dedi sezeryanda olsa hemoroid çıkıyor yani. Benim dün artık minicik kaldı içeriye girdi hepsi çok şükür 2 haftada. Ama fitil ve krem kullandım ben. Anlayacağın normal şişmesi heleki doğumdan sonra daha çok şişebiliyor ama geçiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…