- 24 Kasım 2021
- 5.217
- 6.419
- 148
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.361
Aynı hamileyken yapılan şeker yüklemesi gibi yapmışlar valla aç bi tane kan almışlar birde 1. Saat ve 2.saat almışlarHamile olmayanlarda 2 saat sonra bakılıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olma ihtimalim de var
Oyle buyuduki artik iceri falan girmiyor memelikten cikti baya bi kendi basina baloncuk oldu umarim benimde kaybolur canimCanım benim hiç yoktu doğumdan bi çıktım yani cevizin yarısı kadar desem yalan olmaz şok oldum doktor normal dedi sezeryanda olsa hemoroid çıkıyor yani. Benim dün artık minicik kaldı içeriye girdi hepsi çok şükür 2 haftada. Ama fitil ve krem kullandım ben. Anlayacağın normal şişmesi heleki doğumdan sonra daha çok şişebiliyor ama geçiyor canım
Ay ben tansiyondan dolayi yiyemiyorum annme bir tepsi pişi yaptirip gelip gidip yicem hamur isi kadar sevdigim bisey yok zaten simdi yasak olunca daha bi ozleidm gozlerimin onunden pisiler ucusuyoDoğumdan sonra ne yiyeceksin listesini çıkardın mı? Hastaneye söyleyeceklerini listele şimdiden
Banlananlar silinmiş heralde canım, göremedim kimseBence dursunlar canım bir anda gelebilirler belli olmaz. Ama hani uçurulanlar vardı ya, eğer listede hala onlar varsa onları kaldırabilirsin istersen. Onlar daha gelmez çünkü
Bende 10 bardak çay içecem, çay severdim hep kendimi kısıtladımOyle buyuduki artik iceri falan girmiyor memelikten cikti baya bi kendi basina baloncuk oldu umarim benimde kaybolur canim
Ay ben tansiyondan dolayi yiyemiyorum annme bir tepsi pişi yaptirip gelip gidip yicem hamur isi kadar sevdigim bisey yok zaten simdi yasak olunca daha bi ozleidm gozlerimin onunden pisiler ucusuyo
Her zaman aklımdasın canımNe kadar incesin canım? Bebeğinle uğraşırken aklına benim gelmemŞimdi kontrole geldim. Sıra bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler veririm. Sen de bebeğini sağlıkla huzurla büyüt
Hadi hayırla gelsinMerhaba kızlar dün kontrol günümdü36+4 ile gittik. Herşey yolunda 2.950 gram 49 cm bir hanım. İlk doğumum sezaryen olduğu için bundada öyle olacağı için gün planlarız diye gittik. Doktorum haftaya çarşamba vajinal muayene yapıp bebek kanala girdiyse almak istiyor. 37+4 te olacağım erken geliyor bana ama demekki değil. Bunuda yapmasının sebebini rahim büyümesi sebebiylesezaryen dikiş yerinin incelmesi dolayısıyla olası kötü durumlar gelişebilirmiş. Bir de bildiğiniz emin olunamayan ama temkinli olmak zorunda kaldığımız diyabetim vardı bu sebeplerle. Hayırlısı bakalım.
Ne desem bilemedimKızlar sizce aylardır hiç forumu kullanmayan kişileri listeden silsem mi dursun mu? Birde foruma girip bilgi güncellemeyen arkadaşlar varfikirlere açığım aktif kullanan kankiler MelodiminEsi @nail art @bernisko B Birdurumvar @VivaLaJuicy @Rprnn babyisloading @Maviiportakal Milena35 @paulfrank pank @sinop_e @Pink0606
Canım açıklık fln var mıydı, kafası kanala girmiş miKızlar hastaneden geldim hemen kısaca anlatmaya çalışcam size durumu. Bebek gayet iyi her şey yolunda. Çatı muayenesi çok zordu ciddi anlamda bende doktorda çok zorlandı6 sına yeni randevu verdi 39. Hafta randevusu eğer ki 6 sına kadar bebek kendi gelmezse yüksek ihtimalle 6 sı ya da 7 sine sezeryan planlıycaz. Malesef doktorum 8 inden itibaren bir hafta yokmuş yani benim 40. Haftamda eğer sezeryan olmazda bir hafta daha beklemek istersem doktorum başka hastaneye başka doktora yönlendirmek zorunda kalcak ki bende bunu pek istemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum yani kafam allak bullak oldu. Doktor muayenede bu kadar zorlanıyorsak doğum nasıl olur bilemem dedi
Ay bende kararsız kaldım neyse biraz nisan ortası olsunda tekrar bakarım gibi güncel durumaHadi hayırla gelsin
Ne desem bilemedimaslında aktif olanlar kalsa daha mantıklı, gelmek isteyen yine eklenir
Hayır yoktu. Nst de sancıda çıkmadıCanım açıklık fln var mıydı, kafası kanala girmiş mi
Elle alttan muayene ile normal doğum bir degil korkmayın deniyor. Cunku dogumda bebek doğmak için kendini ittiriyor ebe yada doktor eli girmiyor iceri diye biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun canim.Kızlar hastaneden geldim hemen kısaca anlatmaya çalışcam size durumu. Bebek gayet iyi her şey yolunda. Çatı muayenesi çok zordu ciddi anlamda bende doktorda çok zorlandı6 sına yeni randevu verdi 39. Hafta randevusu eğer ki 6 sına kadar bebek kendi gelmezse yüksek ihtimalle 6 sı ya da 7 sine sezeryan planlıycaz. Malesef doktorum 8 inden itibaren bir hafta yokmuş yani benim 40. Haftamda eğer sezeryan olmazda bir hafta daha beklemek istersem doktorum başka hastaneye başka doktora yönlendirmek zorunda kalcak ki bende bunu pek istemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum yani kafam allak bullak oldu. Doktor muayenede bu kadar zorlanıyorsak doğum nasıl olur bilemem dedi
Birden de olabiliyor bunlar ama bence biraz daha kalabilir senin bebiş canımHayır yoktu. Nst de sancıda çıkmadı
Hoca ile anlaştık hastanenin restorantindaki tatlılardan birer porsiyon yollucak o derece hasretimDoğumdan sonra ne yiyeceksin listesini çıkardın mı? Hastaneye söyleyeceklerini listele şimdiden
Valla bilmiyorum ama bugün cidden çok zorduElle alttan muayene ile normal doğum bir degil korkmayın deniyor. Cunku dogumda bebek doğmak için kendini ittiriyor ebe yada doktor eli girmiyor iceri diye biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun canim.
Bu arada bende ilk dogumumda guzel ellenmistimresmen tik olmustu bende
Tabi doktorda dedi burdan çıkıncada başlayabilir hiç belli olmaz dedi. İşte 6 sına kadar bekliycez gelen olmazsa netleştiricez. Şöyle ki bir anda bambaşka hastanede bambaşka doktorla olma fikri çok çok korkutuyor. Şansıma doktorun iznine denk geldimBirden de olabiliyor bunlar ama bence biraz daha kalabilir senin bebiş canım
Ay bazen öyle hastaneye gidenler oluyor ama evdeki çubuklar hatalı ya da gitmeden insulin kullanannlar allah korusun o da tehlikeliYok canım ya hastanede yaptırdı tahlil kan tahlili
Stok yaptın mı? Sen bi alışverişe çıkCumartesi gecesi partilemek istiyorum
Su an alisveristeyim kiz sut yapsın diye bi dünya şey aldım insan kuru meyveyi bile özler mi özlemişStok yaptın mı? Sen bi alışverişe çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?