2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Oyle buyuduki artik iceri falan girmiyor memelikten cikti baya bi kendi basina baloncuk oldu umarim benimde kaybolur canim

Doğumdan sonra ne yiyeceksin listesini çıkardın mı? Hastaneye söyleyeceklerini listele şimdiden
Ay ben tansiyondan dolayi yiyemiyorum annme bir tepsi pişi yaptirip gelip gidip yicem hamur isi kadar sevdigim bisey yok zaten simdi yasak olunca daha bi ozleidm gozlerimin onunden pisiler ucusuyo

Bende 10 bardak çay içecem, çay severdim hep kendimi kısıtladım

Ne kadar incesin canım? Bebeğinle uğraşırken aklına benim gelmem Şimdi kontrole geldim. Sıra bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler veririm. Sen de bebeğini sağlıkla huzurla büyüt
Her zaman aklımdasın canım İnşAllah hepimiz sağlıcakla büyütelim yavrularımızı

Kızlar oğluşum ilk kez kustu az önce karnına çekiyor ayaklarını böyle birde emerken bağırsakları gurul gurul ötüyordu dünden beri ama emerken alttan kakada yapıyordu hemen. Bir anda bugün kusunca çok korktuk annem bana kızdı sen üşüttün kesin ondan oluyor üstüne bişey giy kalın hırka giy ya ev 23 derece ve gerçekten sıcak yani moralim bozuldu karnı ağrıyorsa napıcam ben masaj mı yapayım yağla ?

Hadi hayırla gelsin
Ne desem bilemedim aslında aktif olanlar kalsa daha mantıklı, gelmek isteyen yine eklenir

Kızlar hastaneden geldim hemen kısaca anlatmaya çalışcam size durumu. Bebek gayet iyi her şey yolunda. Çatı muayenesi çok zordu ciddi anlamda bende doktorda çok zorlandı 6 sına yeni randevu verdi 39. Hafta randevusu eğer ki 6 sına kadar bebek kendi gelmezse yüksek ihtimalle 6 sı ya da 7 sine sezeryan planlıycaz. Malesef doktorum 8 inden itibaren bir hafta yokmuş yani benim 40. Haftamda eğer sezeryan olmazda bir hafta daha beklemek istersem doktorum başka hastaneye başka doktora yönlendirmek zorunda kalcak ki bende bunu pek istemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum yani kafam allak bullak oldu. Doktor muayenede bu kadar zorlanıyorsak doğum nasıl olur bilemem dedi

Canım açıklık fln var mıydı, kafası kanala girmiş mi

Elle alttan muayene ile normal doğum bir degil korkmayın deniyor. Cunku dogumda bebek doğmak için kendini ittiriyor ebe yada doktor eli girmiyor iceri diye biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun canim.
Bu arada bende ilk dogumumda guzel ellenmistim resmen tik olmustu bende

Valla bilmiyorum ama bugün cidden çok zordu daha fazlasını hayal dahi edemiyorum şu an

Birden de olabiliyor bunlar ama bence biraz daha kalabilir senin bebiş canım
Tabi doktorda dedi burdan çıkıncada başlayabilir hiç belli olmaz dedi. İşte 6 sına kadar bekliycez gelen olmazsa netleştiricez. Şöyle ki bir anda bambaşka hastanede bambaşka doktorla olma fikri çok çok korkutuyor. Şansıma doktorun iznine denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…