2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Her zaman aklımdasın canım İnşAllah hepimiz sağlıcakla büyütelim yavrularımızı
Çıktım canım randevudan. Pazartesi tekrar gel, dikişi alalım. Yatış yapalım. Çarşamba gibi de doğumu yapalım dedi. Gözetim altında olacakmışım. Dikişi alıp eve göndermek istemiyor. Belki çarşambadan önce de olabilir sancı olursa.
Normale cesaret edemedim. Sezaryene karar verdim bu arada. Bebek 2300 gram şu an. Haftaya 37 oluyorum. 38de alsanız hocam, biraz daha kilo alsa dedim.
Bebeğin dışarda daha iyi gelişeceğini düşünüyorum, içerisi sandığın kadar güvenli olmayabilir dedi enfeksiyondan dolayı.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Su an alisveristeyim kiz sut yapsın diye bi dünya şey aldım insan kuru meyveyi bile özler mi özlemiş sut yapıcı şeyler alıyorum
Ay ne sorcam sut yapici seyler konu olmusken. Rezene cayi dereotu falan sut yapiyor diyorlarya dogumdan 3-4 gun once baslasak faydasi olurmuki yoksa dogurmakmi gerekiyor

Ay ne sorcam sut yapici seyler konu olmusken. Rezene cayi dereotu falan sut yapiyor diyorlarya dogumdan 3-4 gun once baslasak faydasi olurmuki yoksa dogurmakmi gerekiyor
Rezene oğlumda bizim çocuk doktorumuz hic tavsiye etmemisti hic kullanmadkm bence şeker yoksa kuru dut kaynatılıp içilebilir gebelikte kullanılıyor çokta güzel sut yapar ben hemen dogum sonrası başlamak için çantaya aticam bir de bestlak damla koydum cantama hemen ona da başlamak istiyorum Allahin izni ile inşallah bebeğimi hemen yanıma verirler bunları yaparım

Günlerimiz cok yakın seninle. Ya geçen Yusuf olgaç videosuna denk geldim çatı muayenesi kesinlikle bi doğum kıstası değil diyordu. Moralini bozma bence canım. Farklı doktor olma ihtimali seni gerebilir insallah istediğinden güzel olur her sey

Çok teşekkür ederim. İşte beni en çok geren şey bu şu an. Şansıma bana denk geldi doktorumun izni

Hiç düşünme kiloyu. Benim minik adamımı görsen Ben de boşa endişe etmişim resmen. Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin bool sütün olsun

Ay anneme şeker demişler , cihaz vermişler ilaç başlamışlar tip 2 diyabet, bayramdan sonra gene gidecek

Doktoruna hemen sorsana canım. Benim başıma gelse hemen doktora yazardım

Kizlar 2 gunluk anne olarak yasadiklarimi anlatayim size bi kere sezaryen asiri rahatti yarim saat sürdü ilk gece zordu ama yürümek ve kayisi nektari icmek tek cozum yurumezseniz gaz sanciniz birikir bu da agri yapar hatta gazinizi çıkarmadiginiz icin yemek bile vermezler size:)) neyse eve geldik biriken kedi kumlarini temizledim direkt hareket etmek ağrılarımi.hafifletiyor sadece kotu olan sey o karin agrisiyla ebenin emzirmek için memelerimi her 3 saatte bi zorlamasi mincirmasi yok iste sütüm damla damla bisi geliyo bellir belirsiz bestlak damla aldim süt arttiriomus bakalim 3 saatte bibsagma makinesiyle sagiom yeni basladim neyse 2900 kg.ile dogan bebegim 1 gunde 200 gr verdi doktor hizli vermis dedi sütüm sagmaya calisiorum gelmiyor bebege mama verioz allahtan cok huysuz bi bebek degil bunca soruna ragmen tek guzel sey bunlari yazarken kafasini koklayıp rahatlamak:)

Üzüldüm sizin için, ben de alttan muayenede çok geriliyorum. Umarım istediğiniz gibi bir Doğum olur.
İkinci sezaryenleri daha erken alıyorlar. Demek ki en iyisi bu şekilde olacak sizin için. İçini ferah tut, sağlıkla gelsin ben de haftaya çarşamba 37 oluyorum tam ama hiç hazır değilim alınmasına
Cumartesi gecesi partilemek istiyorum
Uykusuzluktan partilersin
Benim şekerde kafasına göre dun sadece 1 Çatal güllaç yedim 1 çatalla 160 cikti saka gibi söylediğin hafta 38.hafta oluyor cnm korkma ins
Kız sana süt yaramıyor. Bi çatalla o kadar yükselmesi de insafsızlık
Başka doktora yönlendirmesini anladım da hastane neden değişiyor acaba, özel kliniğe mi gidiyorsunuz?
Kuru dutu kaynattıktan sonra blenderdan mı geçireceksin? Yoksa sadece suyunu mu içicen?

Ay kızlar bana bişeyler oluyor. Yürürken sol ayağımı bastığımda alt taraftan elektrik çarpması gibi bi ağrı oluyo zıplatıyo valla bu ne ki ola ara ara oluyo her bastığımda değil yürümeye korkuyom valla her an olacak diye

Hastanedeki tek doktor kendisi çünkü başka doktor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…