- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.381
Çıktım canım randevudan. Pazartesi tekrar gel, dikişi alalım. Yatış yapalım. Çarşamba gibi de doğumu yapalım dedi. Gözetim altında olacakmışım. Dikişi alıp eve göndermek istemiyor. Belki çarşambadan önce de olabilir sancı olursa.Her zaman aklımdasın canımİnşAllah hepimiz sağlıcakla büyütelim yavrularımızı
Ay ne sorcam sut yapici seyler konu olmusken. Rezene cayi dereotu falan sut yapiyor diyorlarya dogumdan 3-4 gun once baslasak faydasi olurmuki yoksa dogurmakmi gerekiyorSu an alisveristeyim kiz sut yapsın diye bi dünya şey aldım insan kuru meyveyi bile özler mi özlemişsut yapıcı şeyler alıyorum
Rezene oğlumda bizim çocuk doktorumuz hic tavsiye etmemisti hic kullanmadkm bence şeker yoksa kuru dut kaynatılıp içilebilir gebelikte kullanılıyor çokta güzel sut yapar ben hemen dogum sonrası başlamak için çantaya aticam bir de bestlak damla koydum cantama hemen ona da başlamak istiyorum Allahin izni ile inşallah bebeğimi hemen yanıma verirler bunları yaparımAy ne sorcam sut yapici seyler konu olmusken. Rezene cayi dereotu falan sut yapiyor diyorlarya dogumdan 3-4 gun once baslasak faydasi olurmuki yoksa dogurmakmi gerekiyor
Günlerimiz cok yakın seninle. Ya geçen Yusuf olgaç videosuna denk geldim çatı muayenesi kesinlikle bi doğum kıstası değil diyordu. Moralini bozma bence canım. Farklı doktor olma ihtimali seni gerebilir insallah istediğinden güzel olur her seyKızlar hastaneden geldim hemen kısaca anlatmaya çalışcam size durumu. Bebek gayet iyi her şey yolunda. Çatı muayenesi çok zordu ciddi anlamda bende doktorda çok zorlandı6 sına yeni randevu verdi 39. Hafta randevusu eğer ki 6 sına kadar bebek kendi gelmezse yüksek ihtimalle 6 sı ya da 7 sine sezeryan planlıycaz. Malesef doktorum 8 inden itibaren bir hafta yokmuş yani benim 40. Haftamda eğer sezeryan olmazda bir hafta daha beklemek istersem doktorum başka hastaneye başka doktora yönlendirmek zorunda kalcak ki bende bunu pek istemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum yani kafam allak bullak oldu. Doktor muayenede bu kadar zorlanıyorsak doğum nasıl olur bilemem dedi
Çok teşekkür ederim. İşte beni en çok geren şey bu şu an. Şansıma bana denk geldi doktorumun izniGünlerimiz cok yakın seninle. Ya geçen Yusuf olgaç videosuna denk geldim çatı muayenesi kesinlikle bi doğum kıstası değil diyordu. Moralini bozma bence canım. Farklı doktor olma ihtimali seni gerebilir insallah istediğinden güzel olur her sey
Hiç düşünme kiloyu. Benim minik adamımı görsenÇıktım canım randevudan. Pazartesi tekrar gel, dikişi alalım. Yatış yapalım. Çarşamba gibi de doğumu yapalım dedi. Gözetim altında olacakmışım. Dikişi alıp eve göndermek istemiyor. Belki çarşambadan önce de olabilir sancı olursa.
Normale cesaret edemedim. Sezaryene karar verdim bu arada. Bebek 2300 gram şu an. Haftaya 37 oluyorum. 38de alsanız hocam, biraz daha kilo alsa dedim.
Bebeğin dışarda daha iyi gelişeceğini düşünüyorum, içerisi sandığın kadar güvenli olmayabilir dedi enfeksiyondan dolayı.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Doğumdan sonra da bir süre yatamıyoruzYüz üstü yatmayı özledimmmmmmm
Ay anneme şeker demişler , cihaz vermişler ilaç başlamışlar tip 2 diyabet, bayramdan sonra gene gidecekRezene oğlumda bizim çocuk doktorumuz hic tavsiye etmemisti hic kullanmadkm bence şeker yoksa kuru dut kaynatılıp içilebilir gebelikte kullanılıyor çokta güzel sut yapar ben hemen dogum sonrası başlamak için çantaya aticam bir de bestlak damla koydum cantama hemen ona da başlamak istiyorum Allahin izni ile inşallah bebeğimi hemen yanıma verirler bunları yaparım
Yüksek zaten baya cnm ins insuline gerek kalmaz şeker cok zor valla Allah yardımcısı olsunAy anneme şeker demişler , cihaz vermişler ilaç başlamışlar tip 2 diyabet, bayramdan sonra gene gidecek
Doktoruna hemen sorsana canım. Benim başıma gelse hemen doktora yazardımKızlar oğluşum ilk kez kustu az önce karnına çekiyor ayaklarını böyle birde emerken bağırsakları gurul gurul ötüyordu dünden beri ama emerken alttan kakada yapıyordu hemen. Bir anda bugün kusunca çok korktuk annem bana kızdı sen üşüttün kesin ondan oluyor üstüne bişey giy kalın hırka giy ya ev 23 derece ve gerçekten sıcakyani moralim bozuldu karnı ağrıyorsa napıcam ben masaj mı yapayım yağla ?
Sezeryan sonrası yüz üstü uyumak zor olacak eminimDoğumdan sonra da bir süre yatamıyoruzMemeleri mastitten korumak lazım
Amin canım inşallah. Küveze girer mi acaba?Hiç düşünme kiloyu. Benim minik adamımı görsenBen de boşa endişe etmişim resmen. Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin bool sütün olsun
Sezaryen agrilarim gecsin ilk yapacagim seyYüz üstü yatmayı özledimmmmmmm
Üzüldüm sizin için, ben de alttan muayenede çok geriliyorum. Umarım istediğiniz gibi bir Doğum olur.Su anda nstye bağlandım. Yine vajinal muayene yine yangınlar yine benaglaya aglaya yaptırdım ama açıklık yokmuş su an. Bebeğin başıni hissediyorum ama açıklık yok dedi. Nstyi bekliyoruz. Surekli parmaklanacak miyiz dayanamiyorum yaa
İkinci sezaryenleri daha erken alıyorlar. Demek ki en iyisi bu şekilde olacak sizin için. İçini ferah tut, sağlıkla gelsinMerhaba kızlar dün kontrol günümdü36+4 ile gittik. Herşey yolunda 2.950 gram 49 cm bir hanım. İlk doğumum sezaryen olduğu için bundada öyle olacağı için gün planlarız diye gittik. Doktorum haftaya çarşamba vajinal muayene yapıp bebek kanala girdiyse almak istiyor. 37+4 te olacağım erken geliyor bana ama demekki değil. Bunuda yapmasının sebebini rahim büyümesi sebebiylesezaryen dikiş yerinin incelmesi dolayısıyla olası kötü durumlar gelişebilirmiş. Bir de bildiğiniz emin olunamayan ama temkinli olmak zorunda kaldığımız diyabetim vardı bu sebeplerle. Hayırlısı bakalım.
Uykusuzluktan partilersinCumartesi gecesi partilemek istiyorum
Kız sana süt yaramıyor. Bi çatalla o kadar yükselmesi de insafsızlıkBenim şekerde kafasına göre dun sadece 1 Çatal güllaç yedim 1 çatalla 160 cikti saka gibi söylediğin hafta 38.hafta oluyor cnm korkma ins
Başka doktora yönlendirmesini anladım da hastane neden değişiyor acaba, özel kliniğe mi gidiyorsunuz?Tabi doktorda dedi burdan çıkıncada başlayabilir hiç belli olmaz dedi. İşte 6 sına kadar bekliycez gelen olmazsa netleştiricez. Şöyle ki bir anda bambaşka hastanede bambaşka doktorla olma fikri çok çok korkutuyor. Şansıma doktorun iznine denk geldim
Kuru dutu kaynattıktan sonra blenderdan mı geçireceksin? Yoksa sadece suyunu mu içicen?Rezene oğlumda bizim çocuk doktorumuz hic tavsiye etmemisti hic kullanmadkm bence şeker yoksa kuru dut kaynatılıp içilebilir gebelikte kullanılıyor çokta güzel sut yapar ben hemen dogum sonrası başlamak için çantaya aticam bir de bestlak damla koydum cantama hemen ona da başlamak istiyorum Allahin izni ile inşallah bebeğimi hemen yanıma verirler bunları yaparım
Hastanedeki tek doktor kendisi çünkü başka doktor yokÜzüldüm sizin için, ben de alttan muayenede çok geriliyorum. Umarım istediğiniz gibi bir Doğum olur.
İkinci sezaryenleri daha erken alıyorlar. Demek ki en iyisi bu şekilde olacak sizin için. İçini ferah tut, sağlıkla gelsinben de haftaya çarşamba 37 oluyorum tam ama hiç hazır değilim alınmasına
Uykusuzluktan partilersin
Kız sana süt yaramıyor. Bi çatalla o kadar yükselmesi de insafsızlık
Başka doktora yönlendirmesini anladım da hastane neden değişiyor acaba, özel kliniğe mi gidiyorsunuz?
Kuru dutu kaynattıktan sonra blenderdan mı geçireceksin? Yoksa sadece suyunu mu içicen?
Ohhh afiyet , süt olsunSu an alisveristeyim kiz sut yapsın diye bi dünya şey aldım insan kuru meyveyi bile özler mi özlemişsut yapıcı şeyler alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?