2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bagkurlu olan içinde geçerli mi acaba

pank B Birdurumvar Equlaite kızlar nasılsınız? İnşallah herşey yolundadır?

Benimki geçen cumartesi geldi ama hala bebeğim gelmeyi düşünmüyor bu gün kontrolüm var bakalım
Sancım yok çatı kemiği ağrısı ve bel ağrısı var o da eskisinden bir tık fazla.Bir hareket yok bence birkaç gün sürer gibi duruyor.

Ya benim de pazartesi tekrar kontrol var doktor hazırlıklı gel yatış yapabilirim dedi, pazartesiye kadar kendi gelmezse heralde bana suni sancı fln verecekler

Evet ilk, ikinci ve üçüncü bebeklere para veriliyor o ayrı bir de anneye emzirme ödeneği veriliyor. Bir de hamileyken çalışan annelere doğum parası yatıyor.
Hmm anladım bari biraz yüksek verseler 3 5 neye yeter emzirmeyi de mi herkese veriyorlar acaba
Yok bunda emzirme yazıyor canım. O nedir bilmiyorum ben
Güle güle harca canım çalışana bilmem de doğum yapan her kadına çocuk sayısına göre 300 400 600 verilir ilke 300 verilir. Bu emzirmeyi ilkkez duydum

Seni en tatlı en matrak lohusa seçiyorum
Neşen hiç kaybolmasın hep gül ve güldür

Senin hiç ağrın olmuyor mu canım gece fln gene vardı bayağı benim kasıklarda ama şu nişan yok

Yaptım, teşekkürler Bana da idarecilerim bebek doğup nüfusa kaydını yaptıktan sonra bir kuruma gitmem gerektiğini söylemişlerdi, bu doğum yardımını almak için. Demek ki artık gitmeye gerek kalmadan yatırıyorlar.

Bebeğin kendini sertleştirmsi ve bel ağrım oluyor oda sancı demekmis annem dedi, dinlenince geçiyor hemen ama.
Başka benimde yok ne akıntı ne nişan
Böyle durumda dr lar oturmasını istemez süreç hizlansin diye.Yer çekimine yenik düştüğü için bebeğin ağrın oluyor.

Tamam teşekkür ederim bi bakayım bende özelle devletin farklı oluyor genelde buntarz şeyleri bi araştırayım bilgi veririm bende inşallah

Şimdi siz söyleyince google ladım biraz. Kuruma gitmen gereken dedikleri heralde Kaymakamlığa gidip 300 tl alma konusu. Doğum kağıdı ile beraber gidiyormuşuz. Ama yani 300 tl için uğraşamam kaymakamlık falan. Gitmeden veriyorlarsa olur

Milena35 özetlemiş aslında alınabilecekleri

Ay toplasan 10saattir girmemişim kac kişü doğurmuş ya maşallah doğuran anneler hepiniz inşallah sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Nare196 canım cidden kelimeler kifayetsz, insanın en yakınlarının kaybının acısını cok iyi bilirm, Allahım sabır versin, acın azalmaz ama zamanla alısırsın , bebeğin sana güç kuvvet ve yeni yasam umudu versin inşallah
pank ve Equlaite son durumlarınız ne merak ettm,

Kizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
Canım bana bermişlerdi cok sertlesiyordu karnım 3 hafta önce falan, nidicard ismi, aslnda gebelkle alakası olmayan bi hap, 2-3gün sonra bıraktrdı doktor geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…