- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.601
Yok bunda emzirme yazıyor canım. O nedir bilmiyorum benAaa öyle bişey de mi var. Hemşire demişti ilk bebeğe 300 lira doğum parası veriyorlar faln diye bu o mu acaba
Bagkurlu olan içinde geçerli mi acabaAz önce “hesabınıza para geldi” bildirimi geldi bankadan. Devlet emzirme ödeneğini yatırmış, 520 tl. Bu herkese aynı yatacak olan para sanırım. Tek seferlik olması gerekiyor. E devlete girip şahıs ödemeleri için banka hesabınızı tanımlayın demişlerdi bana. Onu tanımladıktan sonra geldi. Aklınızda olsun kızlar, sizler de yapın ki ptt falan uğraşmayın
Equlaite pank ayy hadi bakalım haberlerinizi bekliyoruz hayırlı güzel haberlerle gelin insallah
Papatya0593 ay kendimi tembel öğrenci gibi hissettim hemen bilgilerimi güncelliyorum doğum tarihi 25.03, isimleri Aras ve Uras, 34+6 günlük, 2235 ve 1775 gram
Sancım yok çatı kemiği ağrısı ve bel ağrısı var o da eskisinden bir tık fazla.Bir hareket yok bence birkaç gün sürer gibi duruyor.Benimki geçen cumartesi geldi ama hala bebeğim gelmeyi düşünmüyorbu gün kontrolüm var bakalım
Bilmiyorum ki canım ben sgk lıyım. Acaba öyle bir ayırım var mı hakim değilim hiçBagkurlu olan içinde geçerli mi acaba
Ya benim de pazartesi tekrar kontrol var doktor hazırlıklı gel yatış yapabilirim dedi, pazartesiye kadar kendi gelmezse heralde bana suni sancı fln vereceklerD destinaa88 sen bilmiyor musunPapatya0593 ile Rprnn en son doğuracak. Senin daha günün çok ama senden sonra bile doğurabilirler
Bugün okudum, en uzun hamilelik 1 yıl 10 gün sürmüş. 2si o rekora koşuyorlar
Hmm anladım bari biraz yüksek verseler 3 5 neye yeterEvet ilk, ikinci ve üçüncü bebeklere para veriliyor o ayrı bir de anneye emzirme ödeneği veriliyor. Bir de hamileyken çalışan annelere doğum parası yatıyor.
Ben de bilmiyordum bir arkadaşım uyardı. Ben özelde çalışıyorum. Devlet memuru tanıdığım yok ama özelde çalışanlara yatmış bu hep. E devlete girip şahıs ödemeleri tanımlama mı ne diye bir alan var. Oraya banka hesabınızı tanımlayınca geliyor zaten. Doğum parası da oraya yatacak galiba. Ama onun daha zamanı var sanırım. Yatınca haber veririm
Güle güle harca canımYok bunda emzirme yazıyor canım. O nedir bilmiyorum ben
Seni en tatlı en matrak lohusa seçiyorum@E B R U dert etme iki gün hastanede acı çektim hemşireler ısrarla pompa vermediler, en son akşam idrar kristalleşip kırmızı gelince çıldırdım, baktılar bende kayış koptu salon kadını çizgimden çıkıp cennet mahallesine bağlayacağım hemen kiralattılar bir tane o gece 20 cc kadar geldi onca sağıma, az mama takviyesi ile verdiler. Eve çıkışta hemen ebebeğe gittim pompa aldım eve geldim pompayı çözene kadar(masaj modu vs) hep 20-30 cc sağabildim. Pompayı çözdüm, sıcak duşlar, sıcak su torbaları, bugün paylaştığım takviye, still tea derken 2-3 günde arttı ama hala kolostumdu sanırım. İki gün önce de yani doğumun 4 5 ve 6. günü kaynanamın da cumartesi gideceğini öğrenince sütüm tamamen indi hahahahDemem o ki seninki de biraz uğraştırabilir ama kafaya takma ben hepiniz yerine kafaya takıp ağladım kızlar siz takmayın çünkü o süt buraya gelecekkkkkkkk!!
Senin hiç ağrın olmuyor mu canım gece fln gene vardı bayağı benim kasıklarda ama şu nişan yokHmm anladım bari biraz yüksek verseler 3 5 neye yeteremzirmeyi de mi herkese veriyorlar acaba
Güle güle harca canımçalışana bilmem de doğum yapan her kadına çocuk sayısına göre 300 400 600 verilir ilke 300 verilir. Bu emzirmeyi ilkkez duydum
Bebeğin kendini sertleştirmsi ve bel ağrım oluyor oda sancı demekmis annem dedi, dinlenince geçiyor hemen ama.Senin hiç ağrın olmuyor mu canım gece fln gene vardı bayağı benim kasıklarda ama şu nişan yok
Yaptım, teşekkürlerBen de bilmiyordum bir arkadaşım uyardı. Ben özelde çalışıyorum. Devlet memuru tanıdığım yok ama özelde çalışanlara yatmış bu hep. E devlete girip şahıs ödemeleri tanımlama mı ne diye bir alan var. Oraya banka hesabınızı tanımlayınca geliyor zaten. Doğum parası da oraya yatacak galiba. Ama onun daha zamanı var sanırım. Yatınca haber veririm
Böyle durumda dr lar oturmasını istemez süreç hizlansin diye.Yer çekimine yenik düştüğü için bebeğin ağrın oluyor.Bebeğin kendini sertleştirmsi ve bel ağrım oluyor oda sancı demekmis annem dedi, dinlenince geçiyor hemen ama.
Başka benimde yok ne akıntı ne nişan
Bagkura yoktur büyük ihtimalleBilmiyorum ki canım ben sgk lıyım. Acaba öyle bir ayırım var mı hakim değilim hiç
Tamam teşekkür ederim bi bakayım bendeBen de bilmiyordum bir arkadaşım uyardı. Ben özelde çalışıyorum. Devlet memuru tanıdığım yok ama özelde çalışanlara yatmış bu hep. E devlete girip şahıs ödemeleri tanımlama mı ne diye bir alan var. Oraya banka hesabınızı tanımlayınca geliyor zaten. Doğum parası da oraya yatacak galiba. Ama onun daha zamanı var sanırım. Yatınca haber veririm
Şimdi siz söyleyince google ladım biraz. Kuruma gitmen gereken dedikleri heralde Kaymakamlığa gidip 300 tl alma konusu. Doğum kağıdı ile beraber gidiyormuşuz. Ama yani 300 tl için uğraşamam kaymakamlık falan. Gitmeden veriyorlarsa olurYaptım, teşekkürlerBana da idarecilerim bebek doğup nüfusa kaydını yaptıktan sonra bir kuruma gitmem gerektiğini söylemişlerdi, bu doğum yardımını almak için. Demek ki artık gitmeye gerek kalmadan yatırıyorlar.
Google da yazıyor canım şartlar şurtlar. 4a/4b falan tanımlmışlar bağkur hangisine giriyorsa bak istersenBagkura yoktur büyük ihtimalle
Bende spinal olacağım 10 nisanda nasıl geçti korkuyorum biraz bebeğinizi sağlıcakla büyütün inaşallahEvet canım spinal oldum. Tansiyondan dolayı epidural olmuyormuş, doktorum öyle dedi
Canım bana bermişlerdi cok sertlesiyordu karnım 3 hafta önce falan, nidicard ismi, aslnda gebelkle alakası olmayan bi hap, 2-3gün sonra bıraktrdı doktor geçinceKizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?