2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar benim de randevum yarın. Doktor geçen hafta çatı muayenesini de yapacağını söylemişti. Hafta boyunca sürekli aklımdaydı dün rüyama bile girdi. Benim için ağrısı veya acısı değil de mahremiyet kısmı kötü gelen. Sonra düşünüyorum çok saçma nasıl normal doğuracağım o zaman gelen giden bakacak çok büyük ikilemdeyim abartıyorda olabilirim tabi.

Bebeğin kendini sertleştirmsi ve bel ağrım oluyor oda sancı demekmis annem dedi, dinlenince geçiyor hemen ama.
Başka benimde yok ne akıntı ne nişan
Benim de ayakta çok kaldığımda sertleşiyor karnım. Gün boyu oturuyorum resmen iftar için eşime yemek yapayım diyorum sürekli sertleşiyo iki büklüm oluyorum

Kişiye göre değişiyor merak etme inşallah iyi geçicek

Birkaç gün varmış gibi hissediyorum canım çok hafif ağrım var baskı var.Nadiren sancı vuruyor.

Yok bunda emzirme yazıyor canım. O nedir bilmiyorum ben
Ben baktım bankamda tanımlı da bana yatmadı daha belki günü vardır sen benden önce doğurdun ya ondan sana önce yatmış olabilir bekleyeceğim bende yatar heralde
Kizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
Canımm ben bennn yazdıklarını okuyunca aynı senaryoyu yaşadım gözümün önünden geçti bende kasılmayla gittim sancılarım çok yükseldi ama ben asla sancı ağrı çekmedim doktorumda kasılma önleyici hap ve serumlar verdi hapın ismi adalat ve böyle koyu renkli kahverengi gibi bir yuvarlak haptı. O beni mahvetti işte o hem rahim yumuşatıcıymış kasılmaları önlesin diye hemde tansiyon ilacıymış 2 günden fazla kullanamayız dedi doktor beni 3 gün yatırdı doğum öncesinde o gecelerde ciğer geliştirici vurdular doğum olursa hazırlıksız olmayalım diye. Ama baktılar ki kasılma geçmiyor ve adalatta bende çarpıntı nefes darlığı yaptı çünkü 3. Günde bana içirdiler unutup hemşireler en son hemen kestiler ilacı bu sefer 100 lere çıkınca sonraki sabah aldı doktorum doğuma ayy ne günlerdi.. sağlıkla gelsin bebişin takip et kendini çarpıntı nefes darlığı olursa hemennnnn doktoruna söyle o hapın öyle yan etkisi oluyor çünkü.

canım benim doktor kadın o yüzden daha rahattım erkek o yüzden istemedim ben ama zaten öyle dikkatle incelemiyorlar ki onlar kaç hasta görmüş hemen yerini bulup bakıyorlar 10 sn sürüyor, mahremiyeti hiç etkilemiyor merak etme o konularda bende çok hassasım

Böyle durumda dr lar oturmasını istemez süreç hizlansin diye.Yer çekimine yenik düştüğü için bebeğin ağrın oluyor.
Dimi daha mantıklı aslında yürümek hareket etmek. Bundan sonra o şekilde dikkat ederim
Ayy 4 yıllık evliliğim de o kadar alttan muane oldum ki genç yaşlı kadın erkek görmeyen kalmadı o kadar rahatım ki bu mahrem konusunda bende çatı muanesinin ağrısından korkuyorum ya ama şimdilik olmadı hiç nts de sancı çıkmadıkçaa alttan muane yapmıyor doktor
Benim de ayakta çok kaldığımda sertleşiyor karnım. Gün boyu oturuyorum resmen iftar için eşime yemek yapayım diyorum sürekli sertleşiyo iki büklüm oluyorum
Bende oturunca da oluyr yatağa geçip uzaninca da son demler ya normal galiba bazen kızım içerde öyle tuhaf bir şekil alıyor ki aşağıya doğru olması lazmken görünürde yatay halde duruyor gibi.
Başka bir belirtin var mı Canm senin

Kizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
Geçmiş olsun, ilk gebeliğimde pre par kullandım 4 saatte 1, 12-37 hafta arasında, ama o olduğunu sanmam müthiş çarpıntı yapıyor, o nedenle onu sana vermemişlerdir diye düşünüyorum.

BUKITOKI kullanmıştı ama ertesi gün tekrar başlamıştı.Gecen haftalarda benimde hadsafaydi sol tarafıma yattım sürekli sadece yemeğe wc ye kalktım oturmak bile tetikliyormus kasılmayi erken doğum olunca.Gecti bir daha aynı şekilde gelmedi.

2. Doğumun olmasına rağmen tırsıyorum
Psikolojim nanay şimdiden uyuyamıyorum
Çantamı zaten çok önceden hazırlamıştım
Sağlıkla kavuşalım inşallah

Evet kahverengi bi hapti 1 tane sabah 5 de 1 tanede saat 11 de verdiler kasilmalar azalinca devam etme geregi duymadilar sanirim. Valla inat etti doktorum dogurtmuyor gece bi ara artik vallahi korkumuyorum dogurmak istiyorum doktoru arayin falan diye agliyodum. Cok ani bebek dönüslerinde oluyormus boyle kasilmalar zaten aksam fark ettim karnimin icine bisey oldu sonra kasilmalar basladi umarim 1 hafta daha dururda tekrarlamaz

Geçmiş olsun, ilk gebeliğimde pre par kullandım 4 saatte 1, 12-37 hafta arasında, ama o olduğunu sanmam müthiş çarpıntı yapıyor, o nedenle onu sana vermemişlerdir diye düşünüyorum.
2 doz olarak kendileri verdiler canim evde icmem icin bi hap degilmis onlarin kontrolunde verdiler.
evet ayni hap tarif ettigine gore benim minnos makat gelisti hizli bi sekilde donmus ve kanala girmis bu yuzden olmustur dedi doktorlar suan kesildi kasilmalar bakalim bi sonrakine dogururum heralde

Egerki lazer yada ağda filan başkasına yaptiramiyorsan geçmişler olsun kasarsin kendini. Benim İlki öyle oldu cok kastım kendimi olan sancılarım bile gitti açılma da olmadı sezeryana alinmistim. Bunda direk sezeryan oldugu icin alttan muayene olmayacak sadece sonda takılırken gene kasarim kendimi biliyorum çünkü

Yaşadıklarını, gördüklerini, bu hamile halinle aklından geçenleri, geceleri, gündüzleri, duygularını, tüm sürecini sana yakın şeyler yaşadım diye çok iyi anlıyorum. Hissettiğin şeyler de çok normal inan bana. Zamanla unutmayacaksın ama alışacaksın. Bu yaratıcının insanlara nasip ettiği bir şey, bi özellik. Kelimenin tam karşılığını bulamıyorum şu an.
Bak bu süreçte şunu bir kez daha derinden anladım ki gelen ya da giden her şey, bize ait değil ve sahibine dönüyor, kardeşin öyle bir de sevmese yaradan çabucak almazdı. Ne mutlu O'na. Rahmetiyle muamele görsün.
Bu imtihan ile seni hem manen daha da temizleyecek hem de bebeğin ile güçlendirecek böyle düşün. Kırılma ama düşünmek zorundasın çünkü kendinden önce düşünmek zorunda olduğun, tüm hayatı boyunca senin sevgine ihtiyaç duyacak bi masumu taşıyorsun, O'nun hakkı da var ve Allah'ın izniyle ona kavuşacaksın da.
"Cennet, annelerin ayağının altında" derler ya, anne olduktan sonra, o cennetin gökten armağan gibi inmediğini evladın için anne yüreğinle, merhametine çektiğin her zorluğa karşı dayandığın için o cenneti senin kazanabileceğini öğrendim.
İnşirah suresini bol oku, çokça dua et. Her şeyin, mülkün sahibine sığın. Ruhunu ferahlatacaktır Allah'ın izniyle.
Bu yazdıklarımı okuyan bebeğini taşıyan ya da kucaklamış olan, bebeği için en iyisi olan herkes Rabbim evlatlarınızı sağ salim sizlere bağışlasın. Hayırlı evlat olsunlar. İyi ki varsınız.

Senin için hızlı ve beklenmedik olmuş olmalı, olsun.. Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla doğmuş olmasına çok sevindim, ikinizin de sağlıklı olması ayrıca güzel olmuş. Buruk olmasın içiniz, sürekli gülen yüzünüzü görebileceğiniz bir hayatınız olur inşallah bu 2

Kişiye göre değişiyor merak etme inşallah iyi geçicek
İnşallah amin
Zaten onu da düşünüyorum doktorda meraklısı değildir kadın bıkmıştır görmekten bi kere olduktan sonra alışırım sanki inşallah.
Ya benim de karnım öyle kasılınca resmen yukarı çıkıyo bildiğin midemin üstüne toplanıyo gibi. Oğlum diyorum ağzımdan mı çıkacaksın aşağı inmen gerekiyor
Deme öyle deme deme Hiç yaptırmadım yaptıramam da ama bi kere muayene olsam açılırım sanki bakalım yarın nolacak

Ya
Ya beni sezeryan öncesi yapılanlar bile çok geriyor şimdiye kadar hiç bir operasyon hiç bir şey geçirmedim serum bile hayatımda en fazla 2 ya da 3 kere takılmıştır. Kan aldırmak en çok korktuğum şeylerdendi şimdi düşünüyorum iğneler anestezi sonda falan aşırı geriliyorum. Sezeryan olanlar süreci anlatabilir mi acaba doğum öncesinde neler yapıldı acı verici olanlar nelerdi falan

Bebeğinle sağ salim kavuşmuşsunuz ya önemli olan o, hayırlı olsun gözünüz aydın
Emmeli, rahat pırtlı, huzurlu uykulu günleriniz olsun inşallah amin

Öyle öyle doktor zaten bıkmış çatı ellemekten canım öyle ağda fln başkasına bende yaptıramıyorum mesela hiç yaptırmadım çekinirim bende dini hassasiyetimden yaptırmıyorum ama bu sağlık , ben 2 kere oldum rahatım bi kere ol zaten aa bişey değilmiş dersin, zorlanan arkadaşların vajinismus geçmişi fln da olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…