- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.621
Benim de ayakta çok kaldığımda sertleşiyor karnım. Gün boyu oturuyorum resmen iftar için eşime yemek yapayım diyorum sürekli sertleşiyo iki büklüm oluyorumBebeğin kendini sertleştirmsi ve bel ağrım oluyor oda sancı demekmis annem dedi, dinlenince geçiyor hemen ama.
Başka benimde yok ne akıntı ne nişan
Kişiye göre değişiyor merak etme inşallah iyi geçicekKızlar benim de randevum yarın. Doktor geçen hafta çatı muayenesini de yapacağını söylemişti. Hafta boyunca sürekli aklımdaydıdün rüyama bile girdi. Benim için ağrısı veya acısı değil de mahremiyet kısmı kötü gelen. Sonra düşünüyorum çok saçma nasıl normal doğuracağım o zaman gelen giden bakacak çok büyük ikilemdeyim abartıyorda olabilirim tabi.
Birkaç gün varmış gibi hissediyorum canım çok hafif ağrım var baskı var.Nadiren sancı vuruyor.Ay toplasan 10saattir girmemişim kac kişü doğurmuş yamaşallah doğuran anneler hepiniz inşallah sağlıkla büyütün bebişlerinizi
@Nare196 canım cidden kelimeler kifayetsz, insanın en yakınlarının kaybının acısını cok iyi bilirm, Allahım sabır versin, acın azalmaz ama zamanla alısırsın , bebeğin sana güç kuvvet ve yeni yasam umudu versin inşallah
pank ve Equlaite son durumlarınız ne merak ettm,
4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
Ben baktım bankamda tanımlı da bana yatmadı daha belki günü vardır sen benden önce doğurdun ya ondan sana önce yatmış olabilir bekleyeceğim bende yatar heraldeYok bunda emzirme yazıyor canım. O nedir bilmiyorum ben
Canımm ben bennnKizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
Tesekkur ederim canımGoogle da yazıyor canım şartlar şurtlar. 4a/4b falan tanımlmışlar bağkur hangisine giriyorsa bak istersen
canım benim doktor kadın o yüzden daha rahattım erkek o yüzden istemedim ben ama zaten öyle dikkatle incelemiyorlar ki onlar kaç hasta görmüş hemen yerini bulup bakıyorlar 10 sn sürüyor, mahremiyeti hiç etkilemiyor merak etme o konularda bende çok hassasımKızlar benim de randevum yarın. Doktor geçen hafta çatı muayenesini de yapacağını söylemişti. Hafta boyunca sürekli aklımdaydıdün rüyama bile girdi. Benim için ağrısı veya acısı değil de mahremiyet kısmı kötü gelen. Sonra düşünüyorum çok saçma nasıl normal doğuracağım o zaman gelen giden bakacak çok büyük ikilemdeyim abartıyorda olabilirim tabi.
Dimi daha mantıklı aslında yürümek hareket etmek. Bundan sonra o şekilde dikkat ederimBöyle durumda dr lar oturmasını istemez süreç hizlansin diye.Yer çekimine yenik düştüğü için bebeğin ağrın oluyor.
Ayy 4 yıllık evliliğim de o kadar alttan muane oldum ki genç yaşlı kadın erkek görmeyen kalmadıKızlar benim de randevum yarın. Doktor geçen hafta çatı muayenesini de yapacağını söylemişti. Hafta boyunca sürekli aklımdaydıdün rüyama bile girdi. Benim için ağrısı veya acısı değil de mahremiyet kısmı kötü gelen. Sonra düşünüyorum çok saçma nasıl normal doğuracağım o zaman gelen giden bakacak çok büyük ikilemdeyim abartıyorda olabilirim tabi.
Bende oturunca da oluyr yatağa geçip uzaninca da son demler ya normal galiba bazen kızım içerde öyle tuhaf bir şekil alıyor kiBenim de ayakta çok kaldığımda sertleşiyor karnım. Gün boyu oturuyorum resmen iftar için eşime yemek yapayım diyorum sürekli sertleşiyo iki büklüm oluyorum
Geçmiş olsun, ilk gebeliğimde pre par kullandım 4 saatte 1, 12-37 hafta arasında, ama o olduğunu sanmam müthiş çarpıntı yapıyor, o nedenle onu sana vermemişlerdir diye düşünüyorum.Kizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
Kizlar bana kasilma onleyici gibi bisey bi hap verdiler sertlesmiyor suan karnim eve geldim az once gece hic uyuyamadim yarin sabaha kadar uyurum artik bu gidisle. Hapin adinida sormadim ama boyle kasilma onleyici bisey kullanan oldumu
2. Doğumun olmasına rağmen tırsıyorum@Nare196 canım buarada pazartesi ben, @VivaLaJuicy veasigocmen doğum yapacağız 4 kişi olduk. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarınimıza bebişlerimizi, buarada kızlar hazırlıklar tamam mı psklojiler nası, ben cok tırsıyprum
Evet kahverengi bi hapti 1 tane sabah 5 de 1 tanede saat 11 de verdiler kasilmalar azalinca devam etme geregi duymadilar sanirim. Valla inat etti doktorum dogurtmuyorBen baktım bankamda tanımlı da bana yatmadı daha belki günü vardır sen benden önce doğurdun ya ondan sana önce yatmış olabilir bekleyeceğim bende yatar heralde
Canımm ben bennnyazdıklarını okuyunca aynı senaryoyu yaşadım gözümün önünden geçti bende kasılmayla gittim sancılarım çok yükseldi ama ben asla sancı ağrı çekmedim doktorumda kasılma önleyici hap ve serumlar verdi hapın ismi adalat ve böyle koyu renkli kahverengi gibi bir yuvarlak haptı. O beni mahvetti işte o hem rahim yumuşatıcıymış kasılmaları önlesin diye hemde tansiyon ilacıymış 2 günden fazla kullanamayız dedi doktor beni 3 gün yatırdı doğum öncesinde o gecelerde ciğer geliştirici vurdular doğum olursa hazırlıksız olmayalım diye. Ama baktılar ki kasılma geçmiyor ve adalatta bende çarpıntı nefes darlığı yaptı çünkü 3. Günde bana içirdiler unutup hemşireler en son hemen kestiler ilacı bu sefer 100 lere çıkınca sonraki sabah aldı doktorum doğuma ayy ne günlerdi.. sağlıkla gelsin bebişin takip et kendini çarpıntı nefes darlığı olursa hemennnnn doktoruna söyle o hapın öyle yan etkisi oluyor çünkü.
2 doz olarak kendileri verdiler canim evde icmem icin bi hap degilmis onlarin kontrolunde verdiler.Geçmiş olsun, ilk gebeliğimde pre par kullandım 4 saatte 1, 12-37 hafta arasında, ama o olduğunu sanmam müthiş çarpıntı yapıyor, o nedenle onu sana vermemişlerdir diye düşünüyorum.
evet ayni hap tarif ettigine gore benim minnos makat gelisti hizli bi sekilde donmus ve kanala girmis bu yuzden olmustur dedi doktorlar suan kesildi kasilmalar bakalim bi sonrakine dogururum heraldeBUKITOKI kullanmıştı ama ertesi gün tekrar başlamıştı.Gecen haftalarda benimde hadsafaydi sol tarafıma yattım sürekli sadece yemeğe wc ye kalktım oturmak bile tetikliyormus kasılmayi erken doğum olunca.Gecti bir daha aynı şekilde gelmedi.
Egerki lazer yada ağda filan başkasına yaptiramiyorsan geçmişler olsun kasarsin kendini. Benim İlki öyle oldu cok kastım kendimi olan sancılarım bile gitti açılma da olmadı sezeryana alinmistim. Bunda direk sezeryan oldugu icin alttan muayene olmayacak sadece sonda takılırken gene kasarim kendimi biliyorum çünküKızlar benim de randevum yarın. Doktor geçen hafta çatı muayenesini de yapacağını söylemişti. Hafta boyunca sürekli aklımdaydıdün rüyama bile girdi. Benim için ağrısı veya acısı değil de mahremiyet kısmı kötü gelen. Sonra düşünüyorum çok saçma nasıl normal doğuracağım o zaman gelen giden bakacak çok büyük ikilemdeyim abartıyorda olabilirim tabi.
Yaşadıklarını, gördüklerini, bu hamile halinle aklından geçenleri, geceleri, gündüzleri, duygularını, tüm sürecini sana yakın şeyler yaşadım diye çok iyi anlıyorum. Hissettiğin şeyler de çok normal inan bana. Zamanla unutmayacaksın ama alışacaksın. Bu yaratıcının insanlara nasip ettiği bir şey, bi özellik. Kelimenin tam karşılığını bulamıyorum şu an.Herkese iyi akşamlar. Listede adım var yazmak istedim. Depremden sonra yazmak çok zor geliyor kendimi her şeyde suçlu hissediyorum. Hastane kontrollerine ağlayarak gidiyor ağlayarak dönüyorum. Maalesef 9 yaşında kardeşimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum.. ptesi saat 08.30 da sezaryan a gireceğim. Karmaşık duygular içerisindeyim hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Biraz mutlu hissettiğimde bile suçlu hissediyorum kardeşim çocuğum gibiydiAllah tan sabır dan başka bişey dileyemiyorum. Doğum yapan arkadaşların bebeklerine hayırlı ömürler diliyorum. Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun...
Senin için hızlı ve beklenmedik olmuş olmalı, olsun.. Öncelikle hayırlı olsunHerkese merhaba kontrol için geldim suyum azaldığı ve bebek 3 hafta geride olduğu için doğuma alındım ve bı anda acil olarak sezeryana alındım ne olduğunu bile anlamadımnst de kalbi yavaşladığı için acil sezeryana döndü bebeğimi hiç göremedim biraz buruk icim o şuan başka hastanede ben başka.. hiç süt veremedim sabah isteyecez dediler dualarınizi bekliyorum
Allah hepinizin kucağına sağlıkla versin
İnşallah aminKişiye göre değişiyor merak etme inşallah iyi geçicek
Zaten onu da düşünüyorum doktorda meraklısı değildir kadın bıkmıştır görmektencanım benim doktor kadın o yüzden daha rahattım erkek o yüzden istemedim ben ama zaten öyle dikkatle incelemiyorlar ki onlar kaç hasta görmüş hemen yerini bulup bakıyorlar 10 sn sürüyor, mahremiyeti hiç etkilemiyor merak etme o konularda bende çok hassasım
Ya benim de karnım öyle kasılınca resmen yukarı çıkıyo bildiğin midemin üstüne toplanıyo gibi. Oğlum diyorum ağzımdan mı çıkacaksın aşağı inmen gerekiyorAyy 4 yıllık evliliğim de o kadar alttan muane oldum ki genç yaşlı kadın erkek görmeyen kalmadıo kadar rahatım ki bu mahrem konusunda bende çatı muanesinin ağrısından korkuyorum ya ama şimdilik olmadı hiç nts de sancı çıkmadıkçaa alttan muane yapmıyor doktor
Bende oturunca da oluyr yatağa geçip uzaninca da son demler ya normal galiba bazen kızım içerde öyle tuhaf bir şekil alıyor kiaşağıya doğru olması lazmken görünürde yatay halde duruyor gibi.
Başka bir belirtin var mı Canm senin
Deme öyle deme demeEgerki lazer yada ağda filan başkasına yaptiramiyorsan geçmişler olsun kasarsin kendini. Benim İlki öyle oldu cok kastım kendimi olan sancılarım bile gitti açılma da olmadı sezeryana alinmistim. Bunda direk sezeryan oldugu icin alttan muayene olmayacak sadece sonda takılırken gene kasarim kendimi biliyorum çünkü
Ya beni sezeryan öncesi yapılanlar bile çok geriyorEgerki lazer yada ağda filan başkasına yaptiramiyorsan geçmişler olsun kasarsin kendini. Benim İlki öyle oldu cok kastım kendimi olan sancılarım bile gitti açılma da olmadı sezeryana alinmistim. Bunda direk sezeryan oldugu icin alttan muayene olmayacak sadece sonda takılırken gene kasarim kendimi biliyorum çünkü
Bebeğinle sağ salim kavuşmuşsunuz ya önemli olan o, hayırlı olsunKizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Öyle öyle doktor zaten bıkmış çatı ellemektenİnşallah amin
Zaten onu da düşünüyorum doktorda meraklısı değildir kadın bıkmıştır görmektenbi kere olduktan sonra alışırım sanki inşallah.
Ya benim de karnım öyle kasılınca resmen yukarı çıkıyo bildiğin midemin üstüne toplanıyo gibi. Oğlum diyorum ağzımdan mı çıkacaksın aşağı inmen gerekiyor
Deme öyle deme demeHiç yaptırmadım yaptıramam da ama bi kere muayene olsam açılırım sanki bakalım yarın nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?