- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.641
Ne güzel maşAllah gözünüz aydınKizlar dun gece nişanimin gelmesi sebebiyle sabah doktora gitmiştim eve yollamislardi. Bu akşam sancılarım basladi ve hastaneye gittiğimde 2 3 cm açıklik olduğunu söylediler tabi ben yine muayenede zorluk çıkardım. Sezeryan isteğimi belirttim ve kızım yanımda uyuyor şimdiAllah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Şu arka fon ne kadar da tanıdıkKızlar günaydın hazır aklımdayken şunu şuraya bırakayım. Sağarken ya da emzirirken sütünüz az ise aklınızda olsun, ben çok faydasını gördüm, sağarken çok zorlanıyordum bu işi baya çözdü. Kuzenim yeni doğan hemşiresi, o tavsiye etti.
Canım her şey gönlünce ve kolaylıkla olsun. Umarım güzel haberler alırsın istediğin gibi bir hafta daha durur minnoş. Ama burda da böyle doğumlar oldu ve bebekler maşAllah çok sağlıklı4 kez 20 ser dakikalik nst bagladilar sabah 5 e kadar. 92,105,102 sanci cikti ama ben hic agri hissetmiyorum hala sadece karnim sert baska hicbiseyim yok. Acilma falan varmi diye baktilar oda yok. Nobetci bi doktor bakti saat 5 gibi ultrasonla bebek donmus hatta kanala girmis dedi onceden hep makat gelisti dedim bu yuzden oluyodur sen yine bekle gitme eve kendi doktorun baksin mesai saatinde dedi. Bekliyorum simdi yarim saate gelecek doktorum. Azaldi gibi karnimdaki sertlikte bakalim ne diyecek bilmiyorum 35+6 yim bugun 1 hafta daha dursaydi en azindan
Devlet memuruna olan bağkura olmaz mı yaBagkura yoktur büyük ihtimalle
Sadece parmakla bakılıyor değil mi? Bazı doktorlar sanki spekulumla da bakıyormuş. O başka bi uygulama mı acaba?Öyle öyle doktor zaten bıkmış çatı ellemektencanım öyle ağda fln başkasına bende yaptıramıyorum mesela hiç yaptırmadım çekinirim bende dini hassasiyetimden yaptırmıyorum ama bu sağlık , ben 2 kere oldum rahatım bi kere ol zaten aa bişey değilmiş dersin, zorlanan arkadaşların vajinismus geçmişi fln da olabiliyor
Benim parmakla oldu canımSadece parmakla bakılıyor değil mi? Bazı doktorlar sanki spekulumla da bakıyormuş. O başka bi uygulama mı acaba?
Doğum anı falan çok kolaydı hiç korkacak bir şey yok. Az kişinin başına gelebilecek, anestezist hatası olan bos kaçağı durumunu yaşadım. Korkmaya gerek yok, gerçekten az kişinin başına geliyor. İnşallah kimse yaşamaz o baş ağrısınıBende spinal olacağım 10 nisanda nasıl geçti korkuyorum biraz bebeğinizi sağlıcakla büyütün inaşallah
Canım sen öyle diyosan öyledir, içimizde en tecrübelilerdensinBirkaç gün varmış gibi hissediyorum canım çok hafif ağrım var baskı var.Nadiren sancı vuruyor.
Ah cok iyi anlıyorm. Benim de sözde 2 ama 6 yıl gecti herseyi ubutmusum, ve de ilknde cahillk mutluluk modundaydım2. Doğumun olmasına rağmen tırsıyorum
Psikolojim nanay şimdiden uyuyamıyorum
Çantamı zaten çok önceden hazırlamıştım
Sağlıkla kavuşalım inşallah
Bir kere smr testi yaptırdım onda spekulum kullandı Dr.Haricinde parmakla bakiliyor.Sadece parmakla bakılıyor değil mi? Bazı doktorlar sanki spekulumla da bakıyormuş. O başka bi uygulama mı acaba?
Sadece banka hesabı tanımladım. Hastane zaten doğum belgesini yüklemiş e devlet e. Benim bişi yapmama gerek kalmadı
11 sene geçti üstünden benim hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.Ya
Ya beni sezeryan öncesi yapılanlar bile çok geriyorşimdiye kadar hiç bir operasyon hiç bir şey geçirmedim serum bile hayatımda en fazla 2 ya da 3 kere takılmıştır. Kan aldırmak en çok korktuğum şeylerdendi şimdi düşünüyorum iğneler anestezi sonda falan aşırı geriliyorum. Sezeryan olanlar süreci anlatabilir mi acaba doğum öncesinde neler yapıldı acı verici olanlar nelerdi falan
Çok teşekkür ederim anlattığınız için. Bu sonda takımı falan aşırı geriyor beni ne olduğunu nasıl bi acı olduğunu bilmediğim için. Bunları düşünüyorum sürekli nolcak nasıl olcak çok acıycak mı falan diye11 sene geçti üstünden benim hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.
Sonda takıldı ilk takılırken kendimi kastigim icin az bisey acı hissetmiştim. Sonrası ameliyathaneye indirildim masada öne doğru egdiriyorlar belden igne icin koca gobegimle zor olmustu eğilmem. Egilmem ve sabit durmam icin arkadan omzumdan destek vermişlerdi. Epidural iğne vurulunca yatırdılar böyle nasil tarif edeyim ayak baş parmağıma dogru betonlasma gibi diyeyimanestezi doktoru boynumu çimdikler gibi yapmışti hissettin mi dedi evet dedim bunu hissettin mi dedi neyi dedim tamam kestik demisti şakacı bir adamdi anestezi doktoru beni sürekli konusturmustu korkmayayim diye. Cok çabuk bitti ameliyat dikisten sonra hatırladığım kadarıyla yarim saat gibi birseydi bir alanda tuttular sonra odaya aldılar. Bebek çoktan odaya gelmis bile. Sadece epiduralin etkisi gittikçe cok üşüdüm üstüme birkaç tane battaniye orttuler. Ağrım oldukça seruma ağrı kesici eklediler. Akşamına zaten ayağa kalktım bir gece hastanede kaldık ertesi gün gaz filan çıkardığım için de cikisim verildi.
Cok uzun oldu insallah anlatabilmisimdir. Korkacak birsey yok allahin izniyle cok guzel geçecek endişe etme.
Parmakla bakılıyor. Spekulum ile simir testi yapmislardi bana.Sadece parmakla bakılıyor değil mi? Bazı doktorlar sanki spekulumla da bakıyormuş. O başka bi uygulama mı acaba?
Cok bir acı değil korkma kendini kasmazsan onu bile hissetmeyeceksin belki.Çok teşekkür ederim anlattığınız için. Bu sonda takımı falan aşırı geriyor beni ne olduğunu nasıl bi acı olduğunu bilmediğim için. Bunları düşünüyorum sürekli nolcak nasıl olcak çok acıycak mı falan diye
UmarımCok bir acı değil korkma kendini kasmazsan onu bile hissetmeyeceksin belki.
Yok canım normal senin korkuların çünkü ilk kez olacak. Olup bittiginde sende anlayacaksın korkulacak birsey olmadığınıUmarımdoğumdan çok bunlar korkutuyor beni nedense. Çok garip bir insanım sanırım
İnşallah bakalımYok canım normal senin korkuların çünkü ilk kez olacak. Olup bittiginde sende anlayacaksın korkulacak birsey olmadığını
Ben de ilk doğumda epidural sezeryan oldum, sonda uyuşunca takıldı, bunda da rica edeceğim, siz de söyleyin bence sanırım dikkate alırlarÇok teşekkür ederim anlattığınız için. Bu sonda takımı falan aşırı geriyor beni ne olduğunu nasıl bi acı olduğunu bilmediğim için. Bunları düşünüyorum sürekli nolcak nasıl olcak çok acıycak mı falan diye
Nasılsın canımBir kere smr testi yaptırdım onda spekulum kullandı Dr.Haricinde parmakla bakiliyor.
Bana sondayı uyuşturduktan sonra taktılar canım. Hiç bir şey hissetmedimÇok teşekkür ederim anlattığınız için. Bu sonda takımı falan aşırı geriyor beni ne olduğunu nasıl bi acı olduğunu bilmediğim için. Bunları düşünüyorum sürekli nolcak nasıl olcak çok acıycak mı falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?