- 16 Haziran 2020
- 5.075
- 11.978
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.701
Akıntı nasıl Canm. Bugün benimde biraz ağrım var gibi söylene söylene doğumumu başlatacaz gibiBenim de ağrım var bugün, akıntım da var, az kaldı gelir gibi benimki de artık
Az kalmış canım 3 e zaten, bekler Allah’ın izniyle, az kaldıCanim kasilma onleyici hapla durdurdular kasilmalari suan bi sorunum yok 2680 gr olmus benim minnos 3 kiloyu gorelim bi dedi doktor o yuzden bekletiyor beni
Aynısı canım doğum yaklaştı hissi var, kanlı değil ama artık daha yoğun kıvamlı akıntı geliyor.Akıntı nasıl Canm. Bugün benimde biraz ağrım var gibi söylene söylene doğumumu başlatacaz gibiağrım var akıntı da demin ilkkez yumurta akı gibi geldi. Ve his olarak sanki doğum çok yaklaştı gibi
Bilmiyorum ki doktoruma bağlı canım suyu fln gayet iyi dedi en son ama pazartesi hazırlıklı gel dedi, yok canım şu kadar bekledim ya artık sezeryan demem heralde ama tabi ağrı olunca naparım bilmemNe kadar bekleyeceksin? Ben olsam dayanamaz sezeryan diye tuttururdumdoktor ne diyor?
O akıntıdan hemen sonra nişanım geldi son garip akıntı o galibaAkıntı nasıl Canm. Bugün benimde biraz ağrım var gibi söylene söylene doğumumu başlatacaz gibiağrım var akıntı da demin ilkkez yumurta akı gibi geldi. Ve his olarak sanki doğum çok yaklaştı gibi
Aynısı canım doğum yaklaştı hissi var, kanlı değil ama artık daha yoğun kıvamlı akıntı geliyor.
O akıntıdan hemen sonra nişanım geldi son garip akıntı o galiba
Şuan yoldayım bakalım ne diycekler. 58 e fln düşmüştü sonra 140lara çıktı. Daha fazla duramadım.Çok geçmiş olsun, panik yapmayın ama bence bir taksiye atlayıp doktora gidebilirsiniz?
Hint yağı ve ahududu yaprağı çayı çok etkili canım.Allah ne zman isterse o zaman gelir yine de süreci hızlandırabilirsin.Ayy heyacan yaptım sabahtandir ayaktayım yemek şu bu uğraşıyorum aşağı insin diyeama ağrım azaldı yaa başka bir akıntı olmadı halen
Gelsin istiyorum artık
Çok teşekkür ederimgkcbsrg merhaba hocam, çocuğunuzu merak ettim ağır grip demiştiniz, iyidir umarım?
İlk defa benim böyle arada karnım kasılıyor sonra gevşiyor ama şuan nadir oluyor, heralde sıklaşacak git gide ben benimkini bu hafta sonu gelir diye bekliyorum inşallahAyy heyacan yaptım sabahtandir ayaktayım yemek şu bu uğraşıyorum aşağı insin diyeama ağrım azaldı yaa başka bir akıntı olmadı halen
Gelsin istiyorum artık
Aa canım çok geçmiş olsun aniden mi oldu ya Allah korusun, iyi ki hemen ölçtün Allah korumuş, büyüdü zaten annesi haftaya iyice büyür inşallahAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Çocuk yardımını kast ediyor sanırımBen de öyle ibanı güncelledim. İnternette devlet memurlaruna çalıştığı kurum tarafından ödeniyor tarzı bir şey gördüm amaŞöyle yazıyor " kamu görevlisi olan sigortalılara 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince kendi kurumlarınca ödeme yapılmakta olup bu kişilere emzirme ödeneği ödenmez "
Geçmiş olsun canım. Hayırla sağlıkla en doğru zamanda gelsin miniğinAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Allah Yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına al yavrunuKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
İnşallah kabus gibi bi hamilelikti ins sonu güzel olsunAllah Yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına al yavrunu
:) bol şans o zamanBilmiyorum ki doktoruma bağlı canım suyu fln gayet iyi dedi en son ama pazartesi hazırlıklı gel dedi, yok canım şu kadar bekledim ya artık sezeryan demem heralde ama tabi ağrı olunca naparım bilmem
Hımm çok dalgalanmış, iyi haberlerle sağlıkla gelinŞuan yoldayım bakalım ne diycekler. 58 e fln düşmüştü sonra 140lara çıktı. Daha fazla duramadım.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumÇok teşekkür ederimKızım iyileşti dünden bu yana daha iyi fakat eşim ve ben hastalandık bu kez.. bulaştı sanırım ... Sizler de dikkat edin.
Epey yükselmiş benimki stres ile çok ilgili, 15 10 en yüksek gördüğüm, ilaca rağmen tabi..beni de yatırmışlar şıp diye düşmüştü çok şükür dingin kalınca..nst ve tansiyon takibi çok önemli, iyi ki ölçmüşsünüz, acil şifalar diliyorumAy kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Bol şans, sağlıklı doğumlar diliyorumKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Canımmm güzellll haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına al inşallahhKizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Cok tesekkur ederim hepimize nasip olsun inşallah:) bol şans o zaman
Hımm çok dalgalanmış, iyi haberlerle sağlıkla gelin
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Epey yükselmiş benimki stres ile çok ilgili, 15 10 en yüksek gördüğüm, ilaca rağmen tabi..beni de yatırmışlar şıp diye düşmüştü çok şükür dingin kalınca..nst ve tansiyon takibi çok önemli, iyi ki ölçmüşsünüz, acil şifalar diliyorum
Bol şans, sağlıklı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?