- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.741
İstanbul’da 6-7 tane medicana var sanırımVivaLaJuicy ismini ne koyacaktı ki tek tek arayıp x isminde bebek doğdu mu diye mi sorsak ne yapsak Bu arada @Nare196 seni de tebrik ederim canım başka bebişi gelen varsa ve görmediysem hepinizin bebişleri sağlıklı mutlu başarılı büyüsün inşallah.
Hayirli olsun canim hersey istedigin gibi gitti ne mutlu sana dikislerinde hemen iyilesir insallah bebeginle daha iyi ilgilenirsinKızlar sabah doktora gitmiştim
Kanamam fazla diye nişanmış
Eve geldim, gece 10 da artık 20 dk lık düzenli sancım başladı
Sabrettim gitmedim doktorla irtibat halinde kaldık
Sancı 10 dk altına inmedi
Sabah 10 a doğdu hareketi de azalınca korktum sancılarda seyrekleşmeye başladı bide
Hemen gittik doktor iyi dedi zaten 5-6 cm açılma olmuş
Ama artık risk almayalım doğum şekline karar vermem için en önemlisi mekonyum dedi
Suyunu deldi su temiz olunca normalle devam dedi
11 de hastaneye giriş yaptım 14.30 da bebiş kucağımdaydı
Maalesef yırtık var dikiş oldu o biraz beni zorladı bide sancı süreci uzun sürünce toplamda hiç uyumadan neredeyse 40 saat falan durdum
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim
Kiz biz seninle ayni haftaydik sen yazinca bende bi telaslandimKızlar evet nişanmış, doktora gittim ve 4 cm açıklık var dedi. Şimdi kendi hastaneme geçiyorum. Bana dua edin lütfen. Şu an sancım da yok korku kapladı yüreğimi. İnşallah gün içerisinde size güzel haberler veririm.Dün en son ben doğurucam diyordum sanırım kızım annesine hep böyle inat gidecek, tipik koç burcu diyebilir miyiz?
Kazen telefon numarasi yoksa bile mail adresinden bi sekilde buluruz aslinda onu paylasabilmeniz mumkunmu bizimle
Masallah sagliklla büyüsün inşallahKızlar sabah doktora gitmiştim
Sabah 10 a doğdu hareketi de azalınca korktum sancılarda seyrekleşmeye başladı bide
Ama artık risk almayalım doğum şekline karar vermem için en önemlisi mekonyum dedi
Maalesef yırtık var dikiş oldu o biraz beni zorladı bide sancı süreci uzun sürünce toplamda hiç uyumadan neredeyse 40 saat falan durdum
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim
Medicana bahcelievlere gidiyordu canim konusmustuk biz daha once ama doktorunu hatirlayamadimGeçmişe dönük baktım şöyle de gittiği hastane Medicana. Ama hangi şehir?
Yok ya mail adresinden bir şeye ulaşabileceğimizi sanmıyorum ama şey yapabiliriz instada bir yerden kapı süsü almıştı postlarından sayfayı bulabilirsek bebişin ismini söyleyerek ondan rica edebiliriz iletişim bilgisiniKazen telefon numarasi yoksa bile mail adresinden bi sekilde buluruz aslinda onu paylasabilmeniz mumkunmu bizimle
Bebeginin adi neydi vivanin sayfayi biliyorum cunku bende bakmistim onunla ayni yere hattaYok ya mail adresinden bir şeye ulaşabileceğimizi sanmıyorum ama şey yapabiliriz instada bir yerden kapı süsü almıştı postlarından sayfayı bulabilirsek bebişin ismini söyleyerek ondan rica edebiliriz iletişim bilgisini
Ay bu çok mantıklı. Meleğineli miydi sayfanın adı biri söylemişti bakmıştım viva diye hatırlıyorum ama başkası da olabilir.Yok ya mail adresinden bir şeye ulaşabileceğimizi sanmıyorum ama şey yapabiliriz instada bir yerden kapı süsü almıştı postlarından sayfayı bulabilirsek bebişin ismini söyleyerek ondan rica edebiliriz iletişim bilgisini
Evet orasi ve 23 subatta kargosunu teslim almis oyle yazmistiAy bu çok mantıklı. Meleğineli miydi sayfanın adı biri söylemişti bakmıştım viva diye hatırlıyorum ama başkası da olabilir.
Bebeğinin ismini söylemiş miydi ya ben hiç hatırlamıyorum ama gelen kargonun fotosunu atmıştı sanki o fotoyu bulsak buluruzEvet orasi ve 23 subatta kargosunu teslim almis oyle yazmisti
Bu mesajini buldum bende ama bebeginin adini hic hatirlamiyorumBenim de bugün tam 40 gün olmuş sipariş vereli.
Araya deprem de girince dedim iyice gecikir. Herkesin psikolojisi çok kötü etkilendi sonuçta.
O yüzden bekledim öyle. Bitirmiş bugün. Gönderdi fotoğrafını onayımı aldı falan.
melegineli sayfasına yaptırmıştım ben unicornlu büyük modelden.
Sen hangi sayfaya yaptırdın?
Sayfanın adı meleğineli idi.Bebeginin adi neydi vivanin sayfayi biliyorum cunku bende bakmistim onunla ayni yere hattagkcbsrg de orda yaptirdi sanirim belki o ulasabilir saticiyla iletisimi varsa
Aklınıza gelen bir soru var ise sorayım satıcı bayana.Sayfanın adı meleğineli idi.
Ama o nasıl ayırtedecek ki ismini?
Canımm çok güzel sağlıkla büyüt inşallah bebeğini dikişlernde umarım hemen iyileşir sağlıklaKızlar sabah doktora gitmiştim
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim
Kesin koçKızlar evet nişanmış, doktora gittim ve 4 cm açıklık var dedi. Şimdi kendi hastaneme geçiyorum. Bana dua edin lütfen. Şu an sancım da yok korku kapladı yüreğimi. İnşallah gün içerisinde size güzel haberler veririm.Dün en son ben doğurucam diyordum sanırım kızım annesine hep böyle inat gidecek, tipik koç burcu diyebilir miyiz?
Kızlar diyelim ki satıcıya 21 şubatta büyük model unicornlu kapı süsü görselini gönderip onay aldığınız müşteriniz bizim arkadaşımız elimizde sadece bu bilgi var siz geçmişe dönük bakıp o tarihe bize bilgi verebilir misiniz? Ya kendi arasın ya numara versin ulaşmaya çalışsın İstanbulda yaşıyor kendisi kargoyu oraya yapmışsınız diyelimBu mesajini buldum bende ama bebeginin adini hic hatirlamiyorum
Aklınıza gelen bir soru var ise sorayım satıcı bayana.
12-13 ocak gibi buyuk unicornlu kiz bebek icin siparis vermis 23 subatta teslim edilmis iletisim bilgilerini vermese bile instgram profilini verir belkiCanımm çok güzel sağlıkla büyüt inşallah bebeğini dikişlernde umarım hemen iyileşir sağlıkla
Kesin koçhadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla ikinizde
Kızlar diyelim ki satıcıya 21 şubatta büyük model unicornlu kapı süsü görselini gönderip onay aldığınız müşteriniz bizim arkadaşımız elimizde sadece bu bilgi var siz geçmişe dönük bakıp o tarihe bize bilgi verebilir misiniz? Ya kendi arasın ya numara versin ulaşmaya çalışsın İstanbulda yaşıyor kendisi kargoyu oraya yapmışsınız diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?