2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kazen telefon numarasi yoksa bile mail adresinden bi sekilde buluruz aslinda onu paylasabilmeniz mumkunmu bizimle

Hayirli olsun canim hersey istedigin gibi gitti ne mutlu sana dikislerinde hemen iyilesir insallah bebeginle daha iyi ilgilenirsin

Kiz biz seninle ayni haftaydik sen yazinca bende bi telaslandim hadi sabaha dogurursun sende kesin yazmayi unutma bak bide sana ulasmaya calismayalim

Kazen telefon numarasi yoksa bile mail adresinden bi sekilde buluruz aslinda onu paylasabilmeniz mumkunmu bizimle

Kendisine 2 e-posta yolladım. Üzgünüm ama KVKK gereği hiç bir kişisel veriyi paylaşamam. Daha yeni doğum yapmış anneye biraz süre vermeliyiz.

Masallah sagliklla büyüsün inşallah

Yok ya mail adresinden bir şeye ulaşabileceğimizi sanmıyorum ama şey yapabiliriz instada bir yerden kapı süsü almıştı postlarından sayfayı bulabilirsek bebişin ismini söyleyerek ondan rica edebiliriz iletişim bilgisini

Bebeginin adi neydi vivanin sayfayi biliyorum cunku bende bakmistim onunla ayni yere hatta gkcbsrg de orda yaptirdi sanirim belki o ulasabilir saticiyla iletisimi varsa

Ay bu çok mantıklı. Meleğineli miydi sayfanın adı biri söylemişti bakmıştım viva diye hatırlıyorum ama başkası da olabilir.

Bu mesajini buldum bende ama bebeginin adini hic hatirlamiyorum

Canımm çok güzel sağlıkla büyüt inşallah bebeğini dikişlernde umarım hemen iyileşir sağlıkla
Kesin koç hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla ikinizde
Bu mesajini buldum bende ama bebeginin adini hic hatirlamiyorum
Kızlar diyelim ki satıcıya 21 şubatta büyük model unicornlu kapı süsü görselini gönderip onay aldığınız müşteriniz bizim arkadaşımız elimizde sadece bu bilgi var siz geçmişe dönük bakıp o tarihe bize bilgi verebilir misiniz? Ya kendi arasın ya numara versin ulaşmaya çalışsın İstanbulda yaşıyor kendisi kargoyu oraya yapmışsınız diyelim
Aklınıza gelen bir soru var ise sorayım satıcı bayana.

12-13 ocak gibi buyuk unicornlu kiz bebek icin siparis vermis 23 subatta teslim edilmis iletisim bilgilerini vermese bile instgram profilini verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…