- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.761
Ben şimdi instagramdan mesaj atıyorum doktora. Umarım görür. İngilizce öğretmeni 33-34 yaşlarında. Başka da tarif edemedim.Medicana Bahçelievler’de tek prof varmış, şimdi baktım. Prof. Dr. Yavuz Aydın
12-13 ocak gibi buyuk unicornlu kiz bebek icin siparis vermis 23 subatta teslim edilmis iletisim bilgilerini vermese bile instgram profilini verir belki
Medicana Bahçelievler’de tek prof varmış, şimdi baktım. Prof. Dr. Yavuz Aydın
Acaba hastaneyi arasak doktor ve hastane bilgsi varsa elmzde, onlar durumuny söylemez mi, doğum yapacagı tarihte belli
Kızlar bu bilgiler aslında kapı süscüsü içinde doktor içinde yeterli bilgi birde miyom ameliyatı olacaktı diye eklersek daha iyi olur doktora atılan mesaja canım. Ama doktor kvkk gereği bir bilgi vermese de süscü belki verebilir ikisinede atıp şansımızı deneyelimBen şimdi instagramdan mesaj atıyorum doktora. Umarım görür. İngilizce öğretmeni 33-34 yaşlarında. Başka da tarif edemedim.
Onu da ekleyeyimKızlar bu bilgiler aslında kapı süscüsü içinde doktor içinde yeterli bilgi birde miyom ameliyatı olacaktı diye eklersek daha iyi olur doktora atılan mesaja canım. Ama doktor kvkk gereği bir bilgi vermese de süscü belki verebilir ikisinede atıp şansımızı deneyelim
Hocam merhaba. Kadınlarkulübü.com da nisan anneleri olarak bir grubumuz var. Ordan bir arkadaşımız sizin hastanızdı, 3 Nisan pazartesi günü planlı sezaryeni vardı sizinle. Pazar gününden beri haber alamıyoruz kendisinden. Gerçek adını bilmiyoruz fakat 33-34 yaşında İngilizce öğretmeni. Bize sağlığının ve bebeğinin iyi olup olmadığı bilgisini verirseniz çok seviniriz.
2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
İstanbul’da 6-7 tane medicana var sanırım @VivaLaJuicy ismini ne koyacaktı ki tek tek arayıp x isminde bebek doğdu mu diye mi sorsak ne yapsak 😔 Bu arada @Nare196 seni de tebrik ederim canım başka bebişi gelen varsa ve görmediysem hepinizin bebişleri sağlıklı mutlu başarılı büyüsün inşallah...www.kadinlarkulubu.com
Şöyle bir mesaj attım, umarım dönüş yapar
Hadi bakalim bi sekilde bulacagiz. Eminim ulastigimizda burayi okuyup bize cok gulecek ama cok merak ettii napalimKızlar süsçüyle görüştüm siparişlerinde bakıp bilgi verecek bana ben de sizlere ileteceğim.umarım erişiriz
Hocam merhaba. Kadınlarkulübü.com da nisan anneleri olarak bir grubumuz var. Ordan bir arkadaşımız sizin hastanızdı, 3 Nisan pazartesi günü planlı sezaryeni vardı sizinle. Pazar gününden beri haber alamıyoruz kendisinden. Gerçek adını bilmiyoruz fakat 33-34 yaşında İngilizce öğretmeni. Bize sağlığının ve bebeğinin iyi olup olmadığı bilgisini verirseniz çok seviniriz.
İstanbul’da 6-7 tane medicana var sanırım @VivaLaJuicy ismini ne koyacaktı ki tek tek arayıp x isminde bebek doğdu mu diye mi sorsak ne yapsak 😔 Bu arada @Nare196 seni de tebrik ederim canım başka bebişi gelen varsa ve görmediysem hepinizin bebişleri sağlıklı mutlu başarılı büyüsün inşallah...www.kadinlarkulubu.com
Sağolun kızlar ikinizde ama sanki süscüden net hızlı dönüş alırız gibi geliyor yani Allah kotusun ters bişey olduysa doktor bunu söylemez gibi geliyor banaKızlar süsçüyle görüştüm siparişlerinde bakıp bilgi verecek bana ben de sizlere ileteceğim.umarım erişiriz
Aynı seyleri düşünyorum ama cok nerak ettik ya hormonlarımız da evhamlı suan hepimizin, olsun gülsün gülelim ama öğrenip rahatlayalımHadi bakalim bi sekilde bulacagiz. Eminim ulastigimizda burayi okuyup bize cok gulecek ama cok merak ettii napalim
Ben de doktordan pek umutlu değilim ama şansımızı denedik. İnşallah iyi haberlerini alırız bir şekildeSağolun kızlar ikinizde ama sanki süscüden net hızlı dönüş alırız gibi geliyor yani Allah kotusun ters bişey olduysa doktor bunu söylemez gibi geliyor bana
Evet onu da hatırladımCanım istanbul olması lazım ama hangi ilçe bilmiyorum bebeğine ikeadan dolap almıştı nakliye konusunda konuşmuştu istanbul içi falan diye
Kuzum yırtıklar dikişler geçici sen miss kokusunu doya doya çek içineKızlar sabah doktora gitmiştim
Kanamam fazla diye nişanmış
Eve geldim, gece 10 da artık 20 dk lık düzenli sancım başladı
Sabrettim gitmedim doktorla irtibat halinde kaldık
Sancı 10 dk altına inmedi
Sabah 10 a doğdu hareketi de azalınca korktum sancılarda seyrekleşmeye başladı bide
Hemen gittik doktor iyi dedi zaten 5-6 cm açılma olmuş
Ama artık risk almayalım doğum şekline karar vermem için en önemlisi mekonyum dedi
Suyunu deldi su temiz olunca normalle devam dedi
11 de hastaneye giriş yaptım 14.30 da bebiş kucağımdaydı
Maalesef yırtık var dikiş oldu o biraz beni zorladı bide sancı süreci uzun sürünce toplamda hiç uyumadan neredeyse 40 saat falan durdum
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim
Hayırlı olsun kolayca geçsinKızlar evet nişanmış, doktora gittim ve 4 cm açıklık var dedi. Şimdi kendi hastaneme geçiyorum. Bana dua edin lütfen. Şu an sancım da yok korku kapladı yüreğimi. İnşallah gün içerisinde size güzel haberler veririm.Dün en son ben doğurucam diyordum sanırım kızım annesine hep böyle inat gidecek, tipik koç burcu diyebilir miyiz?
Çok iyiHocam merhaba. Kadınlarkulübü.com da nisan anneleri olarak bir grubumuz var. Ordan bir arkadaşımız sizin hastanızdı, 3 Nisan pazartesi günü planlı sezaryeni vardı sizinle. Pazar gününden beri haber alamıyoruz kendisinden. Gerçek adını bilmiyoruz fakat 33-34 yaşında İngilizce öğretmeni. Bize sağlığının ve bebeğinin iyi olup olmadığı bilgisini verirseniz çok seviniriz.
Umarım bulurKızlar süsçüyle görüştüm siparişlerinde bakıp bilgi verecek bana ben de sizlere ileteceğim.umarım erişiriz
Yaa tebrik ederiiimKızlar sabah doktora gitmiştim
Kanamam fazla diye nişanmış
Eve geldim, gece 10 da artık 20 dk lık düzenli sancım başladı
Sabrettim gitmedim doktorla irtibat halinde kaldık
Sancı 10 dk altına inmedi
Sabah 10 a doğdu hareketi de azalınca korktum sancılarda seyrekleşmeye başladı bide
Hemen gittik doktor iyi dedi zaten 5-6 cm açılma olmuş
Ama artık risk almayalım doğum şekline karar vermem için en önemlisi mekonyum dedi
Suyunu deldi su temiz olunca normalle devam dedi
11 de hastaneye giriş yaptım 14.30 da bebiş kucağımdaydı
Maalesef yırtık var dikiş oldu o biraz beni zorladı bide sancı süreci uzun sürünce toplamda hiç uyumadan neredeyse 40 saat falan durdum
Hamdolsun sağlıklıyız
Emiyoruz
Hala sarhoş gibiyim
Ay ne yapalım canım benim, bol bol güler inşallah, çoğumuz belli yaşın üzerindeyiz ve birçoğumuzun hamilelikleri de doğumları da riskli geçti o en azından ben kendim adıma o yüzden aşırı merak ediyorumHadi bakalim bi sekilde bulacagiz. Eminim ulastigimizda burayi okuyup bize cok gulecek ama cok merak ettii napalim
İstanbul daydı diye hatırlıyorum canım. Bahçelievler taraflarında diye aklımda kalmışGeçmişe dönük baktım şöyle de gittiği hastane Medicana. Ama hangi şehir?
Grupta çok aktif olduğundan endişelendi arkadaşlar sanırım. İyi kötü her durumunu yazan bi arkadaştı takip ettiğim kadarıyla. Yani yalnız bile kalmak istese bile kızlar doğum oldu yazıp çıkardı diye düşünüyorum ben deKızlar belki de yalnız kalmak istediği kimseyle iletişime geçmek istemediği bir dönemden geçiyordur, keşke biraz vakit verseniz. Doktoruna falan mesaj atmasaydınız iyiydi.
Kendisi canı isterse buraya yazar zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?