2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
12-13 ocak gibi buyuk unicornlu kiz bebek icin siparis vermis 23 subatta teslim edilmis iletisim bilgilerini vermese bile instgram profilini verir belki

Medicana Bahçelievler’de tek prof varmış, şimdi baktım. Prof. Dr. Yavuz Aydın

Acaba hastaneyi arasak doktor ve hastane bilgsi varsa elmzde, onlar durumuny söylemez mi, doğum yapacagı tarihte belli

Ben şimdi instagramdan mesaj atıyorum doktora. Umarım görür. İngilizce öğretmeni 33-34 yaşlarında. Başka da tarif edemedim.
Kızlar bu bilgiler aslında kapı süscüsü içinde doktor içinde yeterli bilgi birde miyom ameliyatı olacaktı diye eklersek daha iyi olur doktora atılan mesaja canım. Ama doktor kvkk gereği bir bilgi vermese de süscü belki verebilir ikisinede atıp şansımızı deneyelim

Hocam merhaba. Kadınlarkulübü.com da nisan anneleri olarak bir grubumuz var. Ordan bir arkadaşımız sizin hastanızdı, 3 Nisan pazartesi günü planlı sezaryeni vardı sizinle. Pazar gününden beri haber alamıyoruz kendisinden. Gerçek adını bilmiyoruz fakat 33-34 yaşında İngilizce öğretmeni. Bize sağlığının ve bebeğinin iyi olup olmadığı bilgisini verirseniz çok seviniriz.

Şöyle bir mesaj attım, umarım dönüş yapar

Onu da ekleyeyim

Kızlar süsçüyle görüştüm siparişlerinde bakıp bilgi verecek bana ben de sizlere ileteceğim.umarım erişiriz
Hadi bakalim bi sekilde bulacagiz. Eminim ulastigimizda burayi okuyup bize cok gulecek ama cok merak ettii napalim

Kızlar süsçüyle görüştüm siparişlerinde bakıp bilgi verecek bana ben de sizlere ileteceğim.umarım erişiriz
Sağolun kızlar ikinizde ama sanki süscüden net hızlı dönüş alırız gibi geliyor yani Allah kotusun ters bişey olduysa doktor bunu söylemez gibi geliyor bana

Sağolun kızlar ikinizde ama sanki süscüden net hızlı dönüş alırız gibi geliyor yani Allah kotusun ters bişey olduysa doktor bunu söylemez gibi geliyor bana
Ben de doktordan pek umutlu değilim ama şansımızı denedik. İnşallah iyi haberlerini alırız bir şekilde

Kuzum yırtıklar dikişler geçici sen miss kokusunu doya doya çek içine
Hayırlı olsun kolayca geçsin
Çok iyi
Umarım bulur

kızlar kötü düşünmeyelim. iyidir inşallah.
2017 de doğum yaptığımda burada kasım anneleri grubundaydım. doğumdan sonra sezaryen ağrılarımın çokluğu , anestezinin tansiyon düşüklüğüne sebep olması , sütümün gelmemesi benim psikolojnin nanay olması vs gibi birsürü sebepten foruma nerden baksanız 10 gün sonra falan girebilmiştim.
her anne aynı olamayabilir.
inşallah bebişiyle iyidir sadece toparlanmaya çalışıyordur güzel haberlerini alırız

Yaa tebrik ederiiim hepsi geçecek ağrılı acılı kısımlarin. Mis kokunun keyfini çıkar:) sağlıkla büyüsün insallaah

Hadi bakalim bi sekilde bulacagiz. Eminim ulastigimizda burayi okuyup bize cok gulecek ama cok merak ettii napalim
Ay ne yapalım canım benim, bol bol güler inşallah, çoğumuz belli yaşın üzerindeyiz ve birçoğumuzun hamilelikleri de doğumları da riskli geçti o en azından ben kendim adıma o yüzden aşırı merak ediyorum

Kızlar belki de yalnız kalmak istediği kimseyle iletişime geçmek istemediği bir dönemden geçiyordur, keşke biraz vakit verseniz. Doktoruna falan mesaj atmasaydınız iyiydi.
Kendisi canı isterse buraya yazar zaten :)

Kızlar dünden beri sildikçe peçeteye gelen afedersiniz sümüksü renksiz bişey var. Jöle formunda hatta yumurtlama döneminde olan akıntı gibi kalın. Nişan böyle bişey oluyor muydu?

Kızlar belki de yalnız kalmak istediği kimseyle iletişime geçmek istemediği bir dönemden geçiyordur, keşke biraz vakit verseniz. Doktoruna falan mesaj atmasaydınız iyiydi.
Kendisi canı isterse buraya yazar zaten :)
Grupta çok aktif olduğundan endişelendi arkadaşlar sanırım. İyi kötü her durumunu yazan bi arkadaştı takip ettiğim kadarıyla. Yani yalnız bile kalmak istese bile kızlar doğum oldu yazıp çıkardı diye düşünüyorum ben de yine de ben telefonuyla ilgili bi sıkıntı yaşadığı ihtimali üzerindeyim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…