- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.781
Nişan renksiz de olabiliyormuş canımKızlar dünden beri sildikçe peçeteye gelen afedersiniz sümüksü renksiz bişey var. Jöle formunda hatta yumurtlama döneminde olan akıntı gibi kalın. Nişan böyle bişey oluyor muydu?
Gizliliğini ihlal edecek bir durum yaşanmadı. Bizlerden biri yazmasa o da eminim aynı şekilde merak ederdi.Kızlar belki de yalnız kalmak istediği kimseyle iletişime geçmek istemediği bir dönemden geçiyordur, keşke biraz vakit verseniz. Doktoruna falan mesaj atmasaydınız iyiydi.
Kendisi canı isterse buraya yazar zaten :)
Nişansa da çok az şu anda çamaşırımda görmedim hiç ama peçeteye her sildiğimde az az da olsa geliyor. Daha önce hiç olmamıştı ondan şüphelendim ben de bakalım.Nişan renksiz de olabiliyormuş canım
Biliyorum da ne bileyim bazen insanların ruh hali Farklı olabiliyor ondan dedimGizliliğini ihlal edecek bir durum yaşanmadı. Bizlerden biri yazmasa o da eminim aynı şekilde merak ederdi.
Sen de haklısınBiliyorum da ne bileyim bazen insanların ruh hali Farklı olabiliyor ondan dedim
Geç gördüm ama amniyotik sıvı sarımsı, ıhlamur renginde olabilirmiş.Bebegin suyu mu acabaKızlar selam gecenin bu saati yazıyorum ama inşallah biriniz görürsünüz. Lavaboya kalktım pembe bi akıntım var ama böyle nişan gibi sümüksü değil bildiğiniz sıvıydı. Nişan böyle de olabiliyor mu? Adet olursunuz ya hiç beklemediğiniz anda o tarz ama rengi pembe. Doktorumu aramalı mıyım, korktum bi. Karnım da ağrıyor.
Allah yardımcınız olsun canım, her şey yolunda ve çok kolay ilerler inşallahKızlar yatış yaptık damar yolu falan açıldı. Şimdi nstdeyimbir kaç saate minik bey gelicek inşallah. Dualarınızı bekliyoruz
Çok heyecanlıSoooon 4
Geceler giderek kötüleşmeye başladı, doğru düzgün uyumayalı çok zaman oldu. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeğimize
Müsait olunca yaz bize iyiyiz diyeKızlar yatış yaptık damar yolu falan açıldı. Şimdi nstdeyimbir kaç saate minik bey gelicek inşallah. Dualarınızı bekliyoruz
Sabah 8 de gel dedi doktorum, önce tahliller vs yapılacak. Daha sonra ameliyathane müsaitliğine göre alacaklar.Çok heyecanlıKaçta alınacaktı seninki? Sen mi istedin sezaryen?
Bana da bir gün önceden gel dedi doktorum, tahlilleri bir önceki gün yapıyorlarmış.Sabah 8 de gel dedi doktorum, önce tahliller vs yapılacak. Daha sonra ameliyathane müsaitliğine göre alacaklar.
Evet ben istedim sezeryanı
nişan gelse de bebek hemen gelmeyebilirmiş. Cumartesi 38 mi oluyordun sen?Ayy kızlar doktora yazdım nişandır o ağrın olursa gel dedişimdi psikolojik ağrı yaşamam inşallah
Kizlarr tam foruma girip mesajlarinizi okurken destinanin yazdigini gordum kiz icine mi dogdu
Kordon dolanması bi problem değil aslında çünkü bebek nefesi ciğerden almıyor boynunu sıksada. 9 ay boyunca kim bilir kaç kere dolanıyor kordon her yerine. Bacağına koluna dolanması boynuna dolanması ile aynı yani. Oksijeni kordondan alıyor yani Kordon düğüm olunca sorun oluyor ki bu da ultrasonda görülebilen bi durum değil ancak bebek hareketleri kalp atışı gibi takibi ile anlaşılabilir. O yüzden hiç sıkmayın canınızı. Arkadaşım üç kere dolanmış vaziyette normal doğurdu son üç hafta öyle kalmıştı bebişi içerde
Sırada ki bendimm amaKızlar evet nişanmış, doktora gittim ve 4 cm açıklık var dedi. Şimdi kendi hastaneme geçiyorum. Bana dua edin lütfen. Şu an sancım da yok korku kapladı yüreğimi. İnşallah gün içerisinde size güzel haberler veririm.Dün en son ben doğurucam diyordum sanırım kızım annesine hep böyle inat gidecek, tipik koç burcu diyebilir miyiz?
Nasıl tam olarak akıntı benimde dünden beri o şekilde var ben iç çamaşırı üstüne bez kullanıyorum ve ıslaklık oluyr temiz bir su üstünde de çok minnak sümüksü jel oluyr jel de çok temiz ne sarı ne pembe kırmızı değil. şeffaf ve dün hep vajinaya baskı hissettim yürürken bile zorluyorduAyy kızlar doktora yazdım nişandır o ağrın olursa gel dedişimdi psikolojik ağrı yaşamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?