2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar belki de yalnız kalmak istediği kimseyle iletişime geçmek istemediği bir dönemden geçiyordur, keşke biraz vakit verseniz. Doktoruna falan mesaj atmasaydınız iyiydi.
Kendisi canı isterse buraya yazar zaten :)
Gizliliğini ihlal edecek bir durum yaşanmadı. Bizlerden biri yazmasa o da eminim aynı şekilde merak ederdi.

Geç gördüm ama amniyotik sıvı sarımsı, ıhlamur renginde olabilirmiş.Bebegin suyu mu acaba

Kızlar nişan sulu akıntılı da gelebilir mi? Çamaşırımda görmedim demiştim ama jöle kıvamında şeffaf bi akıntı var epey sulu gelmiş ama.

B bilemegec nasılsın, her şey yolunda mı?
Kizlarr tam foruma girip mesajlarinizi okurken destinanin yazdigini gordum kiz icine mi dogdu bi haftadir cok yogundun butun isleri hallettim gelenim gidenim oldu sehir disindan anca alabildim telefonu elime.

B Birdurumvar gozun aydin kuzum allah anali babali buyutsun sonunda kurtuldun ferahladin
Papatya0593 en cok bekledigim 1. Dogum 2. Bir durum vardi gozun aydiiinn darisi basimiza artik dedik dedik dogurttuk valla seni de tez zamanda iyiles insallah

Benim de dun cok islakti camasirim akinti gibi degil su gibiydi korktum doktora gittim ama muayenede bi problem cikmadi normal akintiymis.Bebis 36+0 3 kgyi gecmisti artik bekle bu saatten sonra zaten heran gelebilir normal dedi bi heycan sardi.Cantami vs kapaticam bugun tamamen tutustu eteklerim

Daha dogum yapan gozumden kacan varsa herkesi tebrik ediyorum kizlar

byrktrfa bana da dün yine kordon var dedi, sezaryen öneriyorum dedi, tek turmuş, kan akışı vs normal. Ben zaten sezaryen isticektim ama merak ettiğim şu, kordon olması normal doğuma engel mi? B badess34 senin dediğine göre hiç engel değil. Doktorum cerrah, kendini yormak istemiyor heralde, kendi kendime sezaryene karar vermiş olsam da bu durum üzdü beni. Demek normal istesem cesaretlendirmeyecekti.

Sırada ki bendimm ama
Şaka bi yana Rabb'im kolaylık versin inşallah
Ayy kızlar doktora yazdım nişandır o ağrın olursa gel dedi şimdi psikolojik ağrı yaşamam inşallah
Nasıl tam olarak akıntı benimde dünden beri o şekilde var ben iç çamaşırı üstüne bez kullanıyorum ve ıslaklık oluyr temiz bir su üstünde de çok minnak sümüksü jel oluyr jel de çok temiz ne sarı ne pembe kırmızı değil. şeffaf ve dün hep vajinaya baskı hissettim yürürken bile zorluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…