2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Valla sabahları uyku uyanıklık arasında aklıma geliyorsunuz teker teker, aaa şunun sesi çıkmadı falan diyorum iyi olmana sevindim

nişan gelse de bebek hemen gelmeyebilirmiş. Cumartesi 38 mi oluyordun sen?
Aynen zaten şu an ağrı kasılma yok bebekte hareketli sorun yok. Evet 38+0 oluyorum cumartesi. Doktor 24 72 saat arası başlayabilir haber ver yazmış bakalım. Ben napıyorum ama ev temizliyorum ev berbat daha önce alel acele temizlikçi almıştım şimdi kadının boşu da yok

Yuvalama sürecine de girmişsin, demek kesin geliyor sağlıkla gelsin

Dün su yoktu hatta ilginç şekilde hiç akıntım yoktu ama peçeteye sildikçe gelen minik jölemsi o akıntıdan vardı. Sabah yazdıktan sonra bi ıslaklık hissettim bi baktım epey epey akmış avuç içimin yarısı kadar bi alan ıslanmış ve o dediğim jölemsi şeffaf akıntı da var yarısı kadar.

D destinaa88 herkesten yoklama alacak bugün sanırım

viva ya ulaşamayınca telaş yapmış olabilir
Evet viva benim de aklimda suan girince hic yazmadigini gordum ama benim aklima kotu bir sey gelmedi nedense lohusalik depresyonuna bile girmis olabilir bence yazacak bugun yarin kendine biraz gelsin de
Yuvalama sürecine de girmişsin, demek kesin geliyor sağlıkla gelsin
Haftasonundan beri bende oyleyim icimde bitmeyen bir enerji var cekmece iclerine kadar tek tek duzenledim evde yapcak is kalmadi daha ustune bir de dun su gibi fazla akinti gelince dedim tamam geliyo bu allahtan yanlis alarmmis ama beklemedeyim bu saatten sonra.Dogum enerjisi dedikleri oluyo bu istee

Yok senin bahsettiğin çok fazla benim çok çok az geliyor ama düzenli geliyor yani dünden beri idrar yolu için bi ilaç kullandım bende ondan öyle diye düşünüyorum da neyse ağrım olmadıkça gitmicem doktora da kalsın. Sen sürekli takip et ama çok yoğun inşallah güzel geçer herşey

Soooon 4

Geceler giderek kötüleşmeye başladı, doğru düzgün uyumayalı çok zaman oldu. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeğimize
Ay bende tam tersi 1 haftadir oyle bi uyuyorumki anlatamam ama esime sahur hazirliyorum o yuzden gece kalkip sabah tekrar uyuyunca vucut istemsizde uyuyo olabilir daha yeni kalktim yatktan valla boyle aliscam 1. Hafta sonra yicem bebek gelince

Bir de sorayim tecrubelilere yaa doktorum dun alttan da muayene etti beni spekturumla bakti aciklik su vs var mi diye.Aksi bir sey soylemedi ama dogumu baslatmayi hizlandirir mi sizce..Lutfen olsun oyle bi sey cunku

Doğum enerjisi mi rezil olma korkusu mu bilmiyorum az önce vestiyeri temizledim düzenledim. Hastayım diye bi kaç gündür kurutmada bekleyen çamaşırları katladım kirlileri attım makineye şimdi evi şöyle bi süpürüp tozunu alıcam cidden hastaydım ama dünden beri sinüzit ağrısından başımı sıktırıp yaprak dökümündeki hayriye hanım gibi yatıyordum şimdi turp gibiyim gerçekten enerji geldi

Ayy kızlar doktora yazdım nişandır o ağrın olursa gel dedi şimdi psikolojik ağrı yaşamam inşallah
Yaa günümüz aynı beni bi heyecan bastı
Bende de vardı kordon iki hafta önce benim moralim bozuldu hatta yaaa nasıl olacak dedim normal doğuma engel değil kordonu olup çok güzel doğumlar yapanlar var bi tane kordon Allahın emri bişey olmaz dedi doktorum.

Kızlar yatış yaptık damar yolu falan açıldı. Şimdi nstdeyim bir kaç saate minik bey gelicek inşallah. Dualarınızı bekliyoruz
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bebişinle birlikte sağlıkla hızlıca doğumun olsun inşallah
Ay bende tam tersi 1 haftadir oyle bi uyuyorumki anlatamam ama esime sahur hazirliyorum o yuzden gece kalkip sabah tekrar uyuyunca vucut istemsizde uyuyo olabilir daha yeni kalktim yatktan valla boyle aliscam 1. Hafta sonra yicem bebek gelince
Hahahha uyu uyu vallahi doğurmamış arkadaşlar nolur güzelce uyumaya çalışın N nail art ında geçenlerde dediği gibi tünelin ucu dün gece sadece 3 saat uyudum ama bakarsan öyle bitkin halsiz flan da değilim güç veriyor bebeğin sana. Benimki birde ağlayan bebek değil ama her 2-3 saatte mıyırdıyor ee uyan emzir gaz çıkar altını aç derken 2 saat uyanık kalıyorum her uyandığında. Gündüz uyucam diyorum ona da nasıl oluyorsa vakit bulamıyorum sütüm akıyor emzirmeye uyandırıyorum falan ulan biz nasıl gezicez tozucaz bebekle bu süt hep akacaksa onu düşünüyorum

Sagol kuzum çok sukur kurtuldum derken şimdi de sut dertleri başladı ama cok güzel duygular Rabbkm sağlıkla herkese nasip etsin

Asdhfkg son haftami dibine kadar uyuyarak yasiyorum ama keske depolanabilen bisey olsaydi neyse bebekten sonra sey derim mutlu olurum ulan son haftam ne uyumustum bee 12 lere kadar abshfkfla

Bosver kim gelcek sanki hemen ilk gunden kendin icin yap eger canin istiyosa biri gelene kadar zaten ev ohoo 10 kere daha kirlenir toplarsin yeter goz boyamaca

Kızlar göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanan var mıydı başlasam mı doktora soran oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…