2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Seninkiyle boy ve kilolarda ayniymis :)) benimkide 4. Ayda ayni boyleydi
benim ki hem kilo hem boy zaten uzun doğdu kızlar ondan şuanda bi tık iyi gidiyor ama ilginç birşey diyeyim ben hamileyken perinatologum bi ara kordon kıvrımı az gelişim geriliği olabilir 32.haftadan itibaren dedi ben 2 ay üzüldüm sonra git gide kıvrım arttı normal dedi ama 2 ay üzüldüğümle kaldım çocuk 4 kiloya yakın doğdu, 2. Yi düşünürsem çok doktora gitmeyecem hamilelikte kızlar 4.ayda baş çevresi nasıldı sizin?

İnşallah geçer çok üzülüyorum,çünkü bu ay bence az kilo aldı

44 cmdi galiba hamileykende kafasi hep büyüktü simdide büyük:)) doktorlar normal diyor cnm

Bizimki 41.5 canım boyumuzda 69 cm

Biz 8-8.30 gibi akşam uykusu yapıyoruz yenidoğan gibi nerdeyse saatbaşı emcek gecede en fazla 2 saat olmadan hep uyanıyor sabah 7.3 kalkış oluyor bu gece emmeleri ne zaman bitecek ki

Hastanede bi 56 bi 59 ölçtüler o yüzden net bilmiyorum ama biz ailecek uzunuz ben 75 eşim 1.90 zavallı bebemi gören bu 4 aylık değil gibi diyor bende daha fazla söylüyorum ayını
Bizimkide 55 doğdu sizin normalde maşallah ana baba boylu da benimkine şaşırıyorum işte ben 1.60 eşim 1.78 fln

Benim bıdığın hiç 10 a kadar uyuduğunu görmedim, uyusa tüm derdim kederim bitecek gibi sabah 5 te kalkınca çok düşük başlıyorum güne
Ben de her sabah 5'te dikilenlerdenim, ilk zamanlar hava da aydınlık oluyordu, artık bayağı karanlık ama bebe saatlerine fark etmiyor herhalde. Geçen bir instagram gönderisi görmüştüm, bir anne atasözü der ki sabah beşte uyanmak kötüdür, dörtte uyanmaksa daha kötüdür diye Bazen dörtte başlıyor bizim gün, sadece memede uyukluyor, popiş yatağa değdiği an sinirleniyor
Bende erken kalksa razıyım gece çok uyanmak berbat hiç bilmiyorum ki kaç saat uyuyorum
Ben gece zırtpırt kalkan hem de her sabah 5'te kalkan benim ortama girişim

Bugün kontrole gittik, bu ay 650 gr almış, 6250 olmuş tontiğim. Sizinkilerden kısa ama baktım da kızım, 62 cm ama anası babası da uzun değil zaten Gece çok uyandığını söyledim, belki sütün kalitesi düşüyordur gece dedi doktor, belki bir doz mama verilebilir gece, süt rezervinin iyileşmesi için dedi. Gelişimine göre gerek yokmuş aslında. O yüzden pek vermek gelmiyor içimden ama versem bir uyku çekerim ki hee sekiz dokuz arası memede uyuyor bizim kız, üç saat sonra başlıyoruz kalkmalara. İki saatte bir, bazen saat başı memedeyiz. Arada bit sürpriz yapsan da bir beş saat uyusan kızım diyorum ama yok, sürprizlerden hoşlanmıyor Hep kesik kesik uyuduğumdan sabah çok zor oluyor. O uyuduğu an bir sn bile kaybetmeden ben de yatıyorum ama kesmiyor uykular. Bir de bazen gözler faltaşı gibi açılıyor, o zaman net iki saat geçiyor tekrar vakit geçirip uyutana kadar. Canı sağ olsun yeaa, otuz yıldır uyuyordum zaten, bugünlere depolamak içinmiş

Aa doktorun bakışaçısına şaşırdım ya güzel kilo alan çocuğa niye mama verelim ben olsam bende vermem canım ya havalar sıcak susuyor uyanıyor belki

Kzılar biz aşıdan sonra ateşlendik 38.5 a kadar çıktı ateş inleye inleye uyuklayıp duruyor çocuk ya nefret ediyorum bu aşı işinden of
Çok geçmiş olsun ateş düşürücü verdin mi belki biraz fayda eder.
Bu aşı rahatsızlk mi yapıyor ya üzüldüm bebeklere

Ya emziren anneler geceleri cok sık.kalkiyor onu farkettim allah sabir versin:)

Ya emziren anneler geceleri cok sık.kalkiyor onu farkettim allah sabir versin:)

Mama veriyorum sadece. Gece 5 kez kalkıyor.
Çünkü az az içebiliyor mamayı.
Tek seferde çok içse daha az uyanırdı ama ne mümkün. bi de bu sabah 5.30da kalktı cin gibi. Çalışmaya başlayınca nasıl olacak merak ediyorum. Enerjimi nasıl koruyabileceğim vs

Acaba benimde mi gece süt rezervi kötüleşiyor ilk kez duydum ben susuyodur mantığıyla düşünüyodum gelişimi gayet güzelken mama vermek ne denli doğru şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…