2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Akşama ateş olabilir canım takip et , maşallah kuzuya gayet iyi , 1 ayda kaç kilo almış canım
Sordum ateş yapmaz dedi ama ben yinede dikkat edeyim.
son 2 ayda 1.700 almış aylık 850 oluyor
Ben kızı hep sırt üstü yatıyorm Kafasının arkası biraz düz geldi gözüme ölçüm yapınca sordum bi anormallik var mı 42.5 iyi mi dedim iyi dedi o konuda da içim rahatladı.

Ay bu hemşireleri de ben anlamıyorum bana da yapmazmış gibi konuştu çocuğun ateşi 40 a çıktı nerdeyse, kilo alımı son ay bizim de öyle canım, baş çevresi de normal, banyo yaptırabilirsin ben ateşlenince yaptırdım

Ciddi misn ya o zaman ben ateş e karşı hazırlıklı olayım sağol canım.
Bende banyo yaptırırm inşallah olmaz da ne olur olmaz işte

Canım ya kıyamam Ben de senin kızı sormak için girmiştim foruma. Mesajını gördüm şimdi. Farklı doktorlara götürsen mi acaba? Bu ne kadar devam edecekmiş? Allah korusun düzelme olmazsa ne yapılacak?

Canım ya kıyamam Ben de senin kızı sormak için girmiştim foruma. Mesajını gördüm şimdi. Farklı doktorlara götürsen mi acaba? Bu ne kadar devam edecekmiş? Allah korusun düzelme olmazsa ne yapılacak?
Öyle yapcam zaten en kısa zamanda başka doktora götürcem hiç düzelme olmazsa ameliyat demişti ilk muanede asıl muane yarın bakayım ne diyecek.

Canım geçici bir süreç bence. Senin için yorucu oluyor orası ayrı tabi

Gece sütün kalitesinin düştüğünü de ilk defa duydum. Aksine süt daha da yağlanır büyümesi için gece emzirmesi çok önemlidir diye biliyorum ben. Ayrıca gece emzirmek sütü artırıyor

İyiyiz canım. Sürekli kucak isteğiyle gidiyor valla nereye bu gidiş
Ayyy bu bebekler bı harika ya benimki de hiç bir iş yapmayın sadece benle konuşun der resmen gittiği yere kadar götürcez mecbur
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata varmadan geçer sıkıntınız. Maşallah kilosu çok iyi.
Hemşire 1 gün banyo yaptırma dedi bana.
Amin amin inşaallah
Şimdilik ateşi faln yok mecbur kalmadıkça yaptırmam diodum bende teşekkür ederim.

Been aynıyız tıpa tıp

Bugün 4. Ay aşısına gittik 2 tane yaptılar. Kan ilacı verdi. Kızım 7kg, 61 cm, baş cevresi 42.5

Bu aşıların hafif olduğunu söylemişti ebe. Ateş yapmadı benim kızımda.
Banyo yaptırabilirsin de demişti. Akşamına yaptırmıştım ben de. Hiçbir sorun olmadı.
Ateş konusunda şunu da dedi öteki aşılarda ateş olduysa bunda da olabilir. Ama olmadıysa bunda da yapmaz dedi.

Kızlar sizce iyi çocuk doktoru nasıl olur? Nasıl anlarım? Vallahi çözemedim.

Bizim doktor her şeyine bakıyo ediyo inceliyor ama ne bileyim hiç demiyor mesela bu ay bol bol sohbet et hikaye oku onu bunu yap vs. Sadece kontrol edip iyi kötü neyse söylüyor.

Böyle önerilerde de bulunması gerekmez mi?

Mesela en meşhur çocuk drlarından Ali Fuat Serpen çocuklarınızı desteksiz oturana dek kesinlikle ayağı yere basacak şekilde tutmayın diyor. Yoksa düztabandan skolyoza kadar gidebilen bozukluklar görülebilirmiş.

Hani böyle uyarılar yapsa falan? İyi bir doktor böyle olmaz mı ki değiştirsem mi bilemedim. Evime yakın diye gidiyorum sadece. Öğretim görevlisi olan bi adam üstelik. Yakında prof olacak ama işte bilemiyorum napsam.
Sizler neye dikkat ediyorsunuz?

Yok yapmadı çok şükür sorunsuz atlattık. Ve dediği gibi hiç diğer aşılarda da sıkıntı veya ateşlenme olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…