- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.261
Akşama ateş olabilir canım takip et , maşallah kuzuya gayet iyi , 1 ayda kaç kilo almış canımBugün 4. Ay aşısına gittik 2 tane yaptılar. Kan ilacı verdi. Kızım 7kg, 61 cm, baş cevresi 42.5
Sordum ateş yapmaz dedi ama ben yinede dikkat edeyim.Akşama ateş olabilir canım takip et , maşallah kuzuya gayet iyi , 1 ayda kaç kilo almış canım
Ay bu hemşireleri de ben anlamıyorum bana da yapmazmış gibi konuştu çocuğun ateşi 40 a çıktı nerdeyse, kilo alımı son ay bizim de öyle canım, baş çevresi de normal, banyo yaptırabilirsin ben ateşlenince yaptırdımSordum ateş yapmaz dedi ama ben yinede dikkat edeyim.
son 2 ayda 1.700 almış aylık 850 oluyor
Ben kızı hep sırt üstü yatıyorm Kafasının arkası biraz düz geldi gözüme ölçüm yapınca sordum bi anormallik var mı 42.5 iyi mi dedim iyi dedi o konuda da içim rahatladı.
Ciddi misn yaAy bu hemşireleri de ben anlamıyorum bana da yapmazmış gibi konuştu çocuğun ateşi 40 a çıktı nerdeyse, kilo alımı son ay bizim de öyle canım, baş çevresi de normal, banyo yaptırabilirsin ben ateşlenince yaptırdım
Canım ya kıyamamO kadar canım sıkıldı kii o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Bugün kalça ultrasonu vardı dedi ki düzelme yok yine 1 ay sonraya kontrol verdi .
Perşembe günü de muane var onun ne diyeceği de belli oldu aynısı söylüyorlar sonuçta. Ağlamamak için zor durum
bideee kızın 4. Ay aşısı ayın 11 indeymis bende hep 20 diye ezberlemişm yarın gitsem yaparlar dimi
Öyle yapcam zaten en kısa zamanda başka doktora götürcem hiç düzelme olmazsa ameliyat demişti ilk muanede asıl muane yarın bakayım ne diyecek.Canım ya kıyamamBen de senin kızı sormak için girmiştim foruma. Mesajını gördüm şimdi. Farklı doktorlara götürsen mi acaba? Bu ne kadar devam edecekmiş? Allah korusun düzelme olmazsa ne yapılacak?
Canım benim inşallah iş oralara kadar ilerlemez düzelir kuzumun rahatsızlığıÖyle yapcam zaten en kısa zamanda başka doktora götürcem hiç düzelme olmazsa ameliyat demişti ilk muanede asıl muane yarın bakayım ne diyecek.
Amin inşallah teşekkür ederim canımCanım benim inşallah iş oralara kadar ilerlemez düzelir kuzumun rahatsızlığı
İyiyiz canım. Sürekli kucak isteğiyle gidiyor valla nereye bu gidişAmin inşallah teşekkür ederim canım
Siz nasılsınız nasıl gidiyor
En iyi sonucu koltuk altı ölçümleri veriyorMerhaba herkese birşey sormak istiyorum ateşölçer ne kullanıyorsunuz. Neyle ölçsem hepsinde farklı sonuç çıkıyor hangisine inanacağım bilemiyorum
Canım geçici bir süreç bence. Senin için yorucu oluyor orası ayrı tabiBenim gibi bebeği az az ama sık sık mama içen var mı?
Varsa bunun çözümü ne olabilir?
Bir defada 60 cc bile bitemiyor.
Çok şükür güzel kilo alıyor ve sağlığı iyi ama ben çok yoruluyorum.
Elimde mama geziyorum içirebilmek uğruna. Mamadan da çok memnunum. Kızım da içince çok seviyor. Başka mamalar denediğimde bu şekilde içmedi. Yüzünü buruşturdu.
Sorun sadece bi defada alması gereken mamayı bölüm bölüm içmesi
Çok çok geçmiş olsun canım. Ateş konusunda diken üstünde olacağız hepKzılar biz aşıdan sonra ateşlendik 38.5 a kadar çıktı ateş inleye inleye uyuklayıp duruyor çocuk ya nefret ediyorum bu aşı işinden of
Gece sütün kalitesinin düştüğünü de ilk defa duydum. Aksine süt daha da yağlanır büyümesi için gece emzirmesi çok önemlidir diye biliyorum ben. Ayrıca gece emzirmek sütü artırıyorBugün kontrole gittik, bu ay 650 gr almış, 6250 olmuş tontiğim. Sizinkilerden kısa ama baktım da kızım, 62 cm ama anası babası da uzun değil zatenGece çok uyandığını söyledim, belki sütün kalitesi düşüyordur gece dedi doktor, belki bir doz mama verilebilir gece, süt rezervinin iyileşmesi için dedi. Gelişimine göre gerek yokmuş aslında. O yüzden pek vermek gelmiyor içimden ama versem bir uyku çekerim ki hee sekiz dokuz arası memede uyuyor bizim kız, üç saat sonra başlıyoruz kalkmalara. İki saatte bir, bazen saat başı memedeyiz. Arada bit sürpriz yapsan da bir beş saat uyusan kızım diyorum ama yok, sürprizlerden hoşlanmıyor Hep kesik kesik uyuduğumdan sabah çok zor oluyor. O uyuduğu an bir sn bile kaybetmeden ben de yatıyorum ama kesmiyor uykular. Bir de bazen gözler faltaşı gibi açılıyor, o zaman net iki saat geçiyor tekrar vakit geçirip uyutana kadar. Canı sağ olsun yeaa, otuz yıldır uyuyordum zaten, bugünlere depolamak içinmiş
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata varmadan geçer sıkıntınız. Maşallah kilosu çok iyi.Bide banyo için sormadım. Yaptırabilir miyiz ?
Ayyy bu bebekler bı harika yaİyiyiz canım. Sürekli kucak isteğiyle gidiyor valla nereye bu gidiş
Amin amin inşaallahÇok geçmiş olsun inşallah ameliyata varmadan geçer sıkıntınız. Maşallah kilosu çok iyi.
Hemşire 1 gün banyo yaptırma dedi bana.
Been aynıyız tıpa tıpBenim gibi bebeği az az ama sık sık mama içen var mı?
Varsa bunun çözümü ne olabilir?
Bir defada 60 cc bile bitemiyor.
Çok şükür güzel kilo alıyor ve sağlığı iyi ama ben çok yoruluyorum.
Elimde mama geziyorum içirebilmek uğruna. Mamadan da çok memnunum. Kızım da içince çok seviyor. Başka mamalar denediğimde bu şekilde içmedi. Yüzünü buruşturdu.
Sorun sadece bi defada alması gereken mamayı bölüm bölüm içmesi
Bugün 4. Ay aşısına gittik 2 tane yaptılar. Kan ilacı verdi. Kızım 7kg, 61 cm, baş cevresi 42.5
Yok yapmadı çok şükür sorunsuz atlattık. Ve dediği gibi hiç diğer aşılarda da sıkıntı veya ateşlenme olmamıştıBu aşıların hafif olduğunu söylemişti ebe. Ateş yapmadı benim kızımda.
Banyo yaptırabilirsin de demişti. Akşamına yaptırmıştım ben de. Hiçbir sorun olmadı.
Ateş konusunda şunu da dedi öteki aşılarda ateş olduysa bunda da olabilir. Ama olmadıysa bunda da yapmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?