2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Daha iyiyiz Canm teşekkür ederim
Şu bandaj çıksa daha bi rahatlıycağız inşallah
Siz nasılsınız nasıl gidiyor
Nekadari kaldi canim insallah hemencecik gecer ve toparlar minik kuzum
3,5 aylik olduk artik nedense bu aylarda hep memeyi zor emme surecine giriliyor bizde yasiyoruz bu sorunu

Ne olacak bu cicik kuşlarıyla halimiz Bir yandan emmesiyle ilgili sıkıntı yok diye şükrediyorum seviniyorum, bir yandan da memeden başka uykuya dalma yöntemi olsa istiyorum, sallamak emzik bir şey hoşuna gitse alternatif gündüz ağzı memede uyuyor sadece, gece de 12 den sonra saat başı gibi bir şey

3,5 aylik olduk artik nedense bu aylarda hep memeyi zor emme surecine giriliyor bizde yasiyoruz bu sorunu
İnşallah canım bu salı ultrasonu var bakalım ne diyeck Perşembe de kontrol olacak inşallah iyi şeyler söyler de bende gönül rahatlığıyla çıkarım ordan.
Oyy maşallah her dönem bi zorlukları oluyor inşallah hepsini sağlıkla atlatırız.

Birebir aynı durumdayız, bende dediğin gibi hem seviniyorum iştahlı diye hem de böyle hep meme meme napacam diyorum

Hadi insallah guzel haberlerini aliriz insallah canim bizide haberdar et

Reddetmekten daha iyi kuzum yaa ikisinide yasadim reddetmeye baskasiklarinda soyle oturup rahatca emdigi anlari ozluyor insan ama tabi yalan yok oda zor
Haklısınız kızlar ya sabredeceğiz Buda geçecek inşallah bi uyku danışmanına sordum fiyat bakalım ne diyecek merak ettim

Evet 150 ml günlük içiyor, çok terliyor ona bağlıyorum ben.Vermedigim zaman ağlıyor su verince susuyor sıpa

Sadece bizde değil demek bu emmeme durumu .4. ay atağı zor oluyomus. Benim öteki çocuklarımda da olmuştu düşündükçe hatırlıyorum

Haklısınız kızlar ya sabredeceğiz Buda geçecek inşallah bi uyku danışmanına sordum fiyat bakalım ne diyecek merak ettim
Insallah abartı bi fiyat vermezler canim kizimin zamaninda ben kendim vermistim uyku egitimini arastirmalarim sonucunda biraz surec cocuga bagli ilerliyor kizim 3 aydaydi cozmustuk ama dedigim gibi cok sakin uykusu guzel bir bebekti ve emzik aliyordu keremde bazen deniyorum ama oglen yariyorsa ise akşam yaramiyor biraz daha ten temasi seviyor illa koynumda kokumla dalacak yada bazen heemn daliyor uykuya bazende deliriyor uyku kaçtıgi icin cok zorlaniyor
Sadece bizde değil demek bu emmeme durumu .4. ay atağı zor oluyomus. Benim öteki çocuklarımda da olmuştu düşündükçe hatırlıyorum
Biz 2 ayda basladik 3.5 olduk hala devam ataklardan mi sıcaklardan mi diyorum kizimda boyleydi sansimiza ikinsidede yasadik sende oyleymissin tek gecsinde sabrederiz ınsallah

Yani şu ara artık aydı 1 kilo olmasa da olur. Bilemedim neden bu kadar takmış durumda. 700 Gr çok iyi. Çok terliyorlar artık. Hareket de var. İlginç geldi çok besle demesi.

Su gereksiz diyorlar. Anne sütünde zaten su var. Oğlumda hiç su vermedim. Kızım da mama da içiyor. Ama bugün su alacağım inşallah. Çünkü bu hafta çok sıcak. Anne yüreğim vermemi söylüyor.

Genelde 4 ayda oneriyorlar demiri col nadir erteleyen diğer aylara bakalim bizde 4 ay kontrolune gidince ne diyecek size hangi demiri baslatti

Bizim 2,5 aylıkken değerimiz düşük çıkmıştı. Ben emin olmayıp başlamadım nedense o zaman zor bir dönem yaşıyordum. Yeni yeni başladım. Ama doğru bir marka almamışım. Onu fark ettim.

Canım 3600 doğdu kızım 7 olmadı daha. Evet sınırdaydı benimki ama şu duruma doktoru tamam topladı dedi. Mamayı 1 seferlik değiştirip bakabilirsin aslında duruma.

Şu uyku düzeni annelikte en başarısız olduğum alan. Yok yani yapamıyorum. Ama kızımda karar aldık canı ne zaman isterse o zaman uyusun. Oğlumda onu da kendimi de yıprattım 9 da uyumuylr diye. Çok uykusu var evet ama dalamıyor çocuğum.

Bende aslinda su konusunda katiydim ama kizimda urfadaydij kristallenme oldu mecbur kaldım verdim,oglumdada malum sicaklara denk geldik ondada krsitallenme oldu onada verdim ama oyle cok asiri degil karni tok olunca oynayarak biberondan ne cekerse zaten pek becremiyor

Ya ama büyüme hormonu işte çalışması için 9 da uyuması lazım en geç 10 diyorlar bende onu kafaya takıyorum diyorum ihmal mi ediyorum geç mi yatırıyorum ama bazen uyumuyor yani napalım herşey kitaplardaki gibi gitmiyor

Ya arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin.
Kardeşim evleniyor o yüzden annemdeyim. Annemin ev de teyzeler dayılar kuzenler bir sürü çocuk dolu. Sürekli herkes kucağına almak istiyor. Kirmiyorum yok demek istemiyorum ama bugün dayanamadım. Hava sıcak asi olduğu için banyo yapamıyor. Kucaktan kucağa gezmesi hiç hoşuma gitmiyor. Yollarda perisan oldu zaten. Ben mi abartiyorum sizce? Herkesten yorum bekliyorum. Ben mi abartiyorum yoksa kim olsa aynı şeyi yapar mıydı?

Çok haklısın, aynı durumda olsam içim içimi yerdi bir şey de diyemezdim

Çok haklısın, aynı durumda olsam içim içimi yerdi bir şey de diyemezdim
İnsanlar çok anlayışsız. Bebek sevecekler diye kucaktan kucağa geziyor bu sıcakta çocuk. Bir şey desen vermek istemesen kötü oluyorsun. Acaba bir ben mi böyle düşünüyorum. Bu konuda çok rahat olan var mı yani. Aman kim alırsa alsın diyebilen var mı?

Cnm asi oldu huysuz uykusu geldi acikti gibi seyler söyleyerek al kucaklarindan yazik daha cok kucuk oyuncak degilki bu bebek sonucta yani. Peki bebegin nasi ortami yabancilayip agliyormu? Benimki ilk girdigi ortamda cok aglamisti.

Alerjisini nasıl tespit ettiler? Bize de süt ürünleri alerji şüphesi dediler, diyet yaptım bir ay ama kusması azalmadı, reflü şurubuna başladım.
Doktor test olmadan teşhisi koydu aslında tüm belirtiler vardı kakada kan kusma döküntü vs. Yinede test vereceğiz ama bende başladım diyete fakat aşırı gaz ve kusma canımı sıkıyor uyuyamıyor gazdan sizde de öyle mi napcaz ya oluk oluk kusuyor resmen

Canım net bir şekilde söylesen daha çok küçük olduğu için enfeksiyon riskinden korktuğunu... Çok zor ama bir şey olmaz ama işte ben de olsam ben de tedirgin olurdum. Ama ben genelde söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…