2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim gibi bebeği az az ama sık sık mama içen var mı?
Varsa bunun çözümü ne olabilir?

Bir defada 60 cc bile bitemiyor.
Çok şükür güzel kilo alıyor ve sağlığı iyi ama ben çok yoruluyorum.

Elimde mama geziyorum içirebilmek uğruna. Mamadan da çok memnunum. Kızım da içince çok seviyor. Başka mamalar denediğimde bu şekilde içmedi. Yüzünü buruşturdu.

Sorun sadece bi defada alması gereken mamayı bölüm bölüm içmesi

Bizimkide 55 doğdu sizin normalde maşallah ana baba boylu da benimkine şaşırıyorum işte ben 1.60 eşim 1.78 fln

Canım sizde çok uzun bi dede dayı amca falan var mı? Acaba onlara mı çekmiş?

Benim kaynım bembeyaz ve yeşil gözlü kızıl saçlı bi adam. Ama anne babası esmer koyu kahverengi gözlü. Adam dayısına benzemiş meğerse. Görümcemin biri de öyle. Esmer anne babadan sapsarı yeşil gözlü bir kız doğmuş.
Boy konusunda da böyle bi şey olabilir

Çok geçmiş olsun ateş düşürücü verdin mi belki biraz fayda eder.
Bu aşı rahatsızlk mi yapıyor ya üzüldüm bebeklere

Geçmiş olsun çok, beni de aşı zamanının gelmesi fikri bile geriyor. Ateş düşürücü rahatlatır inşallah, eklem yerlerine de ılık sulu kompres

Sorma bende biktim her ay bi asi nerdeyse allahtan 1 gun suruyor ateslenmesi.

Yaa hemşiremiz bunlar ölü aşı ateş yapmaz ama takip et demişti bizde ateş olmamıştı demekki her bebekte farklı tepkime oluyor
Sabah 10 gibi aşı olduk akşama kadar iyiydik bi huzursuzluk vardı çok uyudu uyandı ama iyiydi sonra 8 gibi ateş yükselmeye başladı kızlar, üstünü çıkardım duş aldırdım 39 u görünce calpol verdim bir çay kaşığı ona rağmen 39.7 ye kadar çıktı acile gitmeye az kalmıştı düşmeye başladı gibi ıslak bez falan koyunca nasıl bağırıyor anlatamam az uyudu şimdi 38.5 larda ama çok mutsuz. 2. Ay aşıları da ateş yapmıştı ama bu 4. Ay çok daha fazla yaptı, neden bu kadar etkileniyor ya bağışıklığımı düşük nedir

Amcamız 1.82 fln onun haricinde kimse yok canım çok ortalama bi aileyiz belki diyorum şimdi iyi ilerde normal olacak boyu bizi kandırıyor heveslendiriyor şimdilik

Bide korkuyorum ya ben bu çocuğa menenjiti falan nasıl yaptıracağım

Gecmis olsun cnm simdi nasil?

Ben de kan gördüm kakada 3 defa ama azıcık damar şeklinde. Sizinki nasıl? Dediğin gibi tüm belirtiler olduğu için teşhis daha kolay aslında. Gazı hep çok fazlaydı, kusması da çok fazlaydı. Aynen oluk oluk atıyordu, hala da kusuyor ama reflü şurubu ile bir tık azaldı sanki. Diyet kusması için hiçbir işe yaramadı bizde. Belki de başka şeye alerjisi var bilmiyorum. Ne zaman yapacaksınız testi? Ben de bir eğitim araştırmaya randevu aldım normal çocuk doktoruna. O yönlendiriyor alerjiye değil mi?

Merhaba herkese birşey sormak istiyorum ateşölçer ne kullanıyorsunuz. Neyle ölçsem hepsinde farklı sonuç çıkıyor hangisine inanacağım bilemiyorum

O kadar canım sıkıldı kii o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Bugün kalça ultrasonu vardı dedi ki düzelme yok yine 1 ay sonraya kontrol verdi .
Perşembe günü de muane var onun ne diyeceği de belli oldu aynısı söylüyorlar sonuçta. Ağlamamak için zor durum

bideee kızın 4. Ay aşısı ayın 11 indeymis bende hep 20 diye ezberlemişm yarın gitsem yaparlar dimi

Kuzum geçmiş olsun ya bir ay sonra bişey kalmadı diyecek belki, bide bi doktora daha mı götürseniz yani neden düzelmedi acaba bi takviye falan verilebilirmi
Git canım bişe olmaz yaparlar

Kuzum geçmiş olsun ya bir ay sonra bişey kalmadı diyecek belki, bide bi doktora daha mı götürseniz yani neden düzelmedi acaba bi takviye falan verilebilirmi
Git canım bişe olmaz yaparlar
Sağol canım bizde öyle yapcaz başka bir yere götürelim dedik inşallah bu sefer iyi olur. Nette çok baktım takviyeyle olacak iş değil malesf

Kılımsı yapıda kan vardı bizdede 2 kez, gazlarımız azalmıştı kusmalarımızda yoktu ama şuan pik yaptı uyutamıyorum 1 saat boyunca gaz çıkarıyor mahvolduk. 22sinde eğitim araştırmaya aldım bende çocuk doktoruna o yönlendiriyormuş alerji bölümüne direkt randevu vermiyorlar kendi doktorumuz özelde ama testler için 3 küsür istediler devlette yaptırmak mantıklı geldi.
Kan gördüğümden beri diyet yapıyorum kaynanam pişiye yoğurt koymuş bana demedi mesela ben yedim tekrar başa döndük asla damla sürmemek gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…