- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #39.201
Kendini bir odaya kapat asla bebek için sağlıklı bir ortam değil çok haklısınYa arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin.
Kardeşim evleniyor o yüzden annemdeyim. Annemin ev de teyzeler dayılar kuzenler bir sürü çocuk dolu. Sürekli herkes kucağına almak istiyor. Kirmiyorum yok demek istemiyorum ama bugün dayanamadım. Hava sıcak asi olduğu için banyo yapamıyor. Kucaktan kucağa gezmesi hiç hoşuma gitmiyor. Yollarda perisan oldu zaten. Ben mi abartiyorum sizce? Herkesten yorum bekliyorum. Ben mi abartiyorum yoksa kim olsa aynı şeyi yapar mıydı?
Canım rahatsız olabilirsin ya tabi ki haklısın ben de kimseyi kırmak istemeyen biriyim ama ufakta uyarsan hemen anlıyor ettaftakiler çekiniyor, kibarca rahatsızlığını hissettirsen bile utanır anlarlar, tabi bu mizaç meselesi kimisi de direk kızıyor öyle yapsan kesin sonuç zatenYa arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin.
Kardeşim evleniyor o yüzden annemdeyim. Annemin ev de teyzeler dayılar kuzenler bir sürü çocuk dolu. Sürekli herkes kucağına almak istiyor. Kirmiyorum yok demek istemiyorum ama bugün dayanamadım. Hava sıcak asi olduğu için banyo yapamıyor. Kucaktan kucağa gezmesi hiç hoşuma gitmiyor. Yollarda perisan oldu zaten. Ben mi abartiyorum sizce? Herkesten yorum bekliyorum. Ben mi abartiyorum yoksa kim olsa aynı şeyi yapar mıydı?
Canım kaç aylık , ilk aylarda ki gibi mi kusma hiç azalma olmadı mı, reflü olmadığına emin misinDoktor test olmadan teşhisi koydu aslında tüm belirtiler vardı kakada kan kusma döküntü vs. Yinede test vereceğiz ama bende başladım diyete fakat aşırı gaz ve kusma canımı sıkıyor uyuyamıyor gazdan sizde de öyle mi napcaz ya oluk oluk kusuyor resmen
Gayette haklısın bebek bu öyle bir ortam da kolay mikrop kapar. Bizim bu milletin işine gelmeyince dünyadan bi haber davranması da Cok saçma yav. Uyar sen kırılan kırılsınYa arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin.
Bebeğin başkalarının kucağında duruyor mu? Benimki dursa veririm biraz da biz rahat edelimYa arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin.
Sürekli böyle bahanelerle alıyorum artık aaa sen bizden bebeği kaciriyorsun diye soyleniyorlar bu sefer de. Ve maalesef ağlamıyor. Hiç sorun yok onun için. Çok bunalirsa ağlar sadeceCnm asi oldu huysuz uykusu geldi acikti gibi seyler söyleyerek al kucaklarindan yazik daha cok kucuk oyuncak degilki bu bebek sonucta yani. Peki bebegin nasi ortami yabancilayip agliyormu? Benimki ilk girdigi ortamda cok aglamisti.
Öyle yaptım en son. Zorla uyuttum onu. Gerçekten sinir krizi gecirmelik bir gün geçirdimKendini bir odaya kapat asla bebek için sağlıklı bir ortam değil çok haklısın
Ya aslında hepsi sevdiğim insanlar. Beni de çok sevdikleri için çocuğumu seviyorlar ama keşke anlayışlı olsalar. Kendi bebekleri olsa onlar da rahatsız olurdu bence ama empati sıfır.Canım rahatsız olabilirsin ya tabi ki haklısın ben de kimseyi kırmak istemeyen biriyim ama ufakta uyarsan hemen anlıyor ettaftakiler çekiniyor, kibarca rahatsızlığını hissettirsen bile utanır anlarlar, tabi bu mizaç meselesi kimisi de direk kızıyor öyle yapsan kesin sonuç zaten
Evet korkum bu. Aşıdan dolayı banyo da yapamadık üç gündür bir de...Gayette haklısın bebek bu öyle bir ortam da kolay mikrop kapar. Bizim bu milletin işine gelmeyince dünyadan bi haber davranması da Cok saçma yav. Uyar sen kırılan kırılsın
Duruyor ya keyfi varsa. Henüz yabancı korkusu başlamadı bizimkinde. Sanırım 6 9 ay arası başlıyormuş bu ağlamalar. Başka derdi varsa ağlar başkasının kucağında. Yoksa geziniyorsa durur. Ama ben çocuğun uykusu geldiğinde uyuması aciktiginda karnının doymasi taraftariyim. Bu anlarda kucaktan kucağa gezdirilmesini istemiyorum. Uykusu var o zaman uyusun bırakın da diye düşünüyorum.Bebeğin başkalarının kucağında duruyor mu? Benimki dursa veririm biraz da biz rahat edelimBenim bebeğim asla durmuyor, dursa alın bakın diyecem de ağlıyor sürekli ona rağmen yine de gelip öpüyorlar konuşmaya çalışıyorlar çocuk kriz geçiriyor ve ben patlama noktasına geliyorum yine de birşey diyemiyorum
O zaman da ay biz de büyüttük bir şey olmadı sen çok abartiyorsun oluyorCanım net bir şekilde söylesen daha çok küçük olduğu için enfeksiyon riskinden korktuğunu... Çok zor amabir şey olmaz ama işte ben de olsam ben de tedirgin olurdum. Ama ben genelde söylüyorum
Haklisin canim insanda anlayis olacak,gercekten dusuncesiz olunca cok zor soylesende alinacaklar ama tatlilikla dile getirmeye calis yada uyutmayi dene duzeniniz nasil bilmiyorum ama uyumazsa huzursuz oluyor diyip daha az kalabalikta tutmaya calis istersen abartmıyorsun gercekten havalar sicak aglamasa kucak diye kerem ben bile almak istemiyorum cok bunaliyor sicakliyorYa arkadaşlar lütfen biri bana akıl versin.
Gece bir kac kez kalkiyor bizimki hala tam duzen oturmadi.uyudugu surece ben uyandirmiyorum ama kendi aciktigi icin sanirim miz mizlaniyor hareket ediyor genlesiyor o.ara emziriyorum.yoksa uyaniyorKızlar bebeklerinizin gece uyku düzenleri nasıl? Saat kaçta gece uykusuna geçip sabah kaçta uyanıyor? Gece beslenmesini kesen var mı?
Ben artık her sabah 5.30 da uyanmaktan çok yoruldum, kan değerlerim düşmüş ağzımda hep aft çıkmış. En azından 9 a kadar uyusa
Sorma kardes bende senin gibiyim saat 5.30da kalkiyor sallayarak 6.30 a kadar dayanıyorum. Vitamin takviyesi aliyorum ben. Gece bide 3 te kalkiyor mama iciyor. Hadi acliktan 5.30 da kalkiyo desem degil cunku 3 te mama veriyorum. Mesela dun 9.30 u geçiyordu yatarken sabah 5Kızlar bebeklerinizin gece uyku düzenleri nasıl? Saat kaçta gece uykusuna geçip sabah kaçta uyanıyor? Gece beslenmesini kesen var mı?
Ben artık her sabah 5.30 da uyanmaktan çok yoruldum, kan değerlerim düşmüş ağzımda hep aft çıkmış. En azından 9 a kadar uyusa
Bizim bebeler aynı demekSorma kardes bende senin gibiyim saat 5.30da kalkiyor sallayarak 6.30 a kadar dayanıyorum. Vitamin takviyesi aliyorum ben. Gece bide 3 te kalkiyor mama iciyor. Hadi acliktan 5.30 da kalkiyo desem degil cunku 3 te mama veriyorum. Mesela dun 9.30 u geçiyordu yatarken sabah 5
30 da kalkti isterse 12 de yatsin sabah gene kargalar bokunu yemeden kalkiyor bende kafayi siyirmak uzereyim
Gece uyku rutini yapmaya çalışıyorum 3 gündür canım duş masaj masal anlatma emme şeklinde yatırıyorum 9-9.30 gibi uyuyor ama bu ara 4. Ay atağındayız dalana kadar 2-3 kez uyanıyor sonrasında gece de uyanıyor ve hep meme de kaç kez ıh mıhlıyor saymıyorum bile sabah ta 8-8.30 gibi tam uyanış.Geceleri 2 kere uyanıyordu geç yatıyordu 11 gibi 10 a kadar uyurdu 3.5 Aya kadar sonra bişeyler oldu bebeye gece uykular bozuldu malesefKızlar bebeklerinizin gece uyku düzenleri nasıl? Saat kaçta gece uykusuna geçip sabah kaçta uyanıyor? Gece beslenmesini kesen var mı?
Kız gece uyuyorsa erken kalksın boşverin gece 8 kere uyanmak daha kötüSorma kardes bende senin gibiyim saat 5.30da kalkiyor sallayarak 6.30 a kadar dayanıyorum. Vitamin takviyesi aliyorum ben. Gece bide 3 te kalkiyor mama iciyor. Hadi acliktan 5.30 da kalkiyo desem degil cunku 3 te mama veriyorum. Mesela dun 9.30 u geçiyordu yatarken sabah 5
30 da kalkti isterse 12 de yatsin sabah gene kargalar bokunu yemeden kalkiyor bende kafayi siyirmak uzereyim
Benim bıdığın hiç 10 a kadar uyuduğunu görmedim, uyusa tüm derdim kederim bitecek gibiGece uyku rutini yapmaya çalışıyorum 3 gündür canım duş masaj masal anlatma emme şeklinde yatırıyorum 9-9.30 gibi uyuyor ama bu ara 4. Ay atağındayız dalana kadar 2-3 kez uyanıyor sonrasında gece de uyanıyor ve hep meme de kaç kez ıh mıhlıyor saymıyorum bile sabah ta 8-8.30 gibi tam uyanış.Geceleri 2 kere uyanıyordu geç yatıyordu 11 gibi 10 a kadar uyurdu 3.5 Aya kadar sonra bişeyler oldu bebeye gece uykular bozuldu malesef
Bende erken kalksa razıyım gece çok uyanmak berbat hiç bilmiyorum ki kaç saat uyuyorumBenim bıdığın hiç 10 a kadar uyuduğunu görmedim, uyusa tüm derdim kederim bitecek gibisabah 5 te kalkınca çok düşük başlıyorum güne
Bı anormallik varsa illa söylerdiler bence sıkma canını hiç. Herşey yolundaBugün 4.ay aşılarımızı olduk, ilk kez boy ölçtüler kızlar 67-68 cm dedi ,bu ay 800 gr almış, hep 1 yada 1 ün üstünde alıyordu, bu da artık bu aylarda normal sanırım, demir başla su verme gerek yok sadece anne sütü alıyorsa dedi, biri su verebilirsin diyene kadar herkese su sormaya devam edeceğim kızlarbirde kafa çapı 45 cm o bana biraz büyük geliyor anne karnında bile kafa biraz büyüktü doğumda kanala zor girdi şimdi de önde gibi ama normal olmasa paylaşır doktorlar demi
Boyu baya uzun maşallahBugün 4.ay aşılarımızı olduk, ilk kez boy ölçtüler kızlar 67-68 cm dedi ,bu ay 800 gr almış, hep 1 yada 1 ün üstünde alıyordu, bu da artık bu aylarda normal sanırım, demir başla su verme gerek yok sadece anne sütü alıyorsa dedi, biri su verebilirsin diyene kadar herkese su sormaya devam edeceğim kızlarbirde kafa çapı 45 cm o bana biraz büyük geliyor anne karnında bile kafa biraz büyüktü doğumda kanala zor girdi şimdi de önde gibi ama normal olmasa paylaşır doktorlar demi
Seninkiyle boy ve kilolarda ayniymis :)) benimkide 4. Ayda ayni boyleydiBoyu baya uzun maşallahbenimki minyon olacak sanırım 62 cm ve 6.400 kg çıktı geçen hafta 4.ay aşılarını yaptırırken...
Ben mama da verdiğim için su veriyorum havalar çok sıcak, lıkır lıkır içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?