2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dene dene baya faydası oldu kolumu kaldırmaya halim yoktu hareketlerim falan baya hızlandı enerjiyi hissediyorum :))

Kuruyemişler hamilelikte olmazsa olmaz.
Çiğ badem çiğ fındık ve ceviz her gün tüketiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri ben de. Canım istemese de yiyorum.
Bir yakınım yeni doğum yaptı. Çok çok çok güzel ve sağlıklı bir bebeği var.
Ona da doktoru her gün armut ye demiş. Ayrıca ayva da çok yemiş. Beslenme çok önemli diye bana öğütler veriyor şu ara

Selam kizlaar simdik doktordan ciktim bakin bakalim benim minnosuma ne diyeceksiniz doktor bi tahminde bulundu ama ayin 17 sinde kesin bisey deriz dedi
Daha 10 hafta 6 günlük olduğuna göre ve bu kadar kısa zamanda tahmin yaptığına göre erkek mi dedi acaba

Kiz gibi gozukuyor ama hemen sevinmeyin 17 sini bekleyin dedi
çok erken tahmin yapmış. O yüzden şaşırdım. Gerçi benim arkadaşıma da erken dönemde erkek gibi görünüyor demişler ama sonradan anlaşılmış ki kız. Beklemekten yorulduk ama sabır

çok erken tahmin yapmış. O yüzden şaşırdım. Gerçi benim arkadaşıma da erken dönemde erkek gibi görünüyor demişler ama sonradan anlaşılmış ki kız. Beklemekten yorulduk ama sabır
Benim doktorum perinatolog her seferinde birkac ayri cihazla ve baya uzun bakiyor belkide o yuzden erken tahmin ediyor diye dusunuyorm cunku daha oncede sordugumda 12. Haftada kesin soyluyoruz demisti

Benim doktorum perinatolog her seferinde birkac ayri cihazla ve baya uzun bakiyor belkide o yuzden erken tahmin ediyor diye dusunuyorm cunku daha oncede sordugumda 12. Haftada kesin soyluyoruz demisti
Perinatologsa başka tabi. Onların cihazları da farklı doğal olarak. Yine de 17.haftayı bekleyin demiş gerçi

Oh maşallah darısı bize inşallah benim de canım istemiyor diye ilk defa yedim ama bundan sınra düzenli kuruyemiş yiyeceğim yaa. Meyve de. Yiyeceklere çok dikkat etmiyorum aynı devam ediyoeum en azından bunları yapayım yararı olur

ayva tam kış meyvesi bize denk geliyo yiyelim bol bol
gerçi gecen sefer agustos sonu dogum yapan bir yaz gebesiydim ama güzeller güzeli bi kızım oldu çok da alakası var mı bilmiyorum

bugün 14+1 im, bi doktora gidesim geldi cinsiyet için ama sonra gözüm kesmedi resmen hava da soguk istanbulda, 3 yaşında kızımla çıkmak istemedim
ilk hamileliğim olsa 10 kere gitmiştim öğreniyim diye
gerçekten insan bi olgunlaşıyo demek ki

Çok çok geçmiş olsun canım zaten taş düşürmeye doğumdan beter derler inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur Bi daha yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…