2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
geçmiş olsun canım.bu grip bu sıra çok yaygın sanırım.bende gribim 2 haftadır da geçmek bilmedi

Selam kizlaar simdik doktordan ciktim bakin bakalim benim minnosuma ne diyeceksiniz doktor bi tahminde bulundu ama ayin 17 sinde kesin bisey deriz dedi
Aaa bende net o gün öğrenicem aslında 12 haftadan beri iki defa gittim hep aynı tahminde bulundu ama bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Allahım bu mübarek günde isteğimizi dileğimizi nasip etsin inşallah

Kızlar selam. İkili testte tum ölçümler normaldi. Serbest bhcg biraz yuksek cikti ve sonuca etki etmedi. Gene düşük risk ama doktor fetal dna onerdi icimiz rahat etsin dedi. Biz de yaptircaz ama başka doktora gittik. O da dedi ki burun kemiği ve ense kalınlığı değerleri çok normal. Hatta burnu normalden biraz büyük bile. Böyle down sendromlu olmaz. Eğer böyle down sendromlu çıkarsa çok sasirirm dedi. Çok nadirdir falan dedi. Serbest bhcg değerinin normalden fazla olması herseyden kaynaklı olabilir ama gene de biz herkese öneriyoruz fetal dna dedi. Yaptirmasinda sorun yok tabi ama gene de içimde endise var. Sorun yoktur umarim sizlerin ikili taraması nasıl cikti

Benimkinde sorun çıkmadı. Ama ikili test güvenirliği yüksek bir test değil zaten; buna rağmen insanda endişe yaratır tabii ki kötü bir şey duyarsa. Ben doktorum istiyor diye yaptırdım.
İçiniz rahat değilse bence fetal dna yaptırmak mantıklı. Çok daha net sonuçları var. Eminim ki hiçbir şey de çıkmaz.

Selamlar, ben ikili testi satmış birisi olarak güvenilirliğine itimat etmediğim için ve yaş faktörümden dolayı (35) zaten yüksek çıkacağı için moralim bozulmasın diye direk fetal dna yaptırdım. Kesin bir sonuç olmadığı için yalnızca ikili test sonuçlarına göre aksiyon alınmaz zaten. Doktorunuz da tecrübesine göre konuşmuş, sonuçta kötü bir şey çıkmayacağı yüksek ihtimal. İçinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin minik

VivaLaJuicy merhaba canım bugün sonucum e nabıza düşmüş doktorumla hafta içi görüşeceğiz ama senin teorine göre 50 ve üstü kız demiştin sanırımdoktor da 11+3 te ki kontrolüne göre bişey söylemek için erken ama kızımsı duruyor demişti değerler de normal gözüküyor sanırım.

Eklentiler

• 65A06294-0352-436B-94BC-0A0FC8A97501.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 106
Günaydın kızlar ya biraz akintim vsrdi doktorumds bir fitil verdi tek kullanımlık ama gebelik kategorisi c başka dojtor gorusu aldim o da kullanma dedi ne yapsam ki korkuyorum da enfeksiyon yuzunden bisey olursa diye

Günaydın kızlar ya biraz akintim vsrdi doktorumds bir fitil verdi tek kullanımlık ama gebelik kategorisi c başka dojtor gorusu aldim o da kullanma dedi ne yapsam ki korkuyorum da enfeksiyon yuzunden bisey olursa diye
Geçmiş olsun akıntı normal bi akıntı mı yoksa kokulu vs mi? Başka bir doktora daha mi gitseniz güvendiğiniz

Herkese 12. Haftadan merhabalarrr… Sabah gittim muayeneye doktorumuz kıza benzetti. Var mı fikriniz?

Eklentiler

• 6F2BD064-0D54-44AC-A33A-44B6474098CF.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 111
  • DB6B5587-1ED8-4B3D-811F-117EB1176D90.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 97
Evet canım ama o teori de yalan herhalde çoğusu gibi bende de 59 free beta hcg ve buna göre sözde kız. Papp a değeri 2.35. Doktor problem yok demişti. Seninkinde de yoktur.
Bakalım tutacak mı bizde bu

Evet canım ama o teori de yalan herhalde çoğusu gibi bende de 59 free beta hcg ve buna göre sözde kız. Papp a değeri 2.35. Doktor problem yok demişti. Seninkinde de yoktur.
Bakalım tutacak mı bizde bu
Cinsiyeti öğrendiğimde yazacağım sizin belli olmuş muydu ben kaçırdım ya da unuttum

Cinsiyeti öğrendiğimde yazacağım sizin belli olmuş muydu ben kaçırdım ya da unuttum
Yok hiç yorum yapılmadı bu konuda. Ay sonunda gideceğim. Gideceğim tarih sata göre 16+0 ultrasona göre 16+2 oluyor.
Yani 17.haftama girdiğim zamana göre ayarladım. Cinsiyet kesinleşsin diye.
Ki bu haftalarda bile öğrenmeyen oluyor ama ben o kadar şanssız olmam umarım artık bitsin bu belirsizlik.

Aslında şu an gitseniz görürsünüz yüksek ihtimalle ama beklemek en iyisi. Ay çok heyecanlı çoğu gitmiş azı kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…