• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar selam kontrolden çıktım her şey yolunda çok şükür 15+4 kısa kısa ben de bahsedilenlere ben de cevap vereyim;

Erkek bebişler çoğalmış hepsi sağlıkla gelsin inşallah, kendimi çok yalnız hissediyordum bu konuda😅

Gecede bir kez tuvalet denmiş ben utanmasam altıma bez bağlayacağım, iki saatte bir uyanıyorum şarıl şarıl 😂

Verilen takviyeler sorulmuş bende devit ecopirin ve feramat var bunlar önemli bebişlerimiz yediklerimizle değil kanımızdan besleniyor.

Doktorum bugün kas ve eklem ağrıları için soda önerdi, balık ben düzenli yediğim için balık yağına gerek duymadı.

Son olarak yakışıklı oğlumu bırakıyorum buraya teyzeleri, hepinizi öpücükler🤍

Eklentiler

• 18A6F147-0A2A-418D-AFCF-0B4DE89640A2.webp
    18A6F147-0A2A-418D-AFCF-0B4DE89640A2.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar benim gibi ne yese karnı şişen rahatsız olan var mı ne yapıyosunuz hala iştahım yerinde değil yiyemiyorum yediklerimde gaz gibi şişkinlik yapıyo var mı bunun bi çaresi 😔
Ben de aynı dertten muzdaribim 3-4 kilo vermiştim ama karnım gazdan öyle şiş ki. Yemekten sonra afedersiniz cok geğirme oluyor cok rahatsız ediyordu bulantım için prilam kullanmaya basladım az bi nebze etkisi oldu heralde ona da. Yemekten sonra yürüyüşle soda içmek biraz iyi gelmişti.

Selamlarrr, kontrolden çıktık, ikili test verdik. Ultrason detaylı bakıldı sağlıklı şimdilik kan verdik ama hâlâ cinsiyet net değil :110:

Eklentiler

• 300DB844-D67B-4FD8-A8EC-C6CF955484D3.webp
    300DB844-D67B-4FD8-A8EC-C6CF955484D3.webp
    37 KB · Görüntüleme: 83
  • 8F6EE475-BE71-414D-AF91-D23F9ECC390B.webp
    8F6EE475-BE71-414D-AF91-D23F9ECC390B.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 83
Bana da haftaya gidince verecek çünkü bir önceki randevumda sonraki kontrolde demire başlayacağız demişti .
kullanacağım ben
kızlar bana demirden bahsetmedii 13 haftalıktım gittiğimde bana d vitamini verdi sadece 1 ay sonra gittiğimde mi verecek acaba ?

İnşallah benimde kiz kardeşim ebe oda Bi çok geceyle tanışıyor doğal olarak bio oil i önerdi bana bende o yüzden onu aldım bakalım :KK66:
canım bende denemek için küçük şişe bio oil aldım memnunum emiyor yağlı kalmıyor göbeğim kıyafete geçmiyor. bende instagramda bi fenomende gördüm

Kızlar selam kontrolden çıktım her şey yolunda çok şükür 15+4 kısa kısa ben de bahsedilenlere ben de cevap vereyim;

Erkek bebişler çoğalmış hepsi sağlıkla gelsin inşallah, kendimi çok yalnız hissediyordum bu konuda😅

Gecede bir kez tuvalet denmiş ben utanmasam altıma bez bağlayacağım, iki saatte bir uyanıyorum şarıl şarıl 😂

Verilen takviyeler sorulmuş bende devit ecopirin ve feramat var bunlar önemli bebişlerimiz yediklerimizle değil kanımızdan besleniyor.

Doktorum bugün kas ve eklem ağrıları için soda önerdi, balık ben düzenli yediğim için balık yağına gerek duymadı.

Oyy maşallah canım profilden ne kadar güzel yüz hatları çok belirgin masallah :KK68:

maşallah canımmm sağlıkla gelsin inşallah 😍😍

Ben de aynı dertten muzdaribim 3-4 kilo vermiştim ama karnım gazdan öyle şiş ki. Yemekten sonra afedersiniz cok geğirme oluyor cok rahatsız ediyordu bulantım için prilam kullanmaya basladım az bi nebze etkisi oldu heralde ona da. Yemekten sonra yürüyüşle soda içmek biraz iyi gelmişti.
Yaa işte bende de aynı 12.haftadan sonra geçer dedim 15 oldum hala aynıyım sodadanda tiksindim içemiyorum napcaz bilemedim 🤦🏻‍♀️

kızlar bana demirden bahsetmedii 13 haftalıktım gittiğimde bana d vitamini verdi sadece 1 ay sonra gittiğimde mi verecek acaba ?
Benim demirim düşük olmasına rağmen 13te gittim vermedi özellikle sordum 15-16da veriyoruz henüz miğdeler hassas demir ilaçları bulantı yapıyor dedi birde eğer kanımız normalse demir ihtiyacını bir kaç hafta daha idare edebiliyormuşuz ama hem demir hem kan düşükse muhakkak başlatıyolarmış 12.haftada

Back
X