• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
selam kızlar benım idrar ve mide yanması şikayetım avr hele midem mahvoluyorum korkuyorum bıse yemeye rennıne bıle çare degıl artık kesmıyor.başka bıse bulan yapan varmı
süt iyi geliyo oda sonrasında bı gaz yapıyo:KK43:
Ben de hep oyleyim canim aksam ustu basliyo gece yatana kadar alev alev midem.. ayva iyi geliyo yiyebilirsin biraz,sutu de laktozsuz sut ic istersen o sisirmiyor

Hadi ya insallah sıkıntı olmaz 3 hafta sonra gidicem doktora 🤔
Yok canım olmaz çünkü bunlar bebek için değil anne için verilen takviyeler bebek her durumda besleniyor amaç doğumdan sonra anne kansız kalmasın eger senin kontrolüne 3 hafta varsa sağlık ocağınada soyleyebilirsin

Kizlar yüzük testi yapıp doğru çıkan var mı batıl inanç ama insan merak ediyor😊

Selamlar:KK49:Ben de kontrolden geldim, dörtlü test için kan verdim. İyi dedi doktorcuğum, görünen bir sıkıntı yokmuş.😍 10+5'teyken kıza benzetmişti, bu sefer kesinleştirdi kız olduğunu.:oops:
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah.O kadar erken öğrenebiliyor muyuz cinsiyeti.Sizde yüzük testi yaptınız mı 😊

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah.O kadar erken öğrenebiliyor muyuz cinsiyeti.Sizde yüzük testi yaptınız mı 😊
Amin😍 Ben de şaşırmıştım doktorun o zaman tahmin yapmasına. Demek doktordan doktora değişiyor. Yüzük testi yapmadım ama altıncı haftadaki sola yerleştiyse erkek teorisi çürüdü. Bir de hamileliği bulantısız geçirdiğimden acaba erkek mi diye düşünmüştüm, o belirtilere göre cinsiyet tahminleri de tutmadı😃

Amin😍 Ben de şaşırmıştım doktorun o zaman tahmin yapmasına. Demek doktordan doktora değişiyor. Yüzük testi yapmadım ama altıncı haftadaki sola yerleştiyse erkek teorisi çürüdü. Bir de hamileliği bulantısız geçirdiğimden acaba erkek mi diye düşünmüştüm, o belirtilere göre cinsiyet tahminleri de tutmadı😃
Bütün teoriler çöp o halde 😊Rabbim sağlıklı , hakkımızda hayırlı olacak evlatlar versin inşallah.🤗

Cinsel or

Organları oluşmamış ama açıya göre şimdilik kıza yakın dedi. Yine de kız diye düşünmeyin bekleyelim dedi.
Bana da doktorum aynısını söyledi organlar henüz tam olarak gelişmedi ama şimdilik kıza yatkın diye hayırlısı olsun bazı bebeklerin cinsel organı 11-12 haftada daha çabuk gelişirmiş bazen de tam tersi 20.haftaya kadar tam olarak ayırt edilemez.

Ben de karbonat testi diye bişey duydum kuzenlerimden onlar yapmışlar ve genel olarak doğru sonuç almışlar. Bir kaba sabah ilk idrarı yapıp diğer kabada bir kaç kaşık karbonat koyuyorlarmış. İdrarı içinde karbonat olan kaba döküyorlarmş. Köpürürse erkek köpürmezse kızmış ama bu test erken dönemlerde sonuç veriyormuş ne kadar doğru bilemedim ama ben de bir iki güne deneyeceğim🤭

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur umarım. 14 haftalık gebeyim, uzun zamandır burayı takip ediyorum, üyeliğimi yeni açabildim. Bebeğin cinsiyeti henüz belli değil, dr 16. Haftada söylicem dedi. İkili testimin sonucu sınıra yakın çıktı, nifty verdim sonucunu bekliyorum merakla.

Asıl sormak istediğim şu. Ümraniye ve Ataşehir’de tavsiye edebileceğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı? Şu an Hisar Çamlıca’da Umut Tiryaki Özyurt doktorum. Doktordan şikayetçi değilim fakat hastane doğum için yeterli mi bilemedim. İyi bir Doktor ve hastane bulursam doğuma kadar orda devam etmek isterim, son haftalara bırakmak istemiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim? Ümraniye veya Ataşehir de olan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz?

Back
X