Ben ataşehir de oturmuyor olmama rağmen palladium un karşısında alle klinik e gidiyorum. Alle den aşırı memnunum. Konuştuğum bir çok gebeden daha özel bir ilgi görüyorum. Mesela doktorum, alle den başka bir kadın doğum doktoru, alle nin perinatoloğu, eşim ve asistanı içeren bir Whatsapp grubu var. En ufak bir şeyi oradan yazabiliyorum. Anında da cevap veriyorlar. Tüm test sonuçlarım da oradan paylaşılıyor; dolayısıyla bir arşiv oluşmuş oluyor. Ayrıca bir çok insan detaylıya 21 de giriyor ama alle nin kendi stratejisine göre önce 14 te sonra 21 de giriyorsunuz. 14 te erkenden girip tek tek tüm organlara, parmaklara, beyine falan bakıyorlar ki kromozomal bir problem varsa erkenden görüp ona göre ne yapılacağına karar vermek için gibi.. şimdilik gördüğüm farklar bunlar. İlerleyen zamanlarda da belki olacaktır. Ama bunları arkadaşlarıma söylediğimde inanamadılar, gerçekten güzel bir yer
Doğumu hangi hastaneyi istersen orada yapıyorlar. Benim acıbadem sigortam olduğu için acıbadem Altunizade veya Acıbadem Ataşehir hastanesinde yapacağım kısmetse