2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
B bebeginibekleyenn sizinle ultrason görüntülerimiz benziyor
Ben çok erkek hissediyorum. Erkek kıyafetleri almamak için zor duruyorum şu an. Yine indirim yakaladım ama riske atsam mı bilemiyorum. Ve cinsiyeti öğrenene kadar indirim bitecek

Bende çok erkek olmasını istiyorum ilk günden beri öyle hissetmiştim ama bilemiyorum inşallah ikimizinde erkektir

Yaa nasıl erkek gibi geldi size
Sizinkine bakabilir miyim karşılaştırmak için
Doktorumuz sağolsun direk pipi fotosunu atmış sadece 12. Haftadan yüzden görümtüsü yok ama bakarken aynı benziyordu siiznkine.
12. Haftadan elimdeki tek usg

Eklentiler

• ED85329A-1914-4DBE-AEEE-46A7666EDBC8.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 102
Bende çok erkek olmasını istiyorum ilk günden beri öyle hissetmiştim ama bilemiyorum inşallah ikimizinde erkektir
Ben de daha bekarken bile hep bir erkek çocuğum olacağını hissediyordum. Rüyalarım da bu konuda beni çok etkiledi. Kız olursa da çok sevineceğime eminim ama şaşırırım. Çünkü genelde hislerim çıkar. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat gelsin. Hislerimizde de yanılmayız diye düşünüyorum haftaya öğreneceğimi umuyorum. Beklemedeyim.

Maşallah darısı bana inslh 3 erkekten sonra bende kızı yakalarim

Maşallah darısı bana inslh 3 erkekten sonra bende kızı yakalarim
Ayy inşallah canım benim 2 erkekten sonra oldu mutluluğumu anlatamam seni dusunemiyorum insallah Rabbim gönlündekini nasip etsin Bi megafonla çıkıp bagirmadigim kaldı benimde kızım olacak diye millet diyecek görmemişin kızı olmus

Canim ben down olsada aldirmayacagim için yaptirmadim 12.haftada detaylı utrasona girdim 20. Dede gireceğim inşallah ama tabi sadece ultrasonla down un 3te2 si yakalanıyor 3 te 1 inin hiçbir belirtisi olmuyor dedi, inşallah sağlıkla gelirler

Kızlarrr ihtiyacı olan baksın

Eklentiler

• 73731213-3EAA-4A82-B503-5FB353C778A0.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 118
  • 587A1D8E-AE06-49BA-B659-DCEA5D910795.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 128

Yaa hadı inşallah benim bebisimde erkektir
Elim hep erkek bebek kıyafetlerine gidiyor
Kizlar 12.hafta ultrasonumuz , cinsiyet erkek kesinleşti, fikir olsun

Eklentiler

• 20220915_114809.webp
    19 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…