• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ahh ne guzel herkesin cinsiyetleri belli oldu bir ben kaldim sanirim carsamba gunu gidecegim insallah bu sefer gosterir minnosum. Yarin ebebek cukurambara gideyim bende ne zamana kadar devam ediyormus acaba indirim
Ben de öğrenemedim 😅 üstelik 7 sinde öğreneceğim.(inşallah çatlamam)

Bezlerin çevreye olan zararlarını düşündükçe ben bu fikre çok yükseliyorum hatta elim hiç bebek bezi almaya gitmiyor; ama bebeğin poposu kuru kalabilir mi, özellikle ek gıda dönemi itibariyle bezleri yıkarken yeterli hijyeni sağlayabilir miyim emin olamıyorum. Etrafınızda hiç kullanan var mı ?
Çevre de çok önemli ama bebek bezlerinin kimyasal içeriği de malum benim 1. motivasyonum sağlık, ben kendim bir kaç yıl yıkanabilir ped kullandim, idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriydim y.p den sonra geçirmedim, birde onu kullandıktan sonra hazır pedler o kadar naylon geliyor o kadar terletiyordu ki anlatamam, ybb de korktuğum tiksinme açıkçası, surdurebilir miyim bilmiyorum, herkes yapamazsın diyor, ek gıdaya geçtikten sonra imkansız diyor, çevremde kullananda yok...

Sanırım kenarlardan sızıyor kıyafetler nemli oluyordu zaman zaman demişti. Aynen premium care iyidir. Bir de gratisi inceledim mesela sebamed vs normalde daha uygun nette, bunlar resmen önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar. Yetişkinler için ogx şampuan vs uygun ama. Markayı hiç sevmesem de Lcw indirimi çok iyiydi buradan kim söylediyse teşekkür ederim. Bir daha denk gelirse kaçırmayalım, aldıklarım komik rakamlara geldi gerçekten. Daha da kıyafet almayacağım dedikçe alıyorum hastalıklı bir hale geldi, bu gidişle 7 yaşa kadar her şeyi tamamlayacağım 😅😅
ben söylemiştim canım lcw indirimi.belki başka söyleyende vardır. ama çok iyi kampanyalar geliyo.telefonda uygulama varsa bildirim düşüyo telefona. 300 tl ye 100 tl gibi.sabah saatlerinde bazen de geç saatlerde.bilmeyen arkadaşlar varsa belki bakmak ister diye tekrardan yazdım.ben de almamak için zor tutuyorum kendimi daha erken diye :halay:

ben söylemiştim canım lcw indirimi.belki başka söyleyende vardır. ama çok iyi kampanyalar geliyo.telefonda uygulama varsa bildirim düşüyo telefona. 300 tl ye 100 tl gibi.sabah saatlerinde bazen de geç saatlerde.bilmeyen arkadaşlar varsa belki bakmak ister diye tekrardan yazdım.ben de almamak için zor tutuyorum kendimi daha erken diye :halay:
Kızlar bide lcw nin kazanıyorum diye uygulaması var size anket yolluyor kıyafetlerle alakalı ve 1tl den paranız birikiyor. 25 tl olunca alışverişlerde harcayabiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun banada kasa görevlisi söylemişti

Ahh ne guzel herkesin cinsiyetleri belli oldu bir ben kaldim sanirim carsamba gunu gidecegim insallah bu sefer gosterir minnosum. Yarin ebebek cukurambara gideyim bende ne zamana kadar devam ediyormus acaba indirim
Ben de öğrenemedim😢 perşembe öğreneceğim. Ama arkadaşımın bebeği gibi kendini göstermezse diye korkuyorum. 17.hafta olsun diye boşuna beklememişimdir umarım😭

Valla goody de olur plus ı da olur🤣 ikiside çok hoş ama fiyat yüksek. Youtubedan videolarını izleyin belki size fikir olur. Arkadaşım kullanıyor çok memnun.
Goodyi görmedim. Goody plus gördüm. Fiyatı çok iyi geldi bana. 15 bin olan arabalarla kıyas yapıyorum çünkü😄 hemen inceleyip 10 binlere çıkmadan bir tane almam şart. Daha erkek mi kız mı bilmeden telaşa düştüm 😑

Goodyi görmedim. Goody plus gördüm. Fiyatı çok iyi geldi bana. 15 bin olan arabalarla kıyas yapıyorum çünkü😄 hemen inceleyip 10 binlere çıkmadan bir tane almam şart. Daha erkek mi kız mı bilmeden telaşa düştüm 😑
Tabi bütçenize uyuyorsa bir araştırın. Benim 2. Bebeğim olacak öyle çok bi bütçe ayıramam ne yazık ki😅 almak istiyorum ama bakalım hayırlısı

Back
X