2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ben kullandım YBB ama 3 . Çocukta zorlanırım diye kullanmayacağım . Sleepy markada memnunum ben . Temiz içerikli en azından saçma sapan kremler yapay kokular yok içinde
İlk cocukta yapılabilir mi sizce bunu dediğiniz iyi oldu en azından nispeten temiz içerikli bir marka bulabilsem çok iyi olur

Kizlar sanki bir iki arkadaş yurtdisindaydi oradan alacaktı bebek arabasını, eşim de bu ara bi yurtdisina gidecek gercekten değecek bir fark varsa getirtebilirim aslında, var mi öneriniz???

Ben de izledim o kadinin videolarini bakalim yapabilirsem denemek istiyorum bende

Merhabalar herkese uzun bir zamandır baş ağrısı ve bulantılardan buralara bakamadım. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklı her şey yolunda. 13 haftalığız. Uyuyordu çok hareket etmedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi. 4 yaşında bir kızım var kız kardeş çok istiyor. Bakalım inşallah doğru tahmindir.

Tam benlik hemen izliyorum

kızlar ya bu sayfayı aktif olarak yöneten yok sayfada cinsiyet vs yenilenmiyor ben tam beceremedğim için açamıyorum , bir grup açsanız biriniz hepimiz orda toplansak olmazmı

Kizlar sanki bir iki arkadaş yurtdisindaydi oradan alacaktı bebek arabasını, eşim de bu ara bi yurtdisina gidecek gercekten değecek bir fark varsa getirtebilirim aslında, var mi öneriniz???
Canim ben,Babyzen Yoyo aldiricam esime.
Vergi iadesi ile ortalama fiyatlara geliyor.
Turkiye de satisi yok ama o yuzden fiyat karailastirma yapamiyoruz

kızlar ya bu sayfayı aktif olarak yöneten yok sayfada cinsiyet vs yenilenmiyor ben tam beceremedğim için açamıyorum , bir grup açsanız biriniz hepimiz orda toplansak olmazmı
Yani güzel fikir ama zorlayıcı olabilir. Bunun yerine sayfa moderatörlerinden yardım mı istesek?

Canim ben,Babyzen Yoyo aldiricam esime.
Vergi iadesi ile ortalama fiyatlara geliyor.
Turkiye de satisi yok ama o yuzden fiyat karailastirma yapamiyoruz
Bende bunu okudum internette en cok yurtdisinda olup burda olmayan ,bende bi baktirayim o zaman teşekkür ederim

Ben alicam canim ilk bugaboo bee6 alicam yuksek ihtimalle burda 20kusurlerde sanirim almanyada 8-9 bin gibi bir seye denk gelicek :) genel olarak hepsinde cok farkediyor fiyatlar cybex,bugaboo,babyzen yoyo baktim ben hep

Editor ‘ü etiketlersek yenileme yapar mı acaba çizelgede? Önceden yöneten kişi ceza aldı ne yazık ki. O yüzden nisan anneleri dağıldı. Tadı tuzu kaçtı çok az aktif kişi kaldı. Genelde sessiz bir sayfayız

Bi kere bi arkadaşımız böyle yaptı diye hatırlıyorum ama bi değişiklik olmadı kazen emi söylemeli? Hiçbilemiyorum

Bi kere bi arkadaşımız böyle yaptı diye hatırlıyorum ama bi değişiklik olmadı kazen emi söylemeli? Hiçbilemiyorum

;-( öyle mi
Demek bu da işe yaramıyor.
Şansa bak. Kazen ilgilenir mi bilmiyorum
Mart anneleri konusuna bakıyorum ben de genel olarak. Kıpır kıpır. Çok hoşuma gidiyor çok şey öğreniyorum bizden birkaç hafta önde olan annelerden

Şimdi bende oraya bakıyordum onlar tabi 20 li haftalarda karınları çıkmaya başlamış alışverişler başlamış darısı başımıza cinsiyetleri tam öğrenme sonrasında

Merhaba Kazen Editor grubumuzun admini ceza aldığı için giriş yapamıyor. Dolayısıyla sayfanın başında olan tabloyu yenileyip, yeni bilgileri giremiyoruz. Yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…