- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.241
Primanın bir tek pure serisi güzel bu yönden. Diğer primaların hepsi kimyasal malesef. Sadece bezde değil şampuanından deterjanına çok iyi bakmalıBen kızıma premium care ile baslamıstım ama (5 sene önce) cok rahatsız edici bi kimyasal kokusu vardı cocuk doktorumuz da prima genel olarak losyon içerdiği için önermiyorum demişti ki çok kallavi bi hekime gidiyorduk. Cilt sorunu olan bebekler genel olarak prima marka kullanlardan cıkıyor demişti.Sonra o zamanlar sleepy içeriği bu kadar temiz değildi molfixten memnun kalmıstık cok. Su an yakın bi arkadasımın 9 aylık bebeği var molfix eskisi gibi değil sleepy bio natural cok iyi dedi, baska kullananlar da memnun çevremde ben de ondan almayı düşünüyorum hem karbon emilimi falan daha az bunlara dikkat etmeleri hosuma gidiyor.
Ay bi değişik indirimleri ben de kendime hamile elbisesi aldım iki de bluz aldım bugünben söylemiştim canım lcw indirimi.belki başka söyleyende vardır. ama çok iyi kampanyalar geliyo.telefonda uygulama varsa bildirim düşüyo telefona. 300 tl ye 100 tl gibi.sabah saatlerinde bazen de geç saatlerde.bilmeyen arkadaşlar varsa belki bakmak ister diye tekrardan yazdım.ben de almamak için zor tutuyorum kendimi daha erken diye
Ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar benim bebekleriminde cinsiyetleri belli oldu iki erkek geliyor
Ben benCinsiyeti öğrenemeyen kaç kişi kaldık şurdabi el sallayın bakayım
Çok teşekkür ederim canımAy bi değişik indirimleri ben de kendime hamile elbisesi aldım iki de bluz aldım bugünelbise normalde 439, önceki gün 263 tü, dün 380, sabah 216 yazıyodu sepete bişiler attıkca 232 oldu anlamadım nası bi indirim anlayısları var bi de indirim kodu yazınca fiyat 10-15 tl yükseldi cok sakacı lcw bence iyi takip etmek lazım bişeyi göze kestirince.
Ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim de ikiz bebeklerim ben de 31. öğrencem kısmetse cok heyecanlıyım
Ben ben9 gün kaldı gerçi haftam da erken bence ben 16 da öğrenirim diye düşünüyodum doktor 14 hafta muayenesinde cinsiyetleri de söyleriz dedi sanırım kendisi gördü ama beklemeyi tercih etti
Cikolata visne suyu falan denedin mi kacinci haftadasin caninEvet yaa catlicam artık
Evet prima premium care alacağım. Arkadaşlarım da akrabalarım da hep primayı öneriyor.Benim deneyimim prima alınacasa premium care olanı almak gerek. Normal olandan memnun kalmamıstım. Sonra altrnatif arayılına girince premium care den sonra en iyisi bence sleepy natural di. Şimdide direk sleepyle başlayacağım
Kaç haftalıksın? Gitmeden hareketlendirici şeker vs bişeyler yemene rağmen mi açmıyor? Benim göstermeme değilde randevu tarihim 7 kasımda 3 haftadır beklemiş olacağım inşallah banada bacak kapama yapmazinşallah diğer doktor
Ben kızıma premium care ile baslamıstım ama (5 sene önce) cok rahatsız edici bi kimyasal kokusu vardı cocuk doktorumuz da prima genel olarak losyon içerdiği için önermiyorum demişti ki çok kallavi bi hekime gidiyorduk. Cilt sorunu olan bebekler genel olarak prima marka kullanlardan cıkıyor demişti.Sonra o zamanlar sleepy içeriği bu kadar temiz değildi molfixten memnun kalmıstık cok. Su an yakın bi arkadasımın 9 aylık bebeği var molfix eskisi gibi değil sleepy bio natural cok iyi dedi, baska kullananlar da memnun çevremde ben de ondan almayı düşünüyorum hem karbon emilimi falan daha az bunlara dikkat etmeleri hosuma gidiyor.
14 haftaligim yaa artık yüzde 60 desede kabul edecektim ama yüzde tahmin yapamam dedi sadece bana göre kız dediBenim yüzden seksen olasılıkla tahminde bulundu ama ben yüzde yüz olmadan emin olamıyorum.
Bi de bebek çok döndü ultrasondayken.
12+4'te gitmistim.
14+1 yedim yedim ama yok açmıyorCikolata visne suyu falan denedin mi kacinci haftadasin canin
Valla mağazada 85 kg satış temsilcisi üzerine oturup yaylanınca etkilenmedim diyememİnceledim de şimdi çok güzel görünüyor aslında tüm özelliklere sahip. İstediğim gibi. ama aklım hep chiccoda inceleyeceğim hepsini
Şimdi mesela sleepy bio natural yorumlarını inceledim. Kimisi övmüş kimisi berbat demiş.Valla mağazada 85 kg satış temsilcisi üzerine oturup yaylanınca etkilenmedim diyememhafifliği de iyi fena sayılmaz eşim aşırı takıntılı bir makina mühendisi onun onayına güveniyorum
Oyy maşallah canım ne güzel sağlıkla kucağına al insallahKızlar benim bebekleriminde cinsiyetleri belli oldu iki erkek geliyor
Her bebek çok farklı oluyor işte ya deneme yanılmayla anca bazı seyler anlaşılıyorBio naturali çok duydum. Ondan da almayı düşünüyorum. Ama birkaç tane prima deneyeceğim. Olumsuz yorum yapan olmadı çevremde. Aksine başka markalarda sorun yaşayıp primada hiç sıkıntı olmadığını belirttiler. Tek sıkıntı çok pahalı olması. Herkesin yorumu bir başka.Numara konusunda mesela az önce bir anneyle konuştum. 3 çocuğu var.Biri bebek. 1 numara hiç olmuyor çocuğu sıkıyor dedi mesela. Almamalısın diyor.Yorum aldıkça kafam karıştı. Kimisi aylarca 1 numara kullandım diyor. Bu arkadaşım hiç uygun değil bence diyor. Ki ilk çocuğu çok zayıftı onda bile 1 sıktı dedi. Ben yine sorup soruşturmaya devam edeyim. Bu süreç bitmez
Ayy ne güzel ogrenebilmissiniz kaçıncı haftadasinizKızlar cinsiyetimiz belli oldu prensesimiz oluyor
Hayırlı olsn bu aradaKızlar cinsiyetimiz belli oldu prensesimiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?