- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.301
Evet genelde aynı cinsiyet istiyorlarmış okuldan bir arkadaşımın oğlu da aynısını söylemiş kız olduğunu duyunca üzülmüş ama şimdi seviyormuş bayaGenelde kızlar kiz erkekler erkek kardeş istiyor benim küçük oglanla gittik cinsiyet öğrenmeye 5.5 yaşında kız olduğunu duyunca yüzü düştü doktorun odasında yerlerde yuvarlandı ben erkek istiyodum diye
Yaa ne güzel maşallahGüzellikle netleşir inşallahbenim kızımın o an ki mutluluğu o kadar güzeldi ki bide Allah bana kıyamadığı için kız kardeş verdi demesi yok mu
Aaa ben de sürekli takip edemediğim için fark edemedim. Üzüldüm arkadaşlar için.@Editor ‘ü etiketlersek yenileme yapar mı acaba çizelgede? Önceden yöneten kişi ceza aldı ne yazık ki. O yüzden nisan anneleri dağıldı. Tadı tuzu kaçtıçok az aktif kişi kaldı. Genelde sessiz bir sayfayız
Bende de cok oluyor özellikle yorulduğum zamanlarda hele belimden kalcama sol bacagima bir ağrı vuruyor toparlayarak yürüyorum16.hafta da bel ağrısı yaşadınız mı birde demir ilacı gerçekten bulantı ve uyku hali yapıyor sizdede oldumu
Dalin veya hacı şakir sabun tozu denedin mi hiç? çok iyi dediler.Kızlar deterjan olarak ilk green clean kullanmıştım temiz içerikli sonra fiyatlar uçunca bundan kullandım. Bi bakın isterseniz indirimi var
Bir zaman sonra makineyi tıkıyor. Hacı şakir denemiştim içeriğinin kötü olduğunu öğrenip bıraktım. Sanırım bu konuda en temiz içerik dalanda .Deneyip memnun olanlar da var ama onlarda temiz içerikli değil diye biliyorumDalin veya hacı şakir sabun tozu denedin mi hiç? çok iyi dediler.
Evet dalin e doğal demiş parfüm var ama bol durulama ile o da geçer herhalde.Dalin doğal demiş. Makineyi tıkadığını bilmiyordum. Belki biraz böyle sabun tozu biraz da sıvı deterjanla dönem dönem değiştirip kullanmak iyi olur benim için.o günler bi gelsin de. Daha 16.haftadayım
Ben dalan zeytinyağlı doğal granül sabun kullanmıştım kızımda. Memnundum o dönemDalin veya hacı şakir sabun tozu denedin mi hiç? çok iyi dediler.
Benimde pörtledi göbeğimKizlarr bu haftalarda karin cikmasi normal mi ya 1.5-2 kg bisey almisim ama karnim cikti yaglandim sanki yanlarim firtlamis
Normal canım benimde o haftalarda çıkmaya başladı şimdi gören herkes hamile oldugumu anlıyor dışarıda daKizlarr bu haftalarda karin cikmasi normal mi ya 1.5-2 kg bisey almisim ama karnim cikti yaglandim sanki yanlarim firtlamis
2 li 3 lu testleri hiç Bi hamileligimde yaptirmadim hiç Bi fikrim yok o yüzden ama hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza alırsınız ins kendi doktorunuzdan güzel haberler almanız dileğiyleHanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.
Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın.foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?
Canim geçmiş olsun, daha hicbirsey belli değil moralini bozma kendi doktorunla görüş, burun kemiği var ensede normal bunlarda iyi mesela ama tek arter tek ven nedir bilmiyorum.Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.
Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın.foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?
Ayy tabi li ilk çocukta herşey yapılırİlk cocukta yapılabilir mi sizcebunu dediğiniz iyi oldu en azından nispeten temiz içerikli bir marka bulabilsem çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?