- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.321
Naturalive markasının her türlü deterjan deodorant bakım kremleri nemlendirici rujları falan denedim . Ve çok temiz içerikleri. 4 yıldır sadece bu markayı kullanıyorum. Deodorantlar mesela aliminyumlu oluyormuş ama bu marka tertemiz kokusuz bebeği emzirirken yapay kokular rahatsız etmez. Muhtemelen özel bebek kıyafeti deterjanı değil de naturalivin sıvı deterjanını alırım çünkü önemli olan temiz içerik.Dalin veya hacı şakir sabun tozu denedin mi hiç? çok iyi dediler.
Kızlar çatlak oluşumunu önlemek icin kreme filan başladınız mı
İnşallah bir sorun yoktur . Doktorunuz da görsün eminim sağlıklı fikirler verir size .Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.
Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın.foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?
Lierac almistim ama ona 6. Aydan sonra baslayacagim malum biraz maliyetli suanda bio oil kullaniyorum cok memnunum surekli nemli kaliyor vucudumKızlar çatlak oluşumunu önlemek icin kreme filan başladınız mı
Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.
Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın.foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?
Aynennn benimde öyleBende de cok oluyor özellikle yorulduğum zamanlarda hele belimden kalcama sol bacagima bir ağrı vuruyor toparlayarak yürüyorum
Normal canım benimde o haftalarda çıkmaya başladı şimdi gören herkes hamile oldugumu anlıyor dışarıda da
Yaa rahatladim acaba benim mi cok erken cikti diye dusunuyodumNormal canım benimde o haftalarda çıkmaya başladı şimdi gören herkes hamile oldugumu anlıyor dışarıda da
Merhaba canım ben kızımı tek arter tek ven ile 36. Haftada 3 kilo doğurdum . Eğer organlarda bi anomali yoksa hiç korkma ama bir doktorlada kalma ben o dönem bir çok doktora muayene oldum bazen damar başlarda gözükmeyip sonradan gözükebiliyormuş yada çok ince olup usg de gözükmuyormuş. Ayrintilidan sonra riskli bölümde takibim yapıldı fetal ekg falan çekildi gelişimi normal olduğu için normal gebe bölümüne devam ettim çok şükür sorunsuz geçti gebeliğim yaptığım stresle kaldım.Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.
Ben bio oil yağa başladım 2 3 gündür çünkü artık kaşınmaya başladım büyüdükçe karın zaten diğer hamileliklerimden de var çatlaklarım bunda yenisi eklenmez umarımKızlar çatlak oluşumunu önlemek icin kreme filan başladınız mı
Kesinlikle öyle canım benimde yaşım 35 bu yaşlarda zaten Bi yaş riski çıkıyor ortaya tek arter denilende bebeği besleyen 2 damar oluyormuş tek birinden beslenmesimi acaba Bi tanidigimizin öyleydi sağlıkla dogum yaptı kocaman şimdi umarım sende sağlıkla kucağına alirsinTeşekkür ederimVivaLaJuicy N neselikiz87 Papatya0593 Lelamor
Evet bi çok yerden okudum. İnş başka bi anomali yoktur.hepimize sağlıkları evlatlar versin Allah
Sadece en hassas anımızda fırsatı hemen paraya çevirmeye çalışan doktorlardan midem bulandı. Bu ikinci karşılaşışımdı. Hemen şurda şunu yapalım, bunu yapalım tarzında ne koparsam kâr diyolar. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kimsede ses yok bende çalışan biriyim ama bakıyorum hergun, heralde hallederim dedimKizlar başlığı ben devralayim mi, şimdi bu grubu kapatmakta mantıklı gelmiyor, 900 sayfa yazışma var, kalan sağlarla devam ederiz yapcak bise yok
İlk günden beri kullanıyorumKızlar çatlak oluşumunu önlemek icin kreme filan başladınız mı
bennnnn :)Cinsiyeti öğrenemeyen kaç kişi kaldık şurdabi el sallayın bakayım
canım al ya biri üstlensin bu işi sen genelde aktifsin, şahsen bazen bos oluyorum giriyorum, bazen işler cok yogun oluyo bir kac gün hiç giremiyorum, bence halledersn sen bunu :)Kimsede ses yok bende çalışan biriyim ama bakıyorum hergun, heralde hallederim dedim
canım yeni okudum yazılanları, benimde yas 35 hiç yaptrmadım bu testlerden bi fikrim yok, bi kaç doktorla daha görüşebilirsn belki için rahatlar, iyi olacak herşey canını sıkma :)Teşekkür ederimVivaLaJuicy N neselikiz87 Papatya0593 Lelamor
Evet bi çok yerden okudum. İnş başka bi anomali yoktur.hepimize sağlıkları evlatlar versin Allah
Sadece en hassas anımızda fırsatı hemen paraya çevirmeye çalışan doktorlardan midem bulandı. Bu ikinci karşılaşışımdı. Hemen şurda şunu yapalım, bunu yapalım tarzında ne koparsam kâr diyolar. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?