2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aa 13.hafta cinsiyet gorundu muu ay cok heyecanli hayirli olsun
Evet canım göründü hatta doktorum 10. haftada gördüğünü ama değişebileceğini söylediği için bana söylemediğini söyledi. 13 de net görünce söyledi işte erkekse heleki çok erken görünüyor kızı geç söylüyorlar.

geçmiş olsun canım, iyi yapmışsın ihmal etmeyip doktora giderek, burda bi arkadas daha vardı taş mı kum mu düşürmüştü, umarım kolay atlatırsın erken önlem iyiddir, en cok korktgm şeylerden biri enfeksiyon, ilaç dısında ayrıca bişeyler önerdi mi enfeksiyon için doktorun

canımmm çok geçmiş olsun munurol ü bende içtim hatırlarsan geçenlerde 5 mm lik taş düşürdüm ben korkma inşallah kum daha kolay geçer bebeğe hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle aman korkma stres yapma ben o sancılara dayandım doktorumda hiç korkma o çok içerde korunaklı yerde ona hiçbişey olmaz dedi. sodanın içine limon sık iç ve ağrın olunca sıcak su torbası koya beline ılık halde birde çok su iç günde en az 2 litre.

Merhaba.
12 haftalıkken ense kalınlığımız 0,48 çıkmıştı. İkili test sonucumuzda 23.000 de bir. Fakat 14+3 te ense kalınlığımız 2.99 çıktı. Doktorumuz fenal dna testi önerdi. Böyle sonradan kalınlaşma yaşayan var mı?

Cok inceymis aslında neden böyle olmuş ki, benim de 12. Haftada 1 civariydi tekrar 20. Haftada soyleyecek heralde 16.haftada birsey söylemedi doktor enseyle ilgili, acaba ölcümlerden biri hatalı mi?

Editor basligin yönetimini bana devreder misiniz, cinsiyetlerimiz guncellenmiyor, bizde kendimiz devralmak istedik, şimdiden teşekkürler.
Kazen merhaba sayfamızda ceza alan arkadaşlarımız oldu çok dağıldık koptuk. sayfayı yöneten arkadaşımızdan da Editor e geçti sayfa ancak hiçbir güncelleme olmuyor sayfamızda. cinsiyetlerimizi öğrendik güncellensin istiyoruz ve sayfamız çok sahipsiz kaldı. editör e de daha önce yazdım ancak görmedi. lütfen yardımcı olabilir misiniz? sayfanın yöneticiliğini Papatya0593 e devredebilir misiniz? sayfamızda bilgilerimiz güncellensin, bu şekilde çok tatsız oluyor. Dönüş rica ederiz, iyi günler dilerim.

Teşekkür ederim canım bende sorumluluk almayayim dedim ama zaten napiyoruz ki bi bilgiler güncellenecek benim bide ilk bebek girebiliyorum sayfaya hallederim inşallah sorun olmaz dedim

Ooo sevindim. Hayırlı olsun. Benim kızım olacak nasipse.

Bu arada kızlar ben hasta oldum. Burun akıntısı. Üst solunum yolları gibi görüyor. Parol aldım. Ihlamur içtim. Okula da gitmem lazım, dersim var. Ama gidecek halim yok gibi. İnşallah ilerlemeden toparlarım

ay sonunda ya valla, acaba bu erkek kız emojisi yerine erkek kız diye yazsa biz de daha kolay okuruz gibi listede :) bu arada benim hala belli değil cinsiyet

Bu arada kızlar ben hasta oldum. Burun akıntısı. Üst solunum yolları gibi görüyor. Parol aldım. Ihlamur içtim. Okula da gitmem lazım, dersim var. Ama gidecek halim yok gibi. İnşallah ilerlemeden toparlarım
hadi ya geçmiş olsun canım, vitamin falan da iç canım o baya enerji veriyo bana açıkçası, çok halsizleşirsen izin al canım doktopra gidip yapacak bişey yok, hastalık bu elimizde değil

Aaa harika çok sevindim. İnşallah halledebiliriz.

Kizlar başlığı ben devralayim mi, şimdi bu grubu kapatmakta mantıklı gelmiyor, 900 sayfa yazışma var, kalan sağlarla devam ederiz yapcak bise yok

Çok iyi oldu devralman. En azından kendimizi sahipsiz hissetmeyiz. Çalışan insanlarız ama ilk bebeğimiz olunca ekstra heyecanlıyız. Buradaki yazışmalar gerçekten iyi geliyor.
Her zaman maske takıyorum çalışırken. O ciddi ölçüde hasta olmamı ve toza alerjimi engelliyor. Bi sürü insanın arasındayız. Çok açığız hastalığa maalesef. Maske taktığınız halde olduysa o ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…