- 18 Ekim 2022
- 2.301
- 3.164
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.621
HahahHaha doktor bir öğrencim var inan sordum ona ‘abi çıkma mıkma bir ultrason cihazı bulamaz mıyız’ diye‘hocam az daha saçmalarsanız sizi bu zamana kadar çok yanlış tanıdığımı düşüneceğim’ dedi Mesela bugün bir arkadaş sağlık ocağından dinlenebilecek duruma geldiğini yazmış bebişlerin şimdi yandı sağlık ocağındakiler, ultrasona bahane bulamıyordum da bu basit
Ayy bak şöyle de yap her girdiğinde uygulamaya mutlaka kupon falan veriyor baktın vermedi ürünlerini sepete ekle sonra çık uygulamadan. 1 saat geçmeden indirim kuponu, kazı kazan kodu gönderiyor daha da indirime düşüyor. ben 580 tl tutan alışverişe 340 tlindirim aldım 240 tl ye ürünleri aldımHoşbuldummMaşAllah bebişin sıkı sıkı tutunmuş evet kesinlikle nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama benim kaybım altı ay dolmuştu o zaman oldu. Çok zor bir dönem geçirdim maalesef psikolojik destek aldım. Gebelik başından sonuna kadar diken üstünde olduğumuz bir dönem Rabbim en güzel şekilde geçirmemizi nasip etsin bizlere
Bu arada senden duydum lcw indirimini ve hemen müslin örtü ve battaniye kaptım
yaa bilmiyorum ki 1 ayı geçti ben onu alalı hatırlayamadım şimdi bende iş yeri hekimine yazdırayım diyordumPrilamı sgk ödüyor mu ki canım? yazdırmadan direk alıyordum ben
Yaa ne güzel etmişsin yarı fiyatı çok iyi bir fırsat olmuş gerçektenAyy bak şöyle de yap her girdiğinde uygulamaya mutlaka kupon falan veriyor baktın vermedi ürünlerini sepete ekle sonra çık uygulamadan. 1 saat geçmeden indirim kuponu, kazı kazan kodu gönderiyor daha da indirime düşüyor. ben 580 tl tutan alışverişe 340 tlindirim aldım 240 tl ye ürünleri aldım
Tanı olarak gebelik yazıldığında ödüyor. Soğuk algınlığı için aile hekimine gittim hazır gitmişken prilamı da yazdırdım. Tanıya üsye yazmış ödemedi, bir daha gidip düzelttik o şekilde verdi aklınızda bulunsunPrilamı sgk ödüyor mu ki canım? yazdırmadan direk alıyordum ben
Ben bugün doktora sordum baş ağrısını gebeliğe bağlamayız tansiyon olabilir ama senin haftalarda çok olmaz dedi sinuzit olabilir okulda yoruluyo olabilirsin dedi. Suyu bol iç yediklerine dikkat et tuzlu yeme dediben 3 gündür öyle bir baş ağrısı çekiyorum ki gözlerim çıkacak gibi cumartesi kontrol var onu bekliyorum dün dayanamayıp parol içtim ama tansiyon da yapabilir diyor tanıdığım bir eczacı cumartesiyi bekliyorum
Kızlar göbeğimin sağ tarafında 2-3 saattir bir sancı var. Oturup kalkmayınca geçer gibi oldu, sonra hareket edince tekrar başladı. Apandisit olabilir mi? Endişelenmeli miyim? Biraz zorluyor beni, işteyim, merdiven inip çıkmakta zorlanıyorum.
Ben varım, yeni katıldım aranızaKizlar listede eklemeyi unuttuğum
Cinsiyeti eklemedigim kimse kaldı mı???
Geçmiş olsun canım. Mutlaka görün doktora ağrın devam ediyorsaKızlar göbeğimin sağ tarafında 2-3 saattir bir sancı var. Oturup kalkmayınca geçer gibi oldu, sonra hareket edince tekrar başladı. Apandisit olabilir mi? Endişelenmeli miyim? Biraz zorluyor beni, işteyim, merdiven inip çıkmakta zorlanıyorum.
Allah allah kendi doktorunuz da dahil tahmin de mi bulunuldu acaba? 15. Haftadasınız aslında gözükür amaAy kızlar şimdi de devlet hastanrsine gittim bunda erkeğe benzetti kafam allak bullak oldu kıza baya odaklamıştım kendimi
amin inşalllah allahım herkezın gönlune göre versinEvet bak devam etseydi belki böyle Bi durumla karşı karşıya kalacaktin bununla mücadele etmeside çok zor inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim cumlemize
şöyle söylim ben 11. haftamda doktorumun nıormal rutin kontrolünde ense kalınlığını öğrenmesi ile stresim başladı düşük riskim hıc yoktu 14. haftamda perinotoloji muaynemdede kalbının durdugunu öğrendim düşükle gebeliğimi sonlandırdılar ilaçla düşük yaptırıp sonra kürtajla temizlediler iniş genetik birsey değilidr birab önce kendımı toparlayı yenıden bu duyguyu tatmak istiyorum rabbım herkeze nasip etsinBu tip durumlar genelde bebekte kromozomal bir hata varsa ortaya cıkıyor ama bu demek değil ki illa genetik temelli bir hastalık var, bebek ilk olustugunda hızla bölünüp coğalıyor hücreleri o sırada olusan anlık bir hata sebebiyle de olabilir. Pek çok kadın bu gibi sebeplerden hamile olduğunun farkında bile olmadan normal adet döngüsünde düşük yapabiliyormus. Siz gönlünüzü ferah tutun. Ama eğer bu ilk düşüğünüz değilse, yaşınız ileriyse vakit kaybetmek istemiyorsanız ya da içinizi ferahlatmak için genetik test talep edebilirsiniz. Bazı doktorlar ilk düşükte bu teste yönlendirmeyebiliyor ama kaygılarınızı giderecektir.
cok tesekkür ederim evbet genetiğe randevu alacagım kan pıhtılaşması için hangi bölümden randevu alabilirim nasıl yol izlemeliyim bilginiz varmı ve kan pıhtılaşması banada zarar veren birşeymi strestenmi bilmiyotum nefesim gidr gibi oluyor acile gitmiştim oksimetreyle baktıklarında nefesim normaldi doktor ppsikolojık olabılır dediçok geçmiş olsun .bende yaşamıştım aynı şeyleri.40 gün dolduktan sonra siz ve eşiniz eğitim araştırmada genetik için kan verebilirisniz..kan pıhtılaşması için de ayrıca baktırın.
Allah sabır versin, tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatla kucağını doldursunşöyle söylim ben 11. haftamda doktorumun nıormal rutin kontrolünde ense kalınlığını öğrenmesi ile stresim başladı düşük riskim hıc yoktu 14. haftamda perinotoloji muaynemdede kalbının durdugunu öğrendim düşükle gebeliğimi sonlandırdılar ilaçla düşük yaptırıp sonra kürtajla temizlediler iniş genetik birsey değilidr birab önce kendımı toparlayı yenıden bu duyguyu tatmak istiyorum rabbım herkeze nasip etsin
12+4te özeldeki doktor baya inceledi 3 boyutlu da baktı hatta en son kıza benziyor dedi. Bugün de 14+5im devlet hast. Doktor da görmeye çalıştı sol bacağı görünürken diğer tarafta çıkıntı gibi bir şey vardı ben de gördüm buna dayanarak mı söylüyosunuz dedim evet dedi ama %51 erkek diyebilirim dedi alt taraftan da bakınca arada bir şey yok gibiydi. O gördüğümüz kordon falan da olabilir yani ay bilmiyorum çok kafam karıştıAllah allah kendi doktorunuz da dahil tahmin de mi bulunuldu acaba? 15. Haftadasınız aslında gözükür amailginç olmuş Sizede gösterdi mi bacak arasını doktor?
en iyi çözüm perinatoloji doktoru canım nerde yasıyorsun bilmiyorum ama sakın korkma amiyosentezden aynı şeyleri demeyımde benzeri bende yasadım rabbım evladını sana bagıslasın ama gebeliğin riskli dediyse doktor istanbuldaysan eger çam sakura yada çapaya gidebilirsin direk perinatolojiye randevu alamazsın önce kadın doğuma al onlar acil durum var ise aynı gün kons atarlar muayne olursun yok ise sana gün verirler ama bence ıhmal etme git dderim doktorlar farklı konusabılıyorlar belkide perinatoloji hiçbirseyı yok gebeliğimn güzel diyecek yani yönlendirdi die kötü düşünüp üzme kenedini benm bebeğiminde ense kalınlıgı yüksekti 4.5 mm di 11 haftalıkken 14 haftadada kalbı durdu dediğim gibi benmki farklıydı ama perinatolojıye gittimde gördümki o kadar gıden varkı ufak bır sorun bıle olsa yonlendıren doktorlar var doktoruna guveniyorsan git ıhmal etme canımMerhabalar bana da orta risk var 3lü taramadan sonra mutlaka perinatolojiye gitmen gerekir dedi. Ultrason sonuçlarına göre birşey saptanmadı ama free hcg ve papp-a düşük dedi kan sonuçlarına göre risk varmış. Anlamadım, risk var mı endişelenmeli miyim dedim,takip edilmesi gerekir endişe yok diyemem dedi. 3lü tarama iyi gelse bile mi gitmeliyim dedim ne olursa olsun herkesten aminyosentez ıvır zıvır bi kaç test söyledi anlamadım açıkçası çok canım sıkıldığı için. Raporda risk düşük diyor doktorum orta risk diyor ben anlayamadım sonucu böyle yada benzer olan birileri yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?