2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar göbeğimin sağ tarafında 2-3 saattir bir sancı var. Oturup kalkmayınca geçer gibi oldu, sonra hareket edince tekrar başladı. Apandisit olabilir mi? Endişelenmeli miyim? Biraz zorluyor beni, işteyim, merdiven inip çıkmakta zorlanıyorum.

Hahah valla bu annelik evhami bebek rahme dustugu an basliyo sanki ben de normalde sakin yapili bi insanim sabirliyimdir ama bana bi haller oldu bebisten sonra Bakalim cumaya gidicem bende saglik ocagina insallah benim de bakarlar kalp atisina 1 hafta daha idare eder beni

Ayy bak şöyle de yap her girdiğinde uygulamaya mutlaka kupon falan veriyor baktın vermedi ürünlerini sepete ekle sonra çık uygulamadan. 1 saat geçmeden indirim kuponu, kazı kazan kodu gönderiyor daha da indirime düşüyor. ben 580 tl tutan alışverişe 340 tlindirim aldım 240 tl ye ürünleri aldım

Yaa ne güzel etmişsin yarı fiyatı çok iyi bir fırsat olmuş gerçekten
Ben ayrıntılı ultrasondan güzel haberler alayım Allah’ın izniyle ondan sonra başlarım ufak ufak
Sepet işi çok mantıklı al diye cazip hale getiriyorlar

Prilamı sgk ödüyor mu ki canım? yazdırmadan direk alıyordum ben
Tanı olarak gebelik yazıldığında ödüyor. Soğuk algınlığı için aile hekimine gittim hazır gitmişken prilamı da yazdırdım. Tanıya üsye yazmış ödemedi, bir daha gidip düzelttik o şekilde verdi aklınızda bulunsun

Ay kızlar şimdi de devlet hastanrsine gittim bunda erkeğe benzetti kafam allak bullak oldu kıza baya odaklamıştım kendimi

Ben bugün doktora sordum baş ağrısını gebeliğe bağlamayız tansiyon olabilir ama senin haftalarda çok olmaz dedi sinuzit olabilir okulda yoruluyo olabilirsin dedi. Suyu bol iç yediklerine dikkat et tuzlu yeme dedi

karnınızın sağ alt köşesine elinizle bastırın ve hızlıca çekin. eğer çekerken sizi zıplatacak derecede bir ağrı oluyorsa yüksek ihtimalle apandisit olabilir. geçen yıl apandisitim patladığı için ameliyat olmuştum doktorum bu hareketle anlamıştı olduğunu

Geçmiş olsun canım. Mutlaka görün doktora ağrın devam ediyorsa

Ay kızlar şimdi de devlet hastanrsine gittim bunda erkeğe benzetti kafam allak bullak oldu kıza baya odaklamıştım kendimi
Allah allah kendi doktorunuz da dahil tahmin de mi bulunuldu acaba? 15. Haftadasınız aslında gözükür ama ilginç olmuş Sizede gösterdi mi bacak arasını doktor?

şöyle söylim ben 11. haftamda doktorumun nıormal rutin kontrolünde ense kalınlığını öğrenmesi ile stresim başladı düşük riskim hıc yoktu 14. haftamda perinotoloji muaynemdede kalbının durdugunu öğrendim düşükle gebeliğimi sonlandırdılar ilaçla düşük yaptırıp sonra kürtajla temizlediler iniş genetik birsey değilidr birab önce kendımı toparlayı yenıden bu duyguyu tatmak istiyorum rabbım herkeze nasip etsin

çok geçmiş olsun .bende yaşamıştım aynı şeyleri.40 gün dolduktan sonra siz ve eşiniz eğitim araştırmada genetik için kan verebilirisniz..kan pıhtılaşması için de ayrıca baktırın.
cok tesekkür ederim evbet genetiğe randevu alacagım kan pıhtılaşması için hangi bölümden randevu alabilirim nasıl yol izlemeliyim bilginiz varmı ve kan pıhtılaşması banada zarar veren birşeymi strestenmi bilmiyotum nefesim gidr gibi oluyor acile gitmiştim oksimetreyle baktıklarında nefesim normaldi doktor ppsikolojık olabılır dedi

Allah sabır versin, tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatla kucağını doldursun

Allah allah kendi doktorunuz da dahil tahmin de mi bulunuldu acaba? 15. Haftadasınız aslında gözükür ama ilginç olmuş Sizede gösterdi mi bacak arasını doktor?
12+4te özeldeki doktor baya inceledi 3 boyutlu da baktı hatta en son kıza benziyor dedi. Bugün de 14+5im devlet hast. Doktor da görmeye çalıştı sol bacağı görünürken diğer tarafta çıkıntı gibi bir şey vardı ben de gördüm buna dayanarak mı söylüyosunuz dedim evet dedi ama %51 erkek diyebilirim dedi alt taraftan da bakınca arada bir şey yok gibiydi. O gördüğümüz kordon falan da olabilir yani ay bilmiyorum çok kafam karıştı

Efolis BUKITOKI ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ilk telefonda söylemişti prilam içebilirsin diye direk gidip parayla almıştık, ikinci kutuyu geçen aile hekimine yazdırdım alınıyor gebeliğe bağlı bulantı diye verilince. Boşa 160 lira vermeyelim kutu başına kaç kutu içiliyor bebişlere harcanır o paracıklar

en iyi çözüm perinatoloji doktoru canım nerde yasıyorsun bilmiyorum ama sakın korkma amiyosentezden aynı şeyleri demeyımde benzeri bende yasadım rabbım evladını sana bagıslasın ama gebeliğin riskli dediyse doktor istanbuldaysan eger çam sakura yada çapaya gidebilirsin direk perinatolojiye randevu alamazsın önce kadın doğuma al onlar acil durum var ise aynı gün kons atarlar muayne olursun yok ise sana gün verirler ama bence ıhmal etme git dderim doktorlar farklı konusabılıyorlar belkide perinatoloji hiçbirseyı yok gebeliğimn güzel diyecek yani yönlendirdi die kötü düşünüp üzme kenedini benm bebeğiminde ense kalınlıgı yüksekti 4.5 mm di 11 haftalıkken 14 haftadada kalbı durdu dediğim gibi benmki farklıydı ama perinatolojıye gittimde gördümki o kadar gıden varkı ufak bır sorun bıle olsa yonlendıren doktorlar var doktoruna guveniyorsan git ıhmal etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…