2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
duobalance ı doktorum bana hamileyken yazdı. ama bir mantar vs sıkıntım yok sadece probiotik istedim bunu yazdı. yanlış anladı galiba ama ben bağırsak probiotiği istemiştim

Bende oyle goren herkes kiz kiz diyordu baya baya kesin kizdir diye gittim erkek duyunca biraz soka ugradim aslinda uzulmedim degil yalan soyleyemem ama sonrasinda doktorum bu aralar cok fazla derecede downlu bebek oldugunu gunluk 1-2 gebemde kesin cikiyor diye konustu. Cok sukur saglikli diye sukretmekten cinsiyeti cokda umursamiyorum biranda oglusum diye sevmeye basladim insallah ikinci bebeklerimize allah gonlumuzden geceni verir

Çok teşekkür ederim baya canım sıkıldı ama başka bir doktorada göstereceğim dediğiniz gibi desteğiniz için teşekkürler <3

KADIN DOĞUM DOKTORU DÜŞÜKTEN 40 GÜN SONRA HORMANLARA BAKMAK İÇİN ÇAĞIRDIĞINDA 3 kez düşük yaptım derseniz her şeyi araştırıyorlar. kadın doğum dr u sevk ediyor hematolojiye kendiniz gidemezsiniz. ya da dışarda özel bir laboratuvarda da trombofili paneli testi yaptırabilirsiniz..kan pıhtılaşması genetik bir rahatsızlıktır hamilelikte tetiklenir düşüğe veya anomaliye sebep olabilir. varsa eğer tedavisi kan sulandırıcı iğne. ama düşük artık sebepsiz de oluyor çok arttı son zamanlarda.

Yani 3lü testi bekleyelim diyince önemli değil gibi düşündüm daha sonra endişelenmeli miiyim diyince acil olmasada endişe gerektirecek bir durum dedi buda benim canımı çok sıktı açıkçası yani bu testlerin ücretini açıkcası bilmiyorum ne kadar acaba

BEN SADECE 1 DEFA DÜŞÜK YAPTIM YİNEDE YÖNLENDİRİRMİ YADA TATLI BİR YALAN SÖYLESEM DOKTOR ANLARMI SİZCE 2. GEBELİĞİMDE BİRSEY YAŞAMAKTAN COK KORKUYORUM GEREKLİ KONTROLLERIMI YAPMAK İSTİYORUM

BEN SADECE 1 DEFA DÜŞÜK YAPTIM YİNEDE YÖNLENDİRİRMİ YADA TATLI BİR YALAN SÖYLESEM DOKTOR ANLARMI SİZCE 2. GEBELİĞİMDE BİRSEY YAŞAMAKTAN COK KORKUYORUM GEREKLİ KONTROLLERIMI YAPMAK İSTİYORUM
Aslında sigortamız ile bakılıyoruz doktorlar neden izin vermiyor anlamıyorum. Muhakkak onların geçerli bir nedeni vardır.
Ben ölü doğum yaptım ona binaen genetik test yaptırabildim araştırma hastanesinde. Dahiliye doktoruna gidip anlatın hematolojiden randevu alabilmemiz için yeşil alanı açmaları gerekiyormuş. Ricacı olun, açarsa hemen hematolojiye randevu alın

Teşekkürler cnm seninde hayırlı olsun hayırlı doğsun, normalde benim son adet tarihim 31temmuz ama bnm sezeryan olacağı için 38 i ancak görüyorum inşallah, onu hesap edipte yazdim, adete göre bnm 12+4 ama ultrason da bir hafta onde görünüyor maşallah, şuan 14 içindeyim galiba

aynen öyle canım çok şükür yada inşallah sağlıklı kucağımıza alalım demek lazım. ben deli gibi isim düşünüyorum şuan oğluşuma ama neye karar versem sonraki gün vazgeçiyorum ya

Kızlar yine burda, kızımda 2015 mart anneleri grubumuz vardi o kadar güzel zaman gecirdikki doğuma yakın watsap grubuna gectik, herseyimizi paylaştık, doğumundan disinie gazına cisine dogum gününe kresine şimdide okullu oldular.... ve hala grubumuz aktif görüşüyoruz, çoguyla yuzyuze görüşme fırsatımız oldu oluyorda... samimiyetin insanlığın, iyi niyetin olduğu yerde her şey mumkum, inşallah sizlerlede güzel bir arkadaşlık kurarız güzel anılar paylaşırız. Ben yeni katıldım çok bilmiyorum sizleri ama kendimi tanitayim, adım Didem 36 yaşında bir cimcime kiz annesiyim, çalışan anneyim muhasebeciyim, Çorumda yaşıyorum, ve sürpriz bir yumurta daha katıldı çekirdek ailemize, onun heyecanını yaşıyoruz sizler gibi yarışmacı arkadaşlara önce sağlık sonra güç diliyorum

Kızlar selam. Uzuuuun arastırmalarım sonucunda bebek arabamı aldım cybex gb pockit all city. Ana kucagını ve ana kucagı takma aparatınıda alarak dogumundan 5 yasına kadar kullanabılecegım arabaya kavusmus oldum Ozellıklerıne gelırsek katlanınca dunyanın en kucuk arabası oluyor. Asırı pratık ve hafif. Aynı zaman suspansyonu var guvenlıklı bır arac.Araba arayısında olan anneler ıcın bır fıkır olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…