2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bugün randevuma gittim.
Dörtlü test için kan verdim.

Cinsiyet çok net göründü bizde. çoğunluğun tahmin ettiği gibi çıkmadı.
Benim hislerim rüyalarım da yalan oldu.
Çünkü KIZIM oluyorr
Çok mutlu oldum. Eşimin tarafında da benim tarafta da erkek çok fazlaydı. Onlar arasında bir çiçek gibi gelecek kızım inşallah

Papatya0593 beni de ekleyebilirsin.

ayy bütün tahminler yalan olduu sağlıkla al inşallah kucagına canım minnoş kızını

gözünüz aydın sağlıkla gelsin prenses

Sizden haber geldi mi diye girmiştim Sağlıkla gelsin

Gözün aydın canım

Ayy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin gönlündekide kızdı galiba dimi benimde çok umudum yoktu kiz yönünde çünkü eşimin tarafida benim tarafimda hep erkek hatta hamile oldugumu duyanlar Bi erkek daha geliyo diyorlardı çok şükür bu sefer kızı tutturduk

Yaa senin de benim gibi olmus ruyalar teoriler esin dostun tahmini hep erkekti ben de kendimi alistirmistim ama benim de kizim olucak insallah cok sevindim ogrenebilmene, baya sabrettin Saglikla gelsin insallah

Sağ saglim kucaginiza alın inslh kız haberleri geldikçe mutlu oluyorum

Yaaa çok sevindiiiim, gözün aydın sağlıkla gelsin minik kızın
Net olarak öğrenebilmiş olmana ayrıca sevindim amaaa

Merhaba benimde 14 bugün bitti benimde benzer sanırım sizinle sığınak arar gibiyim :))

Ay allahımmm sağlıkla alırsın inşallah kucağına çok sevindim darısı bizim cinsiyetin başına

Evet gerçekten duymamam gerekiyor. Çok bilmişler bilgilerini kendilerne saklasalar iyi olur

aynen öyle canım çok şükür yada inşallah sağlıklı kucağımıza alalım demek lazım. ben deli gibi isim düşünüyorum şuan oğluşuma ama neye karar versem sonraki gün vazgeçiyorum ya
Bizde eleye eleye atlas ve deniz e kadar indirdik ikisinden biri ama daha karar veremedik esim atlasi cok istiyor sanirim onu koyacagiz

Gözünüz aydın, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, kiz başka oluyor cimcime Allahim herkesin gönlüne göre versin inşallah

siz kaçıncı haftadasınız dörtlü test için soruyorum kaçıncı haftada yapılıyor merak ettim.
bu arada allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :)

MaşAllah sağlıcakla gelsin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…