- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.961
Ya bildiğin şu gibi ortasında beyszlik varBende de var normalden daha sıvı bi akıntı canim bende normal diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bildiğin şu gibi ortasında beyszlik varBende de var normalden daha sıvı bi akıntı canim bende normal diye biliyorum
Bende mantardan şüpheleniyorum idrar tahlilijdr mantar çıkar mı kiAkıntı bende hep var cnm iki kere tahlil verdim biri temiz çıktı, birinin sonucunu doktora göstermedim, sonuca baktim birinde + yazıyor galiba var, ama bu ara mantar cikti ondan da olabilir
Daha önce suyu gelen biri olarak senin bahsettiğin bebeğin suyu değil, bebeğin suyu bildiğin su gibi geliyor ve ayırt edilebiliyorBende ysrin idrar tahlili vereceğim aklımda stres oldum açıkçası bebegin suyu mu diye panik yspiyorum
Çıkar cnm oda bi enfeksiyon türü sonucta zaten mantar sulu akıntı yapiyor kızımda bende kan gelmisti tabi ben kanama sandim kaşıntı da yoktu acile gittim mantar kanama yapmış dedi üç gün hastanede serumla tedavi olmuştum sonra şükür geçtiBende mantardan şüpheleniyorum idrar tahlilijdr mantar çıkar mı ki
Bende de başlarda olmuştu şuan yok canım git bütün tahlillerini yaptır kanda da crp baktır için rahat etsin, stres olmazsın böyleceBende ysrin idrar tahlili vereceğim aklımda stres oldum açıkçası bebegin suyu mu diye panik yspiyorum
Twsekkur ederim canım ilk gebeligim değil aslında ama daha önce 4 gebelik kaybı yaşadım birisi erken doğum olunca herseyden korkar oldum benimde böyle su gibi geliyor kuruyor ortası sarı beyaz oluyor yarın ilk işim tahlil vermek olcakÇıkar cnm oda bi enfeksiyon türü sonucta zaten mantar sulu akıntı yapiyor kızımda bende kan gelmisti tabi ben kanama sandim kaşıntı da yoktu acile gittim mantar kanama yapmış dedi üç gün hastanede serumla tedavi olmuştum sonra şükür geçti
Yarin bir idrar tahlili yaptıracağım doktoruma atacağım ona göre problem yok ama bende yasadiklarimdan dolayı doktora guven sorunu var en iyisi içimi rahatlatmakBende de başlarda olmuştu şuan yok canım git bütün tahlillerini yaptır kanda da crp baktır için rahat etsin, stres olmazsın böylece
Seni çok iyi anlıyorum bnmde ilk gebeligimden 3 kaybım var üçüz bebeklerimi kaybettim, kızım doğana kadar yaşadığım stresi evhami bir ben bilirim o 9 ay bana bir asır sürdü. Rabbım meleklerimize cennetinde kavuştursun inşallahTwsekkur ederim canım ilk gebeligim değil aslında ama daha önce 4 gebelik kaybı yaşadım birisi erken doğum olunca herseyden korkar oldum benimde böyle su gibi geliyor kuruyor ortası sarı beyaz oluyor yarın ilk işim tahlil vermek olcak
Canım bir doktor gebe arkadaşıma eğer sarılık varsa korkma bebeğin suyu değildir demişti aklında bulunsunTwsekkur ederim canım ilk gebeligim değil aslında ama daha önce 4 gebelik kaybı yaşadım birisi erken doğum olunca herseyden korkar oldum benimde böyle su gibi geliyor kuruyor ortası sarı beyaz oluyor yarın ilk işim tahlil vermek olcak
Benimde oğlumda aynisi oldu asir gibi simdi yine aynı hic geçmiyor zaman hep bir yüreğim ağzımda Allah bi daha yaşatmasınSeni çok iyi anlıyorum bnmde ilk gebeligimden 3 kaybım var üçüz bebeklerimi kaybettim, kızım doğana kadar yaşadığım stresi evhami bir ben bilirim o 9 ay bana bir asır sürdü. Rabbım meleklerimize cennetinde kavuştursun inşallahAllah'ın izniyle inşallah bu bebeğine sagsaglim kavusacaksin
![]()
Yani kuruyunca sarı renk alıyor bazen şu gibi geliyor ortası beyaz kalıntı oluyorCanım bir doktor gebe arkadaşıma eğer sarılık varsa korkma bebeğin suyu değildir demişti aklında bulunsun
Sağlıklı gelsin inşallah hepimizin evlatları inşallah aminevet ilk bebiş4 senedir tedavi görüyorsuk tüp bebek ilk bebegmi malsef 3 aylıkken kalbi durdu kaybettik bu ikinci bebeğimiz umarm sağlıkla kucagmza alırız
Ewet bnm mide bulantisi halsizlik çok o yüzden çok zor geçiyor ama geriye baktığınmda 3 Ay bitti geri bakınca da geçmiş diyorum, sağlıkla gelsinlerde sayılı gün geçecek inşallahBenimde oğlumda aynisi oldu asir gibi simdi yine aynı hic geçmiyor zaman hep bir yüreğim ağzımda Allah bi daha yaşatmasın
Yine kesin bir şey diyecek olan doktor, için rahatlasın stres yapmamak için git mutlaka canım, İnşAllah sorun yokturYani kuruyunca sarı renk alıyor bazen şu gibi geliyor ortası beyaz kalıntı oluyor
Insallah biz yaptığımız evhamlarla kalırız boşmus der geçer güleriz inşallah saglikls gelsinler deEwet bnm mide bulantisi halsizlik çok o yüzden çok zor geçiyor ama geriye baktığınmda 3 Ay bitti geri bakınca da geçmiş diyorum, sağlıkla gelsinlerde sayılı gün geçecek inşallah![]()
İnşallah cnm ysrin test vermeye gideceğimYine kesin bir şey diyecek olan doktor, için rahatlasın stres yapmamak için git mutlaka canım, İnşAllah sorun yoktur![]()
Benim göbeğin sağ yanında olmuştu sonrası zaten acillik hastaneye yatış biliyorsunuz. Kasıkta değildi ama geçmeyince korkup gittim ki sonda şiddetlendi. İmkanınız varsa gidin bir acile görünün, içiniz rahat etsin.Kizlar bugün kalktığımdan beri sol kasigima arada bi hafif bi agri girip çıkıyor, kasılma mi desem ne desem bilemiyorum, hafif bi agri ama geçmemesi düşündürdü, herhangi bi kanama vs. yok, yaşayan var mı benzer birsey?
Düşük risk geldi benim. Üçlü veya dörtlüde sanki risk daha çok çıkıyor 35 ve üstünde. Otomatik zaten 35 sonrası gebelikleri daha genç gebelerden farklı oranla hesaplıyorlar35 yaş üstü arkadaşlar ikili tarama sonuçlarınız nasıl geldi, 35 yaş üstü hep risk çıkıyor diyorlar. Ense kalınlığı burun kemiği normal dedi ama kan sonuclari çıkmadı bi korku oluyor, Rabbım korktuklarimizdan emin kılsın inşallah![]()
Bende corumluyum canım merkezdemisinCanım benzer ağrılar bende başından beri var gaz ağrısı gibi kaşık ağrısı devamlı yaşıyorum, ciddi birsey olsa farketmiycem diye korkuyorum. Doktoruma sordum normal rahim genişliyor dedi diğer iki gebeligimde olmamıştı sanki diyorum ee yaşta ilerliyor tabi dedibu yaş neymis herseye sebep gösteriliyor
![]()