2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben ilk defa yaptim cok kolaydi kendinden ilmekli ip parmaklarinla oruyosun yenidogan icin bu ufak tek yumaktan oldu. Buyuk ihtimal mart sonu falan olucagi icin benim evim de soguk oluyo biraz ilk zamanlar giyer diye ufak yaptim 🌸
Bende araştırayım bi canımı çektirdin valla ellerine sağlık güzel günlerde giysin miniğin❤️

Ben bunu aldim simdilik bu renklerde bi battaniyeyle bunu yaparim gibi geliyo hastane cikisi eger daha hosuma giden bisey gorup fikrim degismezse, ustunde gordugum gunleri de goreyim insallah 💕
Çok güzel cnm sağlıkla giysin kuzun🥰 bu takıma biraz önce baktım çokta hoşuma gitti ama cinsiyet malum kaldim😅😇

Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum

İnşallah iyi gelir. Bende 39 yaşındayım. Fetal temiz geldi. Umarım sizinde öyle olur🙏🙏
İNŞALLAAAH Allah razı olsun canım öyle huzur veriyorki sözlerin içim bi rahatlıyo sanki sonucu almış gibi ohhh çok şükür diyorum sizden böyle şeyler duyunca Allahım hepimizin yardımcısı olsun herkesi sevindirsin güzel Mevlam🤲🏻❤️😘

Bende araştırayım bi canımı çektirdin valla ellerine sağlık güzel günlerde giysin miniğin❤️
Cok sagol canim insallah 😍 cok zevkli gercekten ben bu ipten bide portbebe tarzi bisey yapicam baya ordum icini falan dikicem bi de battaniye yapmayi dusunuyorum cok guzel sicak tutar 😊

Eklentiler

• Screenshot_20221110-220212.webp
    Screenshot_20221110-220212.webp
    62 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20221110-220151.webp
    Screenshot_20221110-220151.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum
Canim cok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir ama kötü birsey olsa bebekte etkilenir bebeğin iyiyse belki ultrason kaynaklı bi hata korkma inşallah bisey yok bence

Konu hakkında çok bilgim yok ama hemen üzmeyin kendinizi. Cihaz kötüyse yanlış görmüş olabilir. Perinatolojiye randevu açtıysa alın hemen randevuyu. Hatta imkanınız el veriyorsa özel bir hastane ya da klinik perinatoloğuna görünebilirsiniz.

Cihaz net değilse ve doktor perinatolog değilse çok stres yapma amniyotik bant olsa daha erken haftalar da görünürdu ya da suphelendirirdi diye düşünmek istiyorum en kısa zamanda isinin ehli bir perinatolog muayenesine gitmeye calis cok dua et ins Rabbim korktuğumuza ugratmasin

Yani madem emin değil ne diye kuşku yaratıyor. Keşke hamile bir bireyin ruh halini hesaba katabilseler yorum yaparken. Hiç düşünme ve olumsuz şeyleri okuma bence. Pazartesiyi sakinlikle bekle. Bir şey yoktur inşallah.

Kızlar süt içiyor musunuz düzenli? Ya da düzenli yoğurt yiyor musunuz? Ben normalde yoğurt çok severim ama hamilelikte pek tüketemedim. Dün süt içmeye başladım, her gece içmeye çalışıcam bundan sonra yani umarım 🙏 😃

Kızlar süt içiyor musunuz düzenli? Ya da düzenli yoğurt yiyor musunuz? Ben normalde yoğurt çok severim ama hamilelikte pek tüketemedim. Dün süt içmeye başladım, her gece içmeye çalışıcam bundan sonra yani umarım 🙏 😃

Süt bana iyi gelmiyor. Hiç içmiyorum. İnek sütü zaten çok tartışmalı. Vücuda faydası yok diyen bi sürü doktor türedi. Ama ben faydalı olsa da tüketemezdim. Midemi bozuyor.
Soya sütü hindistan cevizi sütü içtim bi ara. Ama doktorum süt içmek zorunda değilsin zaten; Yoğurt ve peynir ye. Ayran ve kefir iç dedi.
Manda yoğurdu bulursam onu yiyorum daha çok. Kefiri hiç sevmesem de zorlayabilirim kendimi daha hiç içmedim. Ayrana bayılırım. Düzenli tüketiyorum sayılır. Peynir ve yoğurdu özellikle yiyorum hep.😇

Süt bana iyi gelmiyor. Hiç içmiyorum. İnek sütü zaten çok tartışmalı. Vücuda faydası yok diyen bi sürü doktor türedi. Ama ben faydalı olsa da tüketemezdim. Midemi bozuyor.
Soya sütü hindistan cevizi sütü içtim bi ara. Ama doktorum süt içmek zorunda değilsin zaten; Yoğurt ve peynir ye. Ayran ve kefir iç dedi.
Manda yoğurdu bulursam onu yiyorum daha çok. Kefiri hiç sevmesem de zorlayabilirim kendimi daha hiç içmedim. Ayrana bayılırım. Düzenli tüketiyorum sayılır. Peynir ve yoğurdu özellikle yiyorum hep.😇
Peynir ben de severim ve yerim, sanki yetersizmiş gibi geliyor hep. Akşamları bir kase ev yoğurdu tüketmek iyi olabilir. Evet inek sütünün yararının yanında zararı da tartışılabilir ama neticede peynir de yoğurt da ayran da genelde inek sütü. İnek yerine keçi sütü daha sağlıklı bir alternatif olur. Manda yoğurdu da çok iyi ama pahalı ve bulmak zor 😞

Canim sut içme hic bir faydası yok yoğurt ya da kefir tüketmeye çalış

Back
X