2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum
Cnm geçmiş olsun bi doktorun demesiyle olmaz hem kaçıncı haftaya gelmişsin olsa şimdiye çıkmazmiydi, hem ihtimali söylemiş oda emin değilmiş, sen takılma bebeğini de tedirgin etme iyi düşün iyi olsun pazartesi güzel haberlerini alırız inşallah 🥰🤲

Kızlar süt içiyor musunuz düzenli? Ya da düzenli yoğurt yiyor musunuz? Ben normalde yoğurt çok severim ama hamilelikte pek tüketemedim. Dün süt içmeye başladım, her gece içmeye çalışıcam bundan sonra yani umarım 🙏 😃
Süt hergun sabah mutlaka 1 bardak içiyorum arada akşamları da içiyorum. Ama yoğurdu yiyemiyorum yaa gitmiyor 😏

Cnm geçmiş olsun bi doktorun demesiyle olmaz hem kaçıncı haftaya gelmişsin olsa şimdiye çıkmazmiydi, hem ihtimali söylemiş oda emin değilmiş, sen takılma bebeğini de tedirgin etme iyi düşün iyi olsun pazartesi güzel haberlerini alırız inşallah 🥰🤲
İnşallah canım iki hafta öncede gitmiştim böyle birşey dememişti hiç

Konu hakkında çok bilgim yok ama hemen üzmeyin kendinizi. Cihaz kötüyse yanlış görmüş olabilir. Perinatolojiye randevu açtıysa alın hemen randevuyu. Hatta imkanınız el veriyorsa özel bir hastane ya da klinik perinatoloğuna görünebilirsiniz.
Özele aldım önce o baksın o da görürss perinatolojiye gideyim dedim inşallah yoktur

Cihaz net değilse ve doktor perinatolog değilse çok stres yapma amniyotik bant olsa daha erken haftalar da görünürdu ya da suphelendirirdi diye düşünmek istiyorum en kısa zamanda isinin ehli bir perinatolog muayenesine gitmeye calis cok dua et ins Rabbim korktuğumuza ugratmasin
Amin çok teşekkür ederim

Yani madem emin değil ne diye kuşku yaratıyor. Keşke hamile bir bireyin ruh halini hesaba katabilseler yorum yaparken. Hiç düşünme ve olumsuz şeyleri okuma bence. Pazartesiyi sakinlikle bekle. Bir şey yoktur inşallah.
O halinin görüntüsünü çekti bunu gösterirsin doktora emin olalım dedi ultrason gerçekten çok kötü ama inşallah yanlış görmüştür

Eklentiler

• Screenshot_20221111-090708.webp
    Screenshot_20221111-090708.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20221111-090607.webp
    Screenshot_20221111-090607.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 65
Herkese merhaba 13. Jaftada yaştan dolayı periantolojiye gittim ayrıntılı utrason sonucu doktor rahime giden damarlarda çentik gördü. (Preeklampsi) riski var dedi. Benim gibi erken haftalarda bu durumu uaşayıp sonradan düzelen varmı. İlk bebeğimde böyle bir şey yaşamadım. Zaten kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyordum. Aspirinede başladık. Haftaya kendi doktorumla görüşcem. Brni neler bekliyor içimde tarifsiz bir endişe ve korku var. Neler yapmam gerekiyor... Başına böyle bir şey gelip sağlıklı süreci tamamlayan var mı

Evet sadece video izleyerek, onun icin biseyler yapmak cok guzel hissettiriyo orguye falan maharetim yoktur aslinda ama bu kolay gercekten 💕
Ah güzel olmaz mı ilk gebeliğimde bende çok örmüştüm ama şu an böyle vaktim yok yinede bu el ile olan şipşak kolay bişey. Ne yazmak lazım video için?çok teşekkürler❤️🙏

Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun inşAllah ultrason hatasıdır 🤲🏻

Back
X