• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ah güzel olmaz mı ilk gebeliğimde bende çok örmüştüm ama şu an böyle vaktim yok yinede bu el ile olan şipşak kolay bişey. Ne yazmak lazım video için?çok teşekkürler❤️🙏
Alize puffy yelek yazabilirsin canim ben su alttaki sari yelekli videoyla yaptim 💕

Eklentiler

• Screenshot_20221111-090607.webp
    Screenshot_20221111-090607.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 57
Herkese merhaba 13. Jaftada yaştan dolayı periantolojiye gittim ayrıntılı utrason sonucu doktor rahime giden damarlarda çentik gördü. (Preeklampsi) riski var dedi. Benim gibi erken haftalarda bu durumu uaşayıp sonradan düzelen varmı. İlk bebeğimde böyle bir şey yaşamadım. Zaten kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyordum. Aspirinede başladık. Haftaya kendi doktorumla görüşcem. Brni neler bekliyor içimde tarifsiz bir endişe ve korku var. Neler yapmam gerekiyor... Başına böyle bir şey gelip sağlıklı süreci tamamlayan var mı
Merhaba erken haftada görülmesi cok büyük şans olmuş aspirin ihmal etmeyin perinatolog mu takip edecek tüm süreci çok kilo almamaya tuzu abartmamaya çalışın saglikli beslenin tek taraflı mi göründü direnç 2 taraflı mi dirençler 28.haftata kadar geçebiliyor

Kizlar ben artik hareketleri baya baya hissediyorum hatta sirtustu yatinca tekmelerini elimle cok net hissediyorum tecrubeli anneler bu normal mi benime ayni haftada olan arkadaslar sizinde oyle mi
Artık 20. Haftalardasınız en geç bu haftalarda hissedilmeye başlanıyor🌸maşallah ne güzel hissetmeniz❤️🐥

Günaydın kızlar 😊 panço da 11.11 indirimi var bilginiz olsun, dayanamadım 0-3 3-6 aldım oğluşa bireyler 😊
Yaa ne güzel 😍 Benim devletteki doktor kafamı karıştırdı kız mı erkek mi kız mı erkek mi derken sürekli bakıp almadan çıkıyorum 😟 pançoda çok beğendiğim bir takım vardı oysa 😐

Yaa ne güzel 😍 Benim devletteki doktor kafamı karıştırdı kız mı erkek mi kız mı erkek mi derken sürekli bakıp almadan çıkıyorum 😟 pançoda çok beğendiğim bir takım vardı oysa 😐
Uniseks renk alabilirsinix acayip uygun tişörtler 35-50 arası şortlar vs o nedenle erken olmasına rağmen ben 3-6 aldım epey

Back
X