2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursunuz.
Neden oluyormus peki birşey demediler mi.
İyi düşünün iyi olsun Rabb'im büyük
İnşAllah iyi olur çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. doktorun ne dedi acaba?
Şu aşamada bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Kalp pili takılabilirmiş ama onun da kendi içinde riski var. Enfeksiyon ve radyasyon gibi

Teşekkür ederim bu gece indirimler bitmeden bakıcam hemen. Sabah da kendimde değildim uykuluyken almışım derim

Ben de hastanede yatıyorum. Arkadaşlar etkilenmesin diye yazmıyorum pek başıma gelenleri. Bir keresinde yazmıştım. Bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Benim kanama şikayetim var ve enfeksiyon. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

İnşAllah iyi olur çok korkuyorum

Şu aşamada bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Kalp pili takılabilirmiş ama onun da kendi içinde riski var. Enfeksiyon ve radyasyon gibi
İnşallah sorunsuz atlatırsınz dualarım sizinle
Sizede çok geçmiş olsun
Olanı yazıyorsunuz kim neye rahatsız oldu ki orasını çok anlamadm. Kim rahatsız olup hastanede yatmak ister ki
İnşallah sizde hemen iyi olursunuz

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşip evinize geçersiniz ben şahsım adına olumsuz etkilenmiyorum. birbirimize güç vermeye çalışıyoruz şu süreçte. Hem de olabilecekler hakkında fikir sahibi oluyoruz diye düşünüyorum. Yoksa okumak isteyene bu forumda dünya kadar olumsuz örnek var. Paylaşmak istediğiniz kadarını paylaşabilirsiniz bence. Enfeksiyon kanda mı çıktı vajinal mi?

İnşAllah canım inşAllah Ben de iki gündür yatıyorum ama artık dayanamadım inan çok kötü hissediyorum

Ay tam bu mantar olayı tekrarlamışken görmem iyi oldu. Gözünüz Aydın her şey yolundaymış

Geçmiş olsun bende ilk zamanlarımda hastanede yattım çok zor Allah Şafi ismi ile şifa versin size ve bütün arkadaşlara

Çok geçmiş olsun canım sanada

Çok geçmiş olsun lütfen iyi ihtimalleri düşün. Umarım hiç bir müdahaleye gerek kalmadan normale döner, o şekilde düşünmeye çalış Ki gerekirse müdahale ile halledilecek bir şeymiş neyse, Allah dermansız dert vermesin kimseye. Lütfen güzel günlerin geldiğini hayal et. Bebeğini kucağına aldığın günü

Çok sağolun. Nickini hatırlamıyorum da birkaç arkadaş etkileniyoruz yazdı. Biri de ben üzülüyorum siz de üzülün diye düşünüyormuşuz. Kimseyi üzmek istemem yazmıyorum.

Canımm Allah ım korusun ikinizide lütfen korkma panik yapma hastanedesin şuanda zaten. Hep dua et içinden Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim çıkıcaksınız hastaneden sakın stres yapma Allah büyük

Çok sağolun. Kanda çıktı. Salı günü yeni taburcu olmuştum. Çarşamba kusma, eklem ağrısı, baş ağrısı şikayetiyle acile geldim. İki gün hastanede yattığımda covid olmuşum. Bugün sabah aşırı kanama ile tekrar geldim. Covid enfeksiyonu artırmış. 45 e çıkmış. Tekrar yatırdılar. Zaten rahim ağzımda dikiş var. Daha önce kayıplarım olduğu için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…