- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.481
Pazar günü vertigo atağı geçirdim uykudan uyandım sallanıyorum dedim herhalde atak geçiriyorum bi bsktim avize sallanıyor sonda durdu bi kac saniye sonra tekrar başladı ben oturma odasında esim ve oglum bizim yataktaydi nasıl kalktığımı bilmedim onların yanına giderken duşa kabin güm güm ve alt dukkanin çıkardığı sesler korkunçtuKızlar günaydınn, nasilsinizdüzce depremini hissedeniniz var mı? Ben taa Çorum dan hissettysem düzce ve yakın çevresini düşünemiyorum uykumdan uyandım emin olamadım once az bi salladi sonra acaba derken iyi salladi ama antrede su şişesi düştü vestiyerin önünden o zaman ewet dedim. Bizimkilerin ruhu duymadı Ben çok korktum Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun
Benimkini doktor karar verdi 13 aralık a 21+4 olmuş olucam inşallah o zamanKızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Bana 23. hafta için randevu verdi doktorum . Ben daha erken olur sanıyordum ama söylediği şekilde gidceğim tabii..Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Ya maşallah kuzucuğaa, sağlıkla gelsin yakışıklı oğluşun :)Gayet güzel kızlar her şey, oğluşum gayet yakışıklıhatta bücür ana babasına rağmen femur uzun çıktı tabi benim için risk hala devam ediyor artarak, kontrollü gitmeye devam. Henüz kesin olmasa da muhtemelen 36-37’de alırız dedi doktorum bakalım şaka gibi resmen yarısından fazlasını bitirdik @VivaLaJuicy bu arada çok heveslenme aşırı net çıkmıyor ama yine de azıcık belli mesela bizimki değişmezse burun ben ağız tıpkı baba
geçmiş olsun canım ben çerkezköy den hissettim vallahi aşırı da korkarım ama panik yapmadım kitlendim zaten, eşimi bile yanımda uyandıramadım. Ailem sakarya ve gemlik de onlar çok net hissetmiş Allah korusun herkesi bir daha yaşatmasın ama ne mümkün malesefKızlar günaydınn, nasilsinizdüzce depremini hissedeniniz var mı? Ben taa Çorum dan hissettysem düzce ve yakın çevresini düşünemiyorum uykumdan uyandım emin olamadım once az bi salladi sonra acaba derken iyi salladi ama antrede su şişesi düştü vestiyerin önünden o zaman ewet dedim. Bizimkilerin ruhu duymadı Ben çok korktum Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun
bende ankaradan felaket hissettim malum surekli tuvalete gidiyoruz yeni gidip gelmistim uyaniktim her anina sahit oldum birde binamiz cok yuksek normalden daha fazla hissettik allah hepimizi korusunKızlar günaydınn, nasilsinizdüzce depremini hissedeniniz var mı? Ben taa Çorum dan hissettysem düzce ve yakın çevresini düşünemiyorum uykumdan uyandım emin olamadım once az bi salladi sonra acaba derken iyi salladi ama antrede su şişesi düştü vestiyerin önünden o zaman ewet dedim. Bizimkilerin ruhu duymadı Ben çok korktum Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun hepimize . Yakınımızdaki herkes hissetmiş ama biz hiç anlamadık valla nasıl olduysa. Sabah uyanınca arkadaşlar yazmış oradan haberim oldu anca. Allah beterinden korusunKızlar günaydınn, nasilsinizdüzce depremini hissedeniniz var mı? Ben taa Çorum dan hissettysem düzce ve yakın çevresini düşünemiyorum uykumdan uyandım emin olamadım once az bi salladi sonra acaba derken iyi salladi ama antrede su şişesi düştü vestiyerin önünden o zaman ewet dedim. Bizimkilerin ruhu duymadı Ben çok korktum Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun
bence doktorun kararı doğrusu çünkü bazı bebeklerin gelişimleri önden gidiyor bana mesela alabilirsin 3 hafta sonraya demişti canım ben mesela 19+6 da gireceğimKızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Bende hastayım ya titriyorum sandim ilk sonra durdu tekrar oldu dedim bu titreme değil sesi de duyunca baktim avize sallanıyor kalktim koştumPazar günü vertigo atağı geçirdim uykudan uyandım sallanıyorum dedim herhalde atak geçiriyorum bi bsktim avize sallanıyor sonda durdu bi kac saniye sonra tekrar başladı ben oturma odasında esim ve oglum bizim yataktaydi nasıl kalktığımı bilmedim onların yanına giderken duşa kabin güm güm ve alt dukkanin çıkardığı sesler korkunçtu
Benim miniğimin 16. Hafta usg si burda bile ağzı burnu belli yaaaSağlıcakla doğur
Fazla heveslenme cümlesini ben de kendime telkin ediyorum çünkü yine diğer anne gruplarını okuduğumda yüzü çok net olan da varmış olmayan da varmış. Birisi uzaylı gibi bir görüntü hiç belli değil anlamadık yazmıştısağlıklı olsun da bakalım artık ne kadar görünürse
Ya ben eşimle yatıyordum oglum her gece yanımıza geliyor gecen gece karnıma tekme attı korktum o yüzden ayrı ystiyorum artık ama insan tekken baya korkuyormuş onu anladım insallah Allah bi daha yaşatmasınBende hastayım ya titriyorum sandim ilk sonra durdu tekrar oldu dedim bu titreme değil sesi de duyunca baktim avize sallanıyor kalktim koştumesimde yatak odasında kızımla yatıyordu, onlar da tık yok bu ara herkes kocalari sutlamis yalnız. Ben hamile kaldigimdan beri kızımla yatıyorum eşim sigara içiyor mide bulantısından yanıma yaklasamiyor hastayım diye bej kızımın odasına geçtim simdide
Valla ben Ankara'da olmama rağmen sallantının şiddetiyle yerimden hopladım yatağın yanına çöktüm geçmesini beklerken. Ama gerçekten çok korktum karnıma ağrılar girdi hala da geçmedi. Allah beterinden saklasınKızlar günaydınn, nasilsinizdüzce depremini hissedeniniz var mı? Ben taa Çorum dan hissettysem düzce ve yakın çevresini düşünemiyorum uykumdan uyandım emin olamadım once az bi salladi sonra acaba derken iyi salladi ama antrede su şişesi düştü vestiyerin önünden o zaman ewet dedim. Bizimkilerin ruhu duymadı Ben çok korktum Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun
Ben de 13 Aralıkta gidicem :) Ama ben 20+3 olmuş olucamBenimkini doktor karar verdi 13 aralık a 21+4 olmuş olucam inşallah o zaman
Evet ara ara bende de oluyor normal diye düşünüyorum olmayan yoktur heraldeGünaydın kızlar, deprem bölgesinde olanlara, hissedenlere çok çok geçmiş olsun, bir İzmirli olarak sallanmak nasıl bir his çok iyi biliyorum, yıkıcı depremler yaşamayız umarım..
Sizlere sorum var, bu sabah vajinanın üstünde gibi bir sızı oluyor yada ağrı kendisini hissettiren ama güçlü olmayan bunları yaşıyor musunuz normal midir??
Ben istanbuldan hissettim, uykudan uyandırdı. hatta girip baktım buraya, yazan var mı diye. En son 2 yıl önce 6.8 Elazığ depremini merkezinde yaşadığım için bu beni çok korkutmadı ama bir yerlerde çok yüksek oldu diye korktum. Allah yardım etsin herkeseKızlar günaydınn, nasilsinizdüzce depremini hissedeniniz var mı? Ben taa Çorum dan hissettysem düzce ve yakın çevresini düşünemiyorum uykumdan uyandım emin olamadım once az bi salladi sonra acaba derken iyi salladi ama antrede su şişesi düştü vestiyerin önünden o zaman ewet dedim. Bizimkilerin ruhu duymadı Ben çok korktum Allah'ım tüm insanların yardımcısı olsun
Benim gibi insanlarda varmış, nedir bu isim takıntısı sizinle konuşmak istiyorum bana ulaşirmisinizlÇocuğun ismini söyleyemediğim için destek almak için psikologla görüştüm. O da sonuç vermedi. Hala da söyleyemiyorum. Oğlum, çocuğum , canım, bitanem idare ediyoruz. Hayat boyu sağ olsun eşimden bir hediye. Noldu ismi konunca onuda anlamam. Kendisini teklif ettim bir isim sen koy bir isim ben madem öyle ama olmadı egolar yüksek olunca
Geçmiş olsunPazar günü vertigo atağı geçirdim uykudan uyandım sallanıyorum dedim herhalde atak geçiriyorum bi bsktim avize sallanıyor sonda durdu bi kac saniye sonra tekrar başladı ben oturma odasında esim ve oglum bizim yataktaydi nasıl kalktığımı bilmedim onların yanına giderken duşa kabin güm güm ve alt dukkanin çıkardığı sesler korkunçtu
Evet bende çok fazla oldu bu hafta dr normal dedi bebek baskı yaptığı için oluyormuşEvet ara ara bende de oluyor normal diye düşünüyorum olmayan yoktur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?