2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benimde ayni sekilde canim idrar verdim bisey cikmadi sanirim mesaneye baski yapiyor o yuzden oluyor onceden sadece sabahlari oluyodu banada simdi gun icinde azicik sıkışsam hemen oluyo
Benim sağ böbreğe doğru da bir ağrı var gibi ya. Karnım da bazen taş gibi oluyor. Normal mi değil mi bilmediğimiz için kafamız karışıyor

Ben de ondan şüphelendim ama sizler de yaşadığınıza göre normal galiba. Olmazsa aile hekimine gidip bi idrar tahlili verebilirim.

Benim de normalde göğüslerim küçük şu an ideal boyutuna geldi bence ama şişkinlikten acıyor tabii

Merhaba. Mide ağrısını stres tetiklemiştir. Üzüntüden ve stresten bebeğinize hemen bir şey olacağınızı sanmıyorum. Panik yapmayın, ruh haliniz değişmediyse psikolog desteği alabilirsiniz

Merhaba ben de hastalık döneminde yoğun öksürük ve gaz sancısı çektiğimde hep doktoruma sorup durdum. Bunlar seni rahatsız eder bebeğe bir zarar vermez demişti, içiniz rahat olsun
Kendinizi sakinleştirmeye çalışın, yediklerinize dikkat edin, bol salavat çekin çok geçmiş olsun

Covid olanlarımız da vardı çok şükür geçti gitti, şimdiki grip türevleri de çok ağır geçiyor. Kendine çok iyi bakman iyi beslenmen lazım inşAllah çabucak iyileşirsin
İnşallah cnm ya eşime o kadar kızdım ki pazar günü düğüne gitti dedim maske tak takmadı evde uzak dur o da yok maske tak evde o da yok pozitif çıkarsak gercekten cok kotu bozusucaz yani ben o kadar koruyorum kendimi şu an sadece hafif halsizlik var bende umarım hastalık değildir birazda boğazımda gıcıklık

Ama kızılmayacak gibi değil bizleri şu durumda çok daha fazla düşünmeleri lazım

Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
23. Haftada gircem ben hangi hafta iyi bilmiyorum ama sanki ileri haftalarda bebek biraz daha büyük olacağı için hersey daha net görünür son hafta da girmek daha mantıklı gibi bir düşüncedeyim ne kadar doğru bilmiyorum tâbi
Bende de aynı duurm var herkes de olduğuna göre normal bir şey boşuna korkmayalm

Ya kabus gibi, bir hastalık bitiyor diğeri başlıyor. Umarım covid değildir, iyi düşünün. Ben de eşime kalabalık yerlere girince maske tak diyorum ama malesef

Canim 20 hafta ve sonrasında bende de mide ağrıları basladi , doktorum normal dedi, bebegin iyi olduğuna eminim keşke yapmasak ama stres yapmamak modern çağda imkansiz, cok fazla etken var, emin ol o stresten de o kadarcık sprey pastilden bebeğe birşey olmaz, bunların kuruntu olduğunu kendine hatırlat, euzu besmele, felak nas, tesbihat yapabilirsin, Rabbim inşirah versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…