2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aklıma gelmişken ilk gebeliğim de bir tanıdığım uyarmıştı gobisinizi kaşımayın ne olursa olsun maaelsef çatlak oluşmasını sağlıyor.
Evet bunu ben de duydum kaşıntı beraberinde çatlak oluşumunu getiriyormuş
Kızlar iyi akşamlar bugün perinatolog tarafından detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür , tüm bekleyen anneler olarak sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaAllah
Gözünüz aydın

Merhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)
Merhaba bende sizin gibiyim zor olsada ekmek , hamur işi ve şekeri azalttım hatta yavaş yavaş çıkaracağım. Gün içinde içtiğim suyu çoğalttım.

Aramadılar evet ben de düşünüyordum en son 7. haftada gittim ondan sonra hiç aramadılar. Arada kaynadım demekki bi gideyim

Aramadılar evet ben de düşünüyordum en son 7. haftada gittim ondan sonra hiç aramadılar. Arada kaynadım demekki bi gideyim
Ben de ilk gittiğimde tahliller için söylemiştim ama kendi doktorum yoktu, gözden kaçırmışlar. Özel hastaneye gidiyorsanız da düşmüyor onlara, bi defa devlete gittim, sonrasında aradılar hemen. Belki sizin de öyle olmuştur. Gidin bence de kaçırmayın zamanını

ya kızlar sorulmaz ama nası cevap alcam kime sorsam bilemedm , cinsellik acaba bu kasılmaları artırıp tetikler mi? sizlerde durum ne
Niye sorulmasın canım sormassak nasıl öğreniriz olması gerekeniSpermlerin rahim ağzını yumuşatma ve oksitosin salginmasina(kasılma ve sancı yapar) yol açtığını biliyorum birde açık olacak ama göğüslerde tetikliyor.O yüzden doğumda sonra bol bol emzirin rahim çabuk toparlasin diye tavsiye verir Dr lar.

Merhaba bende sizin gibiyim zor olsada ekmek , hamur işi ve şekeri azalttım hatta yavaş yavaş çıkaracağım. Gün içinde içtiğim suyu çoğalttım.
Çok su içiyorum iştahım açılınca su icmemde çoğaldı ama kilolar beni çok korkutuyor çünkü doğumdan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekecek süt için daha çok alırım diye korkuyorum.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, umarım sıkıntısız atlatırsınız doktor onay verirse ester c vitamini kullanın çok işe yarıyor bağışıklığı toplamak için

Çok geçmiş olsun Allah kolayından antlatmayı nasip etsin arkadasim

Kızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Bebe yağ, hindistan cevizi yağ sürüyorum ama yinede kuruyor, zaten bnm diğer doğumlarda olmustu catlagim denemediğim kalmamıştı. Çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor malesef

Ben yeni hamileyken kendim gittim arayan soran olmadı kaydını açtı 19 aralığa da tetanoz ve tahlil için gün verdi. Başkada bi msj atmış hamile eğitimi varmış çok sonra gördüm gitmedim zaten.

Kızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Lierac ve hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor gerçekten, deneyebilirsiniz belki :)

Çok su içiyorum iştahım açılınca su icmemde çoğaldı ama kilolar beni çok korkutuyor çünkü doğumdan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekecek süt için daha çok alırım diye korkuyorum.
Ben emzirirken alanlardanim hamilelikte 9 kilo aldım doğumdan sonra iki ayda eski kiloma döndüm sonra emzirirken ipin ucu kacti

Merhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)

Ben de sizlerdenim kızlar hastanede iyi beslenemedim tüm vitamin değerlerim düştü. Çıktıktan sonra toparlayayım derken ipin ucu kaçtı ne yazık ki... Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum bir bilemedin iki dilim ama bakalım ne olacak bu gidişat

Lierac ve hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor gerçekten, deneyebilirsiniz belki :)
Lierac var bende, henüz başlamadım evime geçmeyi bekliyorum. Bio oil alacaktım belki hindistan cevizi yağı alırım ben de

Bir şekilde veriliyor. Bebeğiniz bir yaşına geldiğindd sizinde vücudunuz eski haline dönüyor. Emzirmek inanılmaz bir kalori yakıcı. Biraz da sağlıklı beslenirseniz bu dönemde ben süt yapsın diye tatlı ye demişlerdi şimdi düşünüyprumda ne alaka ki bunu yaptığım için doğuma girdiğim kg nunda üstüne çıktığımı fark ettim. Hemen dur demiştim sonra yavaş yavaş özüme döndüm spor vs ile. Bir şekilde verirsiniz merak etmeyin

Çok geçmiş olsun, umarım hemencecik geçer gider hastalık. Belki içinizi rahatlatır diye söylüyorum, 20+ haftalarda covid atlatan hamilelerin bebeklerinde de antikor bulunduğunu duymuştum, doğal yoldan aşılı doğmuş olur bebeğiniz belki de inşallah kısa sürede sorunsuz atlatırsınız da tesellisi bu olur. Covid sürecinde c ve d vitamini takviyesi daha hızlı toparlanmanızı sağlayacaktır; ama d vitamini vücutta depolandığı için doz artırımı yapacaksanız mutlaka doktorunuza danışın derim :)

Lierac var bende, henüz başlamadım evime geçmeyi bekliyorum. Bio oil alacaktım belki hindistan cevizi yağı alırım ben de
İlk gebeliğimde lirrac kullanmıştım ama bunda alamayacağım malum fiyatından ötürü en az 4 şişe gider nisana kadar. Bende hindistan cevizi bebek yağı gibi şeylerle deneyeceğim umarım bir öncekinde çatlamama sebebim lierac değilde gemetiğimdir

Ay fiyatlarına hiç bakmadım bende sadece bir adet var öncekinden kalma hiç açılmamış son anlara saklıyorum ne kadar mantıklı bilemesem de alternatiflerle devam, çatlarsak da bebişler sağ olsun

Ay fiyatlarına hiç bakmadım bende sadece bir adet var öncekinden kalma hiç açılmamış son anlara saklıyorum ne kadar mantıklı bilemesem de alternatiflerle devam, çatlarsak da bebişler sağ olsun
Yani bu çatlama işi uzun bir süreç doğum sonrasıda kremlenmeyi unutmayın kızlarkg verirkende devam etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…