- 20 Mart 2011
- 13.953
- 32.556
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.941
Evet bunu ben de duydum kaşıntı beraberinde çatlak oluşumunu getiriyormuşAklıma gelmişken ilk gebeliğim de bir tanıdığım uyarmıştı gobisinizi kaşımayın ne olursa olsun maaelsef çatlak oluşmasını sağlıyor.
Gözünüz aydınKızlar iyi akşamlar bugün perinatolog tarafından detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür , tüm bekleyen anneler olarak sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaAllah
Merhaba bende sizin gibiyim zor olsada ekmek , hamur işi ve şekeri azalttım hatta yavaş yavaş çıkaracağım. Gün içinde içtiğim suyu çoğalttım.Merhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)
Aramadılar evet ben de düşünüyordum en son 7. haftada gittim ondan sonra hiç aramadılar. Arada kaynadım demekki bi gideyim20. Haftadan sonra yapıyorlar. Ben bugün 20+0 ım, bugün yaptırdım ilk dozu. Siz yarın gidip bir asm ile görüşün. Daha önce hemşire arayıp bilgi aldı mı sizden gebelikle ilgili. Sizi takip etmek onların asıl işi çünkü. Şimdiye kadar aramış olmaları lazım.
Ben de ilk gittiğimde tahliller için söylemiştim ama kendi doktorum yoktu, gözden kaçırmışlar. Özel hastaneye gidiyorsanız da düşmüyor onlara, bi defa devlete gittim, sonrasında aradılar hemen. Belki sizin de öyle olmuştur. Gidin bence de kaçırmayın zamanınıAramadılar evet ben de düşünüyordum en son 7. haftada gittim ondan sonra hiç aramadılar. Arada kaynadım demekki bi gideyim
Niye sorulmasın canım sormassak nasıl öğreniriz olması gerekeniya kızlar sorulmaz ama nası cevap alcam kime sorsam bilemedm , cinsellik acaba bu kasılmaları artırıp tetikler mi? sizlerde durum ne
Çok su içiyorum iştahım açılınca su icmemde çoğaldı ama kilolar beni çok korkutuyor çünkü doğumdan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekecek süt için daha çok alırım diye korkuyorum.Merhaba bende sizin gibiyim zor olsada ekmek , hamur işi ve şekeri azalttım hatta yavaş yavaş çıkaracağım. Gün içinde içtiğim suyu çoğalttım.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, umarım sıkıntısız atlatırsınız doktor onay verirse ester c vitamini kullanın çok işe yarıyor bağışıklığı toplamak içinHerkese selam kızlaar,
Ya ben dün kek k ağrısı baş ağrısı falan fena oldum erken çıktım işten. Hatta kemik ağrısı öyle bı hal aldı ki yuruyemedim nerdeyse kalçama bir saplandı ağrı bacak kaldırtmiyo falan. İş yerinden de istediler diye akşam gittim covid testi verdim. Bu sabah iyi uyandım hafif sırt ağrısı vardı başka.pek bişey yoktu , pozitif çıkmaz dedim ama çıktı maalesef
Şimdi evde dinlenicem inşallah bu şekilde gelir geçer . Yani mümkün mertebe dikkat edin diyeceğim ama ne kadar mümkün bilmiyorum. Onca vakit oldu covid çıkalı ben hamilelikte tanıştım maalesef
Çok geçmiş olsun Allah kolayından antlatmayı nasip etsin arkadasimHerkese selam kızlaar,
Ya ben dün kek k ağrısı baş ağrısı falan fena oldum erken çıktım işten. Hatta kemik ağrısı öyle bı hal aldı ki yuruyemedim nerdeyse kalçama bir saplandı ağrı bacak kaldırtmiyo falan. İş yerinden de istediler diye akşam gittim covid testi verdim. Bu sabah iyi uyandım hafif sırt ağrısı vardı başka.pek bişey yoktu , pozitif çıkmaz dedim ama çıktı maalesef
Şimdi evde dinlenicem inşallah bu şekilde gelir geçer . Yani mümkün mertebe dikkat edin diyeceğim ama ne kadar mümkün bilmiyorum. Onca vakit oldu covid çıkalı ben hamilelikte tanıştım maalesef
Bebe yağ, hindistan cevizi yağ sürüyorum ama yinede kuruyor, zaten bnm diğer doğumlarda olmustu catlagim denemediğim kalmamıştı. Çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor malesefKızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Ben yeni hamileyken kendim gittim arayan soran olmadı kaydını açtı 19 aralığa da tetanoz ve tahlil için gün verdi. Başkada bi msj atmış hamile eğitimi varmış çok sonra gördüm gitmedim zaten.Aramadılar evet ben de düşünüyordum en son 7. haftada gittim ondan sonra hiç aramadılar. Arada kaynadım demekki bi gideyim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, umarım sıkıntısız atlatırsınız doktor onay verirse ester c vitamini kullanın çok işe yarıyor bağışıklığı toplamak için
Çok teşekkür ediyorum hepinize, sağolunÇok geçmiş olsun Allah kolayından antlatmayı nasip etsin arkadasim
Lierac ve hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor gerçekten, deneyebilirsiniz belki :)Kızlar vücudunuzu nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ?
Ben çok kuruyorum halbuki çok da su içiyorum. Kuruyunca da kaşınıyorum rahatsız oluyorum
Ben emzirirken alanlardanimÇok su içiyorum iştahım açılınca su icmemde çoğaldı ama kilolar beni çok korkutuyor çünkü doğumdan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekecek süt için daha çok alırım diye korkuyorum.
Merhaba güzel anneler çok kilo aldığımı düşünüyorum benim gibi düşünen var mı ve ne yapabilrim.Gittikçe artan bir iştahım var.(6 kilo aldım)
Ben de sizlerdenim kızlarMerhaba bende sizin gibiyim zor olsada ekmek , hamur işi ve şekeri azalttım hatta yavaş yavaş çıkaracağım. Gün içinde içtiğim suyu çoğalttım.
Lierac var bende, henüz başlamadım evime geçmeyi bekliyorum. Bio oil alacaktım belki hindistan cevizi yağı alırım ben deLierac ve hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor gerçekten, deneyebilirsiniz belki :)
Bir şekilde veriliyor. Bebeğiniz bir yaşına geldiğindd sizinde vücudunuz eski haline dönüyor. Emzirmek inanılmaz bir kalori yakıcı. Biraz da sağlıklı beslenirseniz bu dönemde ben süt yapsın diye tatlı ye demişlerdi şimdi düşünüyprumda ne alaka ki bunu yaptığım için doğuma girdiğim kg nunda üstüne çıktığımı fark ettim. Hemen dur demiştim sonra yavaş yavaş özüme döndüm spor vs ile. Bir şekilde verirsiniz merak etmeyinÇok su içiyorum iştahım açılınca su icmemde çoğaldı ama kilolar beni çok korkutuyor çünkü doğumdan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekecek süt için daha çok alırım diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun, umarım hemencecik geçer gider hastalık. Belki içinizi rahatlatır diye söylüyorum, 20+ haftalarda covid atlatan hamilelerin bebeklerinde de antikor bulunduğunu duymuştum, doğal yoldan aşılı doğmuş olur bebeğiniz belki deHerkese selam kızlaar,
İlk gebeliğimde lirrac kullanmıştım ama bunda alamayacağım malum fiyatından ötürü en az 4 şişe gider nisana kadar. Bende hindistan cevizi bebek yağı gibi şeylerle deneyeceğim umarım bir öncekinde çatlamama sebebim lierac değilde gemetiğimdirLierac var bende, henüz başlamadım evime geçmeyi bekliyorum. Bio oil alacaktım belki hindistan cevizi yağı alırım ben de
Ay fiyatlarına hiç bakmadım bende sadece bir adet var öncekinden kalma hiç açılmamışİlk gebeliğimde lirrac kullanmıştım ama bunda alamayacağım malum fiyatından ötürü en az 4 şişe gider nisana kadar. Bende hindistan cevizi bebek yağı gibi şeylerle deneyeceğim umarım bir öncekinde çatlamama sebebim lierac değilde gemetiğimdir
Yani bu çatlama işi uzun bir süreç doğum sonrasıda kremlenmeyi unutmayın kızlarkg verirkende devam etmek lazımAy fiyatlarına hiç bakmadım bende sadece bir adet var öncekinden kalma hiç açılmamışson anlara saklıyorum ne kadar mantıklı bilemesem de alternatiflerle devam, çatlarsak da bebişler sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?