- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.381
Biz Gökçe düşünüyoruz. Daha doğrusu abisi ve babası... Abisinin ismine uygun bir isim olarak ikisi de benim seçtiğim isimleri beğenmiyor. Arada bu isimle seslenince kızım hareket ediyor.Kız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?
Ben Deniz düşünüyorum, yanına bir isim daha ekleriz büyük ihtimalle
Ben de Mart olacak büyük ihtimal.Bence ben de mart annesi olacağım ama hadi hayırlısı bakalım
Yaa benim doktorum umursamiyor ben cok takiyorum bu takip soylenmeme guluyor surekli,dogurunca nasilsa vericeksin 10-15 kilo al bi sey olmaz dediBu kilo konusuna oyle cok taktimki hatta dunya saglik orgutunun belirledigi bi tablo varmis saglikli kilo alimini gosteren hemsire arkadasim onu gonderdi dun aksam bana sizinlede paylasiyorum herkes buna uymak zorunda degil tabiki bazilarimiz mide bulantisi yuzunden ilk aylarda cok ciddi kilo verdi simdi almis olsada toplam kilosunda cok ciddi artislar yok bunlar istisna tabiki ama 5-6 kilo aldim diye benim gibi uzuluyorsaniz lutfen tabloya bakin
hahaha ben bugun biraz dikkat etmeye basladim ya gereksiz ivir zivir yemiyorum en azindan napiyimm kiz benimkisi :))) sizinki? Baya net goruntu alirsiniz uc boyutlu aciyorsa doktorunuz zaten detayliya yonlendirirAh ne güzel yeni görmüşsün. Bu haftalar çok heyecanlı 2 katına çıkıyor bebek 2 muayene arasıben de haftaya 19+2 deyken göreceğim. Kilo alımım da galiba aynı seninle. 2 kilo gibiydi en son ama dün yediklerimden sonra 3 olur cinsiyeti neydi sizin miniğin?
Benim de sat a gore 3 mayis :) nisan 15ten sonra bekleyelim dedi doktorum bakalim bize hangi tarih nasipmisTeşekkür ederim hepimizin sağlıkla gelsin inşallah kızımda mayıstı beklenen tarihi 3 Mayıs hatta 19 Nisan da doğdu merak ediyorum bu nasıl olacak acaba
Çook özür dilerim hatırlayamadımMelodiminEsi canım seninle geçmişte ovitrelle kullananlar topiğinde bolca sohbet etmişliğimiz var sanırım. Hayırlı olsun hamileliğin
Rabbim yardımcın olsun, kalbine inşirah ferahlığı versinKızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
Tüm kız isimleri bana güzel geliyor nedenseKız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?
Ayy o kadar da erken olmasın beeBen de senden grubun ilk kavuşanlarından olacağın havasını alıyorum.Hayırlısı
Yine çok sevdiğim bir isimBiz Gökçe düşünüyoruz. Daha doğrusu abisi ve babası... Abisinin ismine uygun bir isim olarak ikisi de benim seçtiğim isimleri beğenmiyor. Arada bu isimle seslenince kızım hareket ediyor.Tamamen rastlantı ama diyorum sen de sevdin herhalde
Sağlık olsun napalımBen de Mart olacak büyük ihtimal.
Galiba ben deBence ben de mart annesi olacağım ama hadi hayırlısı bakalım
Biz de bilge dusunuyoruz ama kesin değilKız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?
Allah yardımcımız olsun üzüldüm. Toparlarsiniz inşallahKızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
Peki oğluşa isim buldunuz mu?Galiba ben de
Bizim arif olacak Allahım nasip ederse inşallah bizim burda arif dede türbesi var oraya adak adadık olursa adını vericez die yanına kısa bir isim düşünüyorum Ege gibi Can gibi siz ne düşündünüzPeki oğluşa isim buldunuz mu?
Yaa ne güzel bir adak olmuşBizim arif olacak Allahım nasip ederse inşallah bizim burda arif dede türbesi var oraya adak adadık olursa adını vericez die yanına kısa bir isim düşünüyorum Ege gibi Can gibi siz ne düşündünüz
Miniğin aceleci olursa Mayıs’ı beklemez ama keyfim yerinde daha gelemem de diyebilirBenim de sat a gore 3 mayis :) nisan 15ten sonra bekleyelim dedi doktorum bakalim bize hangi tarih nasipmis
Dilerim herşey gönlüne göre olur. Alacağın her türlü karar seni aydınlığa en hayırlısına çıkarır ve kısa sürede moralini düzeltip buraya dönersinKızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
Umarım her şey miniğiniz ve sizin için en hayırlı şekilde sonuçlanır. Zor bir süreç fakat bazen böyle en karanlık zamanları atlatınca kavuşuyoruz feraha. Her şey gönlünüzce olsun.Kızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
Hanne maria Fatma Zehra ayrıca listemi de yazayimKız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?
Rabbim hakkınınızda hayırlı olanı versin canım.Kızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
Sen de Allaha emanet ol, hakkınızda hayırlısı olsunKızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?