2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?

Ben Deniz düşünüyorum, yanına bir isim daha ekleriz büyük ihtimalle
Biz Gökçe düşünüyoruz. Daha doğrusu abisi ve babası... Abisinin ismine uygun bir isim olarak ikisi de benim seçtiğim isimleri beğenmiyor. Arada bu isimle seslenince kızım hareket ediyor. Tamamen rastlantı ama diyorum sen de sevdin herhalde

Yaa benim doktorum umursamiyor ben cok takiyorum bu takip soylenmeme guluyor surekli,dogurunca nasilsa vericeksin 10-15 kilo al bi sey olmaz dedi ama herkes son aylar cok aliniyo dedigi icin simdiye kadar minimumda almak isterdim valla bundan sonra cok hizli bi sseki
hahaha ben bugun biraz dikkat etmeye basladim ya gereksiz ivir zivir yemiyorum en azindan napiyimm kiz benimkisi :))) sizinki? Baya net goruntu alirsiniz uc boyutlu aciyorsa doktorunuz zaten detayliya yonlendirir

MelodiminEsi canım seninle geçmişte ovitrelle kullananlar topiğinde bolca sohbet etmişliğimiz var sanırım. Hayırlı olsun hamileliğin
Çook özür dilerim hatırlayamadım iyi dileklerin için teşekkür ederim
Rabbim yardımcın olsun, kalbine inşirah ferahlığı versin
Kız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?

Ben Deniz düşünüyorum, yanına bir isim daha ekleriz büyük ihtimalle
Tüm kız isimleri bana güzel geliyor nedense

Ben de senden grubun ilk kavuşanlarından olacağın havasını alıyorum.Hayırlısı
Ayy o kadar da erken olmasın bee sağlıcakla doğsunlar da
Yine çok sevdiğim bir isim
Ben de Mart olacak büyük ihtimal.
Sağlık olsun napalım

Allah yardımcımız olsun üzüldüm. Toparlarsiniz inşallah

Bizim arif olacak Allahım nasip ederse inşallah bizim burda arif dede türbesi var oraya adak adadık olursa adını vericez die yanına kısa bir isim düşünüyorum Ege gibi Can gibi siz ne düşündünüz
Yaa ne güzel bir adak olmuş ismiyle yaşasın, anlamı çok güzel
Biz henüz bulamadık babasının karar vermesini bekliyorum eşim de genelde öz Türkçe isimlere bakıyor

Benim de sat a gore 3 mayis :) nisan 15ten sonra bekleyelim dedi doktorum bakalim bize hangi tarih nasipmis
Miniğin aceleci olursa Mayıs’ı beklemez ama keyfim yerinde daha gelemem de diyebilir tek sağlıkla gelsinler vakti zamanı geldiğinde kızımın tam sizin gibiydi 3mayıs derken 19 Nisa’nda geldi

Kizlarr bimden su kitabi aldim resimleri cokk guzel cok sıcak hissettirdi bana , bebisimle beraber bakacagimiz gunleri hayal ediyorum

Eklentiler

• 20221210_233520.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20221210_233543.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20221210_233558.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20221210_233332.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 58
Dilerim herşey gönlüne göre olur. Alacağın her türlü karar seni aydınlığa en hayırlısına çıkarır ve kısa sürede moralini düzeltip buraya dönersin

Umarım her şey miniğiniz ve sizin için en hayırlı şekilde sonuçlanır. Zor bir süreç fakat bazen böyle en karanlık zamanları atlatınca kavuşuyoruz feraha. Her şey gönlünüzce olsun.

Rabbim hakkınınızda hayırlı olanı versin canım.

Sen de Allaha emanet ol, hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı, güzel haberlerle dönersin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…