- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.421
Gecmis olsun canim bendenahniyim sabaha kadar oksurukten uyuyamadim once senin gibi basladi simdi sadece oksuruk kaldi ama oyle ki cigerlerim cikiyo sanarsinKızlar ben bi hastalandıydım iyileştim 5 gün sonra tekrar hastalandım aynı şekilde boğaz yanmasıyla başladı sonra heniz akıntısı öksürüğe döndü, doktora da gittim boğazın değil burnum kötü çok bişe veremem geçmezse gel dedi burun spreyi parol verdi ama ben toparlayamadım, gece uyumutmuyo, geniş akıntısı aşırı arttı , hafif hırıltı var, gündüz gene iyiyim gece çok kötü, buhar yaptım soludum, ayva kaynattım, tuzla karbonatla gargara , burna tuzlu su, herseyi yapıyom, bana doğal tedavi söyleyin ya, 29 yaşındayım böyle öksürdüğü mü hatırlamıyorum, covid de bile öksürmemiştim, moralim 0 yani bebeğe iyi bakamıyorum diye üzülüyorum
CanimKizlar bir sey sorucam bu simdi Banu Ciftcinin uygulamasina bakiyorum da cizelgede 38. Hafta dedigi 37+0 mi oluyor yoksa 38+0 mi acaba? Cunku uygulamada 19+0 olunca 20. Hafta yaziyor ya kafam karisti.Kullanan arkadaslar bir bakabilir mi?Eki Görüntüle 3175076
Ay anladim anladimm tamammmCanim
Mesela 37+1 veya 37+6 isen 37 ile 38 arasindaki cozgide gosteriyor yani tam
38 olmadan 38 i gostermiyor ay anlatabildimmi bilmiyorum
İpek te karar kıldıkKız bebeği olacaklar aklınızda hangi isimler var?
Ben Deniz düşünüyorum, yanına bir isim daha ekleriz büyük ihtimalle
Burun geniz tıkanıklığı için saracoglunun papatya kuru var papatyayı kaynatıp buharini soluyorsun istersen bi arastir doktoruna sor deneKızlar ben bi hastalandıydım iyileştim 5 gün sonra tekrar hastalandım aynı şekilde boğaz yanmasıyla başladı sonra heniz akıntısı öksürüğe döndü, doktora da gittim boğazın değil burnum kötü çok bişe veremem geçmezse gel dedi burun spreyi parol verdi ama ben toparlayamadım, gece uyumutmuyo, geniş akıntısı aşırı arttı , hafif hırıltı var, gündüz gene iyiyim gece çok kötü, buhar yaptım soludum, ayva kaynattım, tuzla karbonatla gargara , burna tuzlu su, herseyi yapıyom, bana doğal tedavi söyleyin ya, 29 yaşındayım böyle öksürdüğü mü hatırlamıyorum, covid de bile öksürmemiştim, moralim 0 yani bebeğe iyi bakamıyorum diye üzülüyorum
37+0 -37+6 olan dönem 38.hafta oluyorKizlar bir sey sorucam bu simdi Banu Ciftcinin uygulamasina bakiyorum da cizelgede 38. Hafta dedigi 37+0 mi oluyor yoksa 38+0 mi acaba? Cunku uygulamada 19+0 olunca 20. Hafta yaziyor ya kafam karisti.Kullanan arkadaslar bir bakabilir mi?Eki Görüntüle 3175076
Geçmiş olsun canımKizlar aksamdan beri kötüyüm, akşam eşimle arkadaşlarla kafeye gitmiştik, uzun zaman sonra dışarı gezmesi iyi gelir diye düşündüm. Orda iyiydim ewe gelince kötü oldum midem feci kusa kusa içim dışıma çıktı aşırı halsizim. Birseyde yiyemiyorum ne yesem çıkıyor. Haplarida hep cikardim. Şükür ki bugün pazar evdeyim inşallah akşama kadar bir şeyim kalmazbebegimde aşırı hareketli maşallah yaa bana güç vermek için ya acıktı
ne yedin canım ordaKizlar aksamdan beri kötüyüm, akşam eşimle arkadaşlarla kafeye gitmiştik, uzun zaman sonra dışarı gezmesi iyi gelir diye düşündüm. Orda iyiydim ewe gelince kötü oldum midem feci kusa kusa içim dışıma çıktı aşırı halsizim. Birseyde yiyemiyorum ne yesem çıkıyor. Haplarida hep cikardim. Şükür ki bugün pazar evdeyim inşallah akşama kadar bir şeyim kalmazbebegimde aşırı hareketli maşallah yaa bana güç vermek için ya acıktı
Prego Mios travel system bebek arabası aldık aşırı kullanışlı, hafif ve güzelBebek arabası alan arkadaşlarım marka model yazabilir misiniz acaba?
Teşekkür ederim canımPrego Mios travel system bebek arabası aldık aşırı kullanışlı, hafif ve güzel
İlk doğumunuzu genel mi oldunuz epidural mi acaba?Normalde bnmde sata göre mayıs oluyor ama ben 38 i zor görürüm o yüzden imzaya da 38 inci kafalara göre yazdım tahmini doğum tarihini. İlk gebelik erken doğum kızımda da 38 di tam sezeryan olduğum da. Hayırla doğsun lar kuzular
Hadi yaaBirebir aynısını yaşadım. Şeffaf bir geniz akıntısı ile başladı, sonra Aile hekimine gittim şu an bir şey veremem, deniz suyu parol kullan dedi. O halde yaklaşık bir hafta dayandım. Tatile gittiğim için doktora da gidemedim ama akıntı iyice arttı. Geceleri öksürük be burun tıkanıklığı çok kötüydü. KBB ye gittim sinüzit teşhisiyle antibiyotik verdi. Almıştı rengi sarı yeşile dönmüştü çünkü ve çok yoğundu. Doktor bu renge dönmüşse bakteriyel enfeksiyon antibiyotik olmadan geçmez dedi. Bir de şu an banyoya girdiğinizde bol buharla rahatlayıp akıntınız aşıp rahatlıyorsa sinüzittir. Geçmiş olsun
Bebeğe zararı yoksa yarın hemen alıp denerimÇok geçmiş olsunben de bir ara çok hastalanmıştım hatırlarsanız, gece uyumadan önce ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip uyudum anca o şekilde geçti
Siyah turp dediğin dışı pembe olan değil mi canım klasik turp, başka bi cins miGeçmiş olsun cnm siyah turpu oyup içine bal koyuyorsun geceden sabaha kadar bal altından sızıyor onu içiyorsun öksürüğü biri bir. Bebeğini Allah korur senin elinde olan birsey değil dert etme
İnşallah canım ya normalde olsa çekerim umursamam ama şimdi öksürdükçe bebekte mi rahatsız diye canım sıkılıyorGeçmiş olsun canım. Ben de çok ağır bi grip geçiriyorum göz kapaklarıma kadar her yerim ağrıyor çok ilginç. Serumlar antibiyotikler canımı sıkıyor maalesef ama bebişlerimiz güvende Allahın izniyle birkaç gün böyle olur toparlarız inşallah yememize içmemize dikkat edelim
Ay evde papatya var içiyordum bide onu deneyeyim sorarak, sağolBurun geniz tıkanıklığı için saracoglunun papatya kuru var papatyayı kaynatıp buharini soluyorsun istersen bi arastir doktoruna sor dene
Canım bide tuhaftır işyerinde de böyle herkes öksürükten muzdarip, söylemiyorlar ama Buda başka bi salgın fln diyende duydum, Allah korusun ya 3 senedir ne çektik bu her kış başka hastalıkGecmis olsun canim bendenahniyim sabaha kadar oksurukten uyuyamadim once senin gibi basladi simdi sadece oksuruk kaldi ama oyle ki cigerlerim cikiyo sanarsin
Ben ipek ismini çok seviyorum, saf temiz böyle ipek tenli bir kız çocuğu getiriyor aklımaİpek te karar kıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?