2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gecmis olsun canim bendenahniyim sabaha kadar oksurukten uyuyamadim once senin gibi basladi simdi sadece oksuruk kaldi ama oyle ki cigerlerim cikiyo sanarsin

Kizlar aksamdan beri kötüyüm, akşam eşimle arkadaşlarla kafeye gitmiştik, uzun zaman sonra dışarı gezmesi iyi gelir diye düşündüm. Orda iyiydim ewe gelince kötü oldum midem feci kusa kusa içim dışıma çıktı aşırı halsizim. Birseyde yiyemiyorum ne yesem çıkıyor. Haplarida hep cikardim. Şükür ki bugün pazar evdeyim inşallah akşama kadar bir şeyim kalmaz bebegimde aşırı hareketli maşallah yaa bana güç vermek için ya acıktı

Canim
Mesela 37+1 veya 37+6 isen 37 ile 38 arasindaki cozgide gosteriyor yani tam
38 olmadan 38 i gostermiyor ay anlatabildimmi bilmiyorum

Burun geniz tıkanıklığı için saracoglunun papatya kuru var papatyayı kaynatıp buharini soluyorsun istersen bi arastir doktoruna sor dene

Geçmiş olsun canım

ne yedin canım orda

İlk doğumunuzu genel mi oldunuz epidural mi acaba?

Hadi yaa şuan rengi kötü değil ama bu hafta sanırım tekrar gitmem gerekecek, tüh ya hamilelikte neden bu kadar ağır geçirdim ki

Geçmiş olsun cnm siyah turpu oyup içine bal koyuyorsun geceden sabaha kadar bal altından sızıyor onu içiyorsun öksürüğü biri bir. Bebeğini Allah korur senin elinde olan birsey değil dert etme
Siyah turp dediğin dışı pembe olan değil mi canım klasik turp, başka bi cins mi

İnşallah canım ya normalde olsa çekerim umursamam ama şimdi öksürdükçe bebekte mi rahatsız diye canım sıkılıyor

Gecmis olsun canim bendenahniyim sabaha kadar oksurukten uyuyamadim once senin gibi basladi simdi sadece oksuruk kaldi ama oyle ki cigerlerim cikiyo sanarsin
Canım bide tuhaftır işyerinde de böyle herkes öksürükten muzdarip, söylemiyorlar ama Buda başka bi salgın fln diyende duydum, Allah korusun ya 3 senedir ne çektik bu her kış başka hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…