2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bebeğe zararı yoksa yarın hemen alıp denerim
Ben de araştırmıştım canım soluma sakın ama ayağına sürüp uyuyabilirsin benim öksürüğümü kesmişti üç gün yaptım.
Bir de siyah turp bal tarifi var bir arkadaşımız daha yazmış cidden o da çok başarılı

İlk defa duyuyorum desem Anlamına baktım güzelmiş, soyisim de uyumlu ise neden olmasın kulağa hoş geliyor
Bebek arabası konusunda ben de arayış içindeyim acaba ocaktan önce almak mı daha mantıklı diye seninle aynı durumdayım canım

İlk doğumunuzu genel mi oldunuz epidural mi acaba?
Bu üçüncü olacak sezeryan ikiside geneldi cnm. Bana sorulmadı sorsalar da genel isterdim. Bunda doktorum epidural yapiyormus denemekte istiyorum ama bakalım cesaret edebilir miyim. O anda ben bi geriliyorum korkuyorum ortam geriyor beni

Korkmayın genel değilde epidural alın ve anı yaşayın onun ilk anını görün hatta mümkünse emzirin.

Arhan ismini bir komşumuz koydu. Kendi ve eşinin isimlerinin hecelerinden oluşuyor zaten. Güzel bence

Kızlar geceden beri yatıyorum kalkmadan oğlum feci hareket ediyor kıpır kıpır. Yediğimi çıkardım su hiç içemedim. Bebek gıdasız susuz kaldi ondan mı kıpırdaniyor yoksa devamlı yattığım için mi hissediyorum devamlı kafamda deli sorular

Bebek gidasiz sussuz kalmaz canim korkma sen gunlerce yemesende o senin depolardan besleniyor zaten.Dinlen nane limon kaynat istersen mideye iyi geliyor baya

Arhan ismini bir komşumuz koydu. Kendi ve eşinin isimlerinin hecelerinden oluşuyor zaten. Güzel bence
Eşim beğendi ismi ben orta halli annemler aaa çok kötü diyor, zor söyleniyor diyorAhlas ismini beğenmiştim bide ona da ahraz der gibi o ne demişlerdi, kimseye sormadan koymak lazım heralde

Devamlı yattığın için hissediyorsun canım ama kusman geçmezse doktorunla görüş bence bişey mi dokundu ne rahatsız etti ki ya bişe de yememişsin, ayyy hamilelik ne zormuş kızlar ilaç içmek ne büyük lüksmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…