2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz
Yaa bende de aynı sıkıntı var aynı isim sahiplerini düşününce hemen vazgeçiyorum aman onlar yaramaz oluyor aman onlar şöyle böyle 500 tane öğrencim var isim seçmek çok zor o yüzden

Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz
Ya ben de öyleyim Allah affetsin çoğu isimden öğrencilerim yüzünden vazgeçtim

Velilerimiz çocuklarına toz kondurmaz acaba çocuğum olduğunda ben de mi öyle olurum ki inşallah olmam
Sanırım öyle olacağız
Kizlar bebekleriniz gün içinde kıpır kıpır mi benim hiç öyle değil ya kafama takıyorum
Bazen kıpır kıpır bazen durgun ama ben ne zaman dinlenmeye geçsem tempoyu artırıyor sağ olsun

Evet canım ben oto koltuğu da aldım adaptör ile arabaya takılıyor, birkaç model var Maci cosi citi 2 aldım

Ben Kasım indirimlerinden 3750 aldım, şuan 6000 tl olmuş
Canım ağırlığı nasıl bebek arabasının ben travel değil de , hafif olup üstüne puset takılan arabalardan istiyorum, örneğin Pierre cardin carma plus yaa chicco nun goddysi ama fiyatlar hep 10 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…