2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Eşim beğendi ismi ben orta halli annemler aaa çok kötü diyor, zor söyleniyor diyorAhlas ismini beğenmiştim bide ona da ahraz der gibi o ne demişlerdi, kimseye sormadan koymak lazım heralde
En güzeli o zaten çünkü bu bir zevk meselesi emin olun sizin beğendiğinizi beğenmeyen kişilerin bulduğu size önerdiği isimleride siz beğenmeyeceksiniz o sebeple sizin içinize sinen kalbinizi attıran isim hangisiyse en güzel isim odur

Selam kızlar ben 23 haftalık hamileyim, kılolu bir yapım var ama aşırı hareketleyim yoga pilates huruyus yapıyorum ve hamilelikte şimdiye kadar 2 kg aldım bastada vermişti hatta. Konum su ki 3. Aylarda hamilelikte bir ritm bozuklugum olmuştu doktora gittim ekg eko holter yaptırdık eevet hafif bir ritim bozuklugu var ama ılaclık drgıl dogumunuda asla etkılemez rahat ol dedi. 2 aydır hıc ritm bozuklugum yoktu son 2 gundur aşırı bir eitm bozuklugum oldu hatta oyle olduki panık atagımı tetıklettı ve panık atak ttuttu hastaneye gittim ekg cektiler gene onemlı bısı yok ama bu ritm bozuklugu neden bianda arttı gene ? Hıc olan var mı aranızda ? Yururken cok hızlanıyor kalbım uykuya dalmakta zorluk cekiyorum 2 gundur oluyor bunlar hep. Isım geregi yurtdısına seyahat ediyorum son kez salı günü gideceğim ama panık atagm ya tutarsa orda diye cok gerılıyorum ilaçta alamıyorum diye yaşayan var mı bu aniden fazlalaşan ritm bozuklugunu?

Eşim beğendi ismi ben orta halli annemler aaa çok kötü diyor, zor söyleniyor diyorAhlas ismini beğenmiştim bide ona da ahraz der gibi o ne demişlerdi, kimseye sormadan koymak lazım heralde
Arhan ahlas’a göre daha zor söyleniyor sanki ama bence beğendiyseniz kimseyi dinlemeyin benim de kafamda değişik yabancı isimler var, büyükler duysalar hiç beğenmezler ama zaten sormuyorum onlara maksim ya da leo düşünüyorum. Hatta maksim leo olsun dedim ama ablam ve eşimden Maksim için çok olumlu tepki gelmedi

Bu arada yanlış yazmışım Arhan daha kolay söyleniş olarak bence. Ar hecesi daha kolay çıkıyor

Ben de bebek arabası konusunda ne yapayım bilemedim, hatta bugün juppeshop sitesinde Maxi cosi'lerde indirim var, alayım aradan çıksın mı acaba? Kasımda alaydım daha uygundu fiyatı ööf

Bu dönemde normal diye biliyorum, doktorum bana çarpıntın olabilir korkma normal demişti. Yatarken hissediyorum bazen güm güm

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ritim bozukluğu dediğiniz çarpıntı oluyor sanırım sizde eko ve ekg de çok önemli bir şey çıkmıyor ise acaba farkında olmadan panik atağınız tetikliyor olabilir mi? Ben de yaşadım ve ilk başta panik ataktan şüphelendiler o nedenle soruyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Benim seneler önceden gelen bir ritim bozukluğu teşhisim var. Yaşım daha gençken çok fark etmiyordum, sadece senelik rutin holterde çıkıyordu. 30 Lara doğru daha hissetmeye başladım ama çok uzun sürmeyen şeyler. En son bir prof kardiyoloğa gittim yaklaşık 2 sene önce falan. Özellikle doğum ve hamilelikte sıkıntı yaratır mı diye sordum. Sağlıklı insanlarda da çarpıntı oluyor gebelikte zaten, senin de çok çarpıntın olur dedi. Olursa da 3 aydan sonra beloc içebilirsin demişti. Ben ilacı gebelikten önce de hiç kullanmadım ihtiyaç hissetmediğim için. Şu ana kadar şükür bir sorun yaşamadım 22. Hafta içindeyim. Cuma günü prof perinatolog bir hocayla detaylı randevum vardı. Bu durumu sordum, şu an bir ritim sıkıntın yok, olursa da beloc kullanabilirsin bebeğe hiç bir zararı olmaz dedi. Merdiven çıkarken, yokuş tırmanırken bende de oluyor ama yavaş hareket etmek lazım. Burdan herhangi bir sağlık sorunu olmayan arkadaşlar da yaşıyor çarpıntı hissini. Geçmiş olsun bir süre spora ara verip dinlenmeyi deneyebilirsiniz belki.

senin isimler bence de çok orijinal ama sen eşin beğendiyse yeter ya sanki kaç çocuk doğuracaz istediimizi koyalim

Bence de Arhan zor söyleniyor işte ahlas da ahraz gibiymiş öyle dendi senin isimler bence de çok orijinal ama sen eşin beğendiyse yeter ya sanki kaç çocuk doğuracaz istediimizi koyalim
Kesinlikle bi de çok bilinen isimlerin şöyle bir sıkıntısı oluyor bende. O isimle bir kişiyi tanımışsam onla özdeşleştiriyorum ve hoşuma gitmiyor bebeğin çağına uygun bir isim olsun istiyorum. Ahlas ı beğendiyseniz koyun bence, bebeğin jenerasyonu ahraz ın anlamını bilmeyecek bile

Ben gebeliğin ilk aylarda zor uyuyordum kalbim güm gümdü sonra azaldı şuan da akşam yatarken bence normalden daha hızlı ama kan hacmimiz arttığı için normal diye biliyorum, canım sen daha önce de böyle bir teşhis konduğu için evham yapıyor olabilirsin, gene de doktora git istersen ama gebelikte çok arkadaşımız yazdı bunu, hatta yemekten sonra da kalp fazla hızlanıyor bu dönemde

Buda mantıklı ya isim konusunda bende öyleyim çevremde olan birinin ismini koymayı düşünmüyorum, sonra bi huyu olcak diyecem o isimdeki oda öyleydi keşke koymayaydım

Birazdan hastaneye gidicem serumla şu takviyesi olur hiç olmazsa. Hemde ne zor. Normalde zaten devamlı oluyor mide bulantım günlük çıkartıyorum ama bu defa farklı hafif isalde var.

Merhabalar bu haftalarda normal çoğumuzda oluyor sanırım. Ben de merdiven vs çıkınca ya da hızlı hareket edince oluyor endişelenmeyin.
Yoga ve pilatesi nasıl yapıyosunuz acaba hoca eşliğinde mi video aracılığıyla mı?

Ben Pierre Cardin twist modeline baktım çok beğendim ama fiyatı çok yüksek. Çok kararsızım alıp almamakta çok güzel hafif ve kullanışlı ama.
Ben de burda önerilenleri not alıyorum mağazalardan bakıp inceleyip öyle karar vereceğim. Henüz hiçbirini birebir inceleme fırsatım olmadı Her birinin yorumlarında artıları eksileri var

Bebek arabası alan arkadaşlarım marka model yazabilir misiniz acaba?
Maxi Cosi Lara 2 aldık
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Buda mantıklı ya isim konusunda bende öyleyim çevremde olan birinin ismini koymayı düşünmüyorum, sonra bi huyu olcak diyecem o isimdeki oda öyleydi keşke koymayaydım
Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…