2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aynen, haklısın Hele adaptöre 800 tl vermiştim. iki adet basit plastik parça. Total fiyatına göre değerlendirip aldım artık.
İyi etmişsin çıkmış aradan, benim hastane sıkıntıları olmasaydı ben de Kasım indirimlerinden faydalanmak istiyordum ama sağlık olsun

Arkadaşlar bir de karınlarınız büyüdü mü? belki konuşulmuştur kaçırmış olabilirim ama benim karnım çok büyümedi yemek yediğimde falan çıkıyo ama sabahları yok gibi. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür ama hala büyümemesine bi takıldım bu hafta

Benim büyüdü çok net

Benim baya çıktı karnım. Normalde göbekli biri değilim ama artık epey belli. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım 21+2 yim sizin gibi

İsmi yuzunden mi acaba diye düşünmüyor değilim kibarcik mi olcak ne yapacak en iyisi arya koyayım kuzenimin kızı karnında 1 dk durmuyordu ama dogdu yine durmuyor
İpeklerin de pek durduğunu söyleyemem dışardan eşim de geç hissetmişti İpek’i, ilerleyen haftalarda içimde gerindi döndü durdu, doğduktan sonra da eli ayağı hiç durmadı sağolsun

İpeklerin de pek durduğunu söyleyemem dışardan eşim de geç hissetmişti İpek’i, ilerleyen haftalarda içimde gerindi döndü durdu, doğduktan sonra da eli ayağı hiç durmadı sağolsun
Bak bu bana umut oldu şu an benim buyuk haftalarda kaybım olduğu için hep tedirginim oglum sagolsun pek hareket etmezdi her gün acillerdeydim cok dua ediyorum bu kiz bari kuduruk olsun diye insallah oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…