- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.501
Ama yani sevdiğim isimlerdekiler hep değişik tipler diyeyim anlayıver arkadaşımCanım sizinde bi sürü öğrenciniz vardır hangi birini koymayacaksınız
Çok normal annesi daha miniklerBenimki tembel sanırım
E bir de İpek koydun adını, daha şimdiden hanım hanımcık takılıyor ne güzel işteBenimki tembel sanırım
Bender 22+1 deyim kuzum valla benimde öyle surekli kıpır kıpır degil diyorum acaba bi sıkıntı mı var inşallah saglikla gelsinlerKi sanırım gruptaki en büyük bebeklerden benim ki 24+3 falanız sürekli kıpır kıpır değil
Bunu doğunca yapsalar daha iyi olur aslında dounca uyusunlar simdi kudursunlar icerdeAma yani sevdiğim isimlerdekiler hep değişik tipler diyeyim anlayıver arkadaşım
Çok normal annesi daha miniklerGünün 18 saati uyuyormuşlar yanlış hatırlamıyorsam
İsmi yuzunden mi acaba diye düşünmüyor değilim kibarcik mi olcak ne yapacak en iyisi arya koyayım kuzenimin kızı karnında 1 dk durmuyordu ama dogdu yine durmuyorE bir de İpek koydun adını, daha şimdiden hanım hanımcık takılıyor ne güzel işte
Hafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorumCanım ağırlığı nasıl bebek arabasının ben travel değil de , hafif olup üstüne puset takılan arabalardan istiyorum, örneğin Pierre cardin carma plus yaa chicco nun goddysi ama fiyatlar hep 10 civarı
Ismarlama yok paşa gönülleri nasıl isterseBunu doğunca yapsalar daha iyi olur aslında dounca uyusunlar simdi kudursunlar icerde
Valla ben de oğlan olduğunu hatırladıkça terliyorumİsmi yuzunden mi acaba diye düşünmüyor değilim kibarcik mi olcak ne yapacak en iyisi arya koyayım kuzenimin kızı karnında 1 dk durmuyordu ama dogdu yine durmuyor
Ay valla yorum yapmicam ama erkek çocuk terörü diye bisey var oglumdan öğrendim cok sukurIsmarlama yok paşa gönülleri nasıl isterse
Valla ben de oğlan olduğunu hatırladıkça terliyorumeşim diyor parkeye süt döker yalar artık
6.4 kg, tek el açıp kapama ultra hafif compact diye reklamı da:)) çok beğendik biz hiç yer kaplamıyorCanım ağırlığı nasıl bebek arabasının ben travel değil de , hafif olup üstüne puset takılan arabalardan istiyorum, örneğin Pierre cardin carma plus yaa chicco nun goddysi ama fiyatlar hep 10 civarı
Kabin boy uçaklara direk kabul edilen kapatılınca yer kaplamıyor, baston hafif, benim tercih ettiğim de çok hafif, travel olanlarda puset var, ben extra uyumlu pusetini de aldım oto koltuğu/ ana kucağı olarak geçenHafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorumFarkları nedir?
Ay gercekten hic birsey gecirmiyor yedigim balın haddi hesabi yokCanım bide tuhaftır işyerinde de böyle herkes öksürükten muzdarip, söylemiyorlar ama Buda başka bi salgın fln diyende duydum, Allah korusun ya 3 senedir ne çektik bu her kış başka hastalık
Ay çok iyi araştırayım hemen , nerden almıştın canım6.4 kg, tek el açıp kapama ultra hafif compact diye reklamı da:)) çok beğendik biz hiç yer kaplamıyor
Kabin boy uçaklara direk kabul edilen kapatılınca yer kaplamıyor, baston hafif, benim tercih ettiğim de çok hafif, travel olanlarda puset var, ben extra uyumlu pusetini de aldım oto koltuğu/ ana kucağı olarak geçen
Ya nedense hep poşeti çıkıyor bebek arabasını bulamadım googleda6.4 kg, tek el açıp kapama ultra hafif compact diye reklamı da:)) çok beğendik biz hiç yer kaplamıyor
Kabin boy uçaklara direk kabul edilen kapatılınca yer kaplamıyor, baston hafif, benim tercih ettiğim de çok hafif, travel olanlarda puset var, ben extra uyumlu pusetini de aldım oto koltuğu/ ana kucağı olarak geçen
Teşekkür ederim canım birkaç model oluştu aklımda, mağazaları da gezip almak istiyorum6.4 kg, tek el açıp kapama ultra hafif compact diye reklamı da:)) çok beğendik biz hiç yer kaplamıyor
Puseti yazmaya çalışmıştımYa nedense hep poşeti çıkıyor bebek arabasını bulamadım googleda
Maxi cosi citi2 puset aldım canım. Fiyatı uygundu diye hatırlıyorum. Ama puseti takmak için adaptörü ayrı alınıyor. Lara2 adaptör diye geçiyor.Hangi puset canım model yazar mısın? Fiyat uyguna gelirse benim de aklımda yer etti bu model
Maxi Cosi Lara 2 yazın hepsiburada detaylı veriyor bilgiYa nedense hep poşeti çıkıyor bebek arabasını bulamadım googleda
Rica ederimTeşekkür ederim canım birkaç model oluştu aklımda, mağazaları da gezip almak istiyorum
Ben ekimde aynı arabayı 4850 ye aldımŞu an satıcının kendi sitesinde 5190da, daha da düşmez sanki, kaçırmayayım değil mi
Teşekkür ederim canım araba, puset, adaptör böyle de epey para ediyorMaxi cosi citi2 puset aldım canım. Fiyatı uygundu diye hatırlıyorum. Ama puseti takmak için adaptörü ayrı alınıyor. Lara2 adaptör diye geçiyor.
Ya aynen öyle valla çok sevdiğim güzel isimleri hep eledimAma yani sevdiğim isimlerdekiler hep değişik tipler diyeyim anlayıver arkadaşım
Çok normal annesi daha miniklerGünün 18 saati uyuyormuşlar yanlış hatırlamıyorsam
Aynen, haklısınTeşekkür ederim canım araba, puset, adaptör böyle de epey para ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?