2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım ağırlığı nasıl bebek arabasının ben travel değil de , hafif olup üstüne puset takılan arabalardan istiyorum, örneğin Pierre cardin carma plus yaa chicco nun goddysi ama fiyatlar hep 10 civarı
Hafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorum Farkları nedir?

Bunu doğunca yapsalar daha iyi olur aslında dounca uyusunlar simdi kudursunlar icerde
Ismarlama yok paşa gönülleri nasıl isterse
İsmi yuzunden mi acaba diye düşünmüyor değilim kibarcik mi olcak ne yapacak en iyisi arya koyayım kuzenimin kızı karnında 1 dk durmuyordu ama dogdu yine durmuyor
Valla ben de oğlan olduğunu hatırladıkça terliyorum eşim diyor parkeye süt döker yalar artık

Canım ağırlığı nasıl bebek arabasının ben travel değil de , hafif olup üstüne puset takılan arabalardan istiyorum, örneğin Pierre cardin carma plus yaa chicco nun goddysi ama fiyatlar hep 10 civarı
6.4 kg, tek el açıp kapama ultra hafif compact diye reklamı da:)) çok beğendik biz hiç yer kaplamıyor
Hafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorum Farkları nedir?
Kabin boy uçaklara direk kabul edilen kapatılınca yer kaplamıyor, baston hafif, benim tercih ettiğim de çok hafif, travel olanlarda puset var, ben extra uyumlu pusetini de aldım oto koltuğu/ ana kucağı olarak geçen

Ay çok iyi araştırayım hemen , nerden almıştın canım

Ya nedense hep poşeti çıkıyor bebek arabasını bulamadım googleda

Teşekkür ederim canım birkaç model oluştu aklımda, mağazaları da gezip almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…