2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende oldu . Ama sanırım sizin de bendeki gibi stresten oluyor . İstediğiniz kadar hareket edin ama eğer stresliyseniz oluyor ilaki çarpıntı. Ben kendim odağımı değiştirerek ve nefes egzersizleri yaparak aştım bu durumu. Bazen aklıma endişeler kaygılar geliyor mesela özellikle de yatarken . Ben kendime şunu diyorum - şu an uyumak istiyorum yarın kahvaltıdan sonra endilerime kulak veririm.şimdi uyacağım . Sonra sabah korkularımı endişelerimi düşünüyorum aslını bulmaya çalışıyorum sonra da kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum. Dua ediyorum arkadaşlarımla buluşuyorum . İnşallah sizin de geçicek . Gebelikte hormonlar da çok etkili biliyorsunuz . Tadınız çıkarın.

Benim baya çıktı karnım. Normalde göbekli biri değilim ama artık epey belli. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım 21+2 yim sizin gibi
Aynı gün mü doğar acaba bazen bi an önce doğsun istiyorum bazen de bu rahat günlerimi arayacağımı bildiğimden içerde mi dışarda mı iyi karar veremiyorum

E bir de İpek koydun adını, daha şimdiden hanım hanımcık takılıyor ne güzel işte
Yeğenim İpek .hiperaktif .duvara tırmanıyor ...öyle yaramaz...her isim herkeste aynı olmuyor... Çoğu yaramazlığın da genetik olduğunu düşünüyorum ...
Zaten huy ilim ve ahlak genetik deniyor..

Hafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorum Farkları nedir?
Şimdi şöyle . Travel deneyler hem bebek arabası hem de üzerine poşet takılanlar . Bence çok hantal gereksizler pusetler genelde 1,5 filan gibi yaşlardan sonra kullanılan hafif ve dikine kapanan arabalar . Kabin boylar tek elle kapanan ve uçak kabinine sığan doğumdan itibaren kullanılan hafif arabalar . Bu arabaların tutma kolu sabittir ve tentesi tam kapanmıyor . Ki bence ikisi de eksi değil . Olsa iyi olurmuş ama yine de bir eksikliğini hissetmedim. Tek elle açılır kapanır be çok az yer kaplıyorlar . Baby 2go marka var bende kızımdan kalma . Yine kullanıcam onu bordo renkli .araba İçin de ayrı pusetimiz var .

Bende de baby 2go cabin boy var . Aşırı memnunum.
Bakıyorummm
Yeğenim İpek .hiperaktif .duvara tırmanıyor ...öyle yaramaz...her isim herkeste aynı olmuyor... Çoğu yaramazlığın da genetik olduğunu düşünüyorum ...
Zaten huy ilim ve ahlak genetik deniyor..
Muhakkak her isim herkeste aynı olmaz, doğduğu ay gün saat hatta soyisim dahi etkili.
Kanz s-go travel system aldım ben tek tuşla kapanıyor pusetli setlerden bakalım şimdilik hoşumuza gitti inşallah kullanımıda iyi olur
Aslında birçoğu için yorumlar güzel ama benim için tekerlek çok önemli. Yaşadığım yerde yollar maalesef ki rezalet inşAllah memnun kalırsınız
Bir bakayım canım bazılarına da yenidoğan yazsa bile uygun değil diyenler olmuş.
Pandemiydi, bebek kaybıydı derken tatile çıkamadık hiç, bu yaz gezmek istiyoruz bebeklerimiz de 3-6 ay arası oluyor yazın
Bende elektrikli alırsam pişman olurnmuyum diye düşünüyorum
O ahşap görünüm mesela aşırı hoşuma gidiyor öyle onun içinde uslu uslu mışıl mışıl uyusa falan gibi "hayaller"

İlk aylar uyuyor da sonra ordan kaydırıp yere atıyor kendini

Uygun değil diyenleri anlayamadım ama içine özel sünger konabilir . Ben de puset sevmem mesela çocuğun beli bükülüyor acayip bir şekilde illa desteklemek gerekiyor .

İnşallah doya doya gezersiniz bebeğinizle kanguru yA wrap sling de tavsiye ederim . Çok keyifli oluyor

İlk aylar uyuyor da sonra ordan kaydırıp yere atıyor kendini
Anlat anlat başımıza gelecekleri önden bilelim
Baby 2go lar gene daha iyi geldi fiyat olarak
Şuanki piyasaya göre çok çok iyi
Uygun değil diyenleri anlayamadım ama içine özel sünger konabilir . Ben de puset sevmem mesela çocuğun beli bükülüyor acayip bir şekilde illa desteklemek gerekiyor .
Tam yatmıyormuş bazıları canım onların yorumlarında yazıyor

İnşallah doya doya gezersiniz bebeğinizle kanguru yA wrap sling de tavsiye ederim . Çok keyifli oluyor
Ondan da alacağız, bizim eksiğimiz çok canım. Hiçbir şey almadık desem yalan olmaz. Bir hastane çıkışı, üç beş zıbın o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…