- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.541
Bende oldu . Ama sanırım sizin de bendeki gibi stresten oluyor . İstediğiniz kadar hareket edin ama eğer stresliyseniz oluyor ilaki çarpıntı. Ben kendim odağımı değiştirerek ve nefes egzersizleri yaparak aştım bu durumu. Bazen aklıma endişeler kaygılar geliyor mesela özellikle de yatarken . Ben kendime şunu diyorum - şu an uyumak istiyorum yarın kahvaltıdan sonra endilerime kulak veririm.şimdi uyacağım . Sonra sabah korkularımı endişelerimi düşünüyorum aslını bulmaya çalışıyorum sonra da kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum. Dua ediyorum arkadaşlarımla buluşuyorum . İnşallah sizin de geçicek . Gebelikte hormonlar da çok etkili biliyorsunuz . Tadınız çıkarın.Selam kızlarben 23 haftalık hamileyim, kılolu bir yapım var ama aşırı hareketleyim yoga pilates huruyus yapıyorum ve hamilelikte şimdiye kadar 2 kg aldım bastada vermişti hatta. Konum su ki 3. Aylarda hamilelikte bir ritm bozuklugum olmuştu doktora gittim ekg eko holter yaptırdık eevet hafif bir ritim bozuklugu var ama ılaclık drgıl dogumunuda asla etkılemez rahat ol dedi. 2 aydır hıc ritm bozuklugum yoktu son 2 gundur aşırı bir eitm bozuklugum oldu hatta oyle olduki panık atagımı tetıklettı ve panık atak ttuttu hastaneye gittim ekg cektiler gene onemlı bısı yok ama bu ritm bozuklugu neden bianda arttı gene ? Hıc olan var mı aranızda ? Yururken cok hızlanıyor kalbım uykuya dalmakta zorluk cekiyorum 2 gundur oluyor bunlar hep. Isım geregi yurtdısına seyahat ediyorum son kez salı günü gideceğim ama panık atagm ya tutarsa orda diye cok gerılıyorum ilaçta alamıyorum diye yaşayan var mı bu aniden fazlalaşan ritm bozuklugunu?
Siz karar verdiniz mi?
Kesinlikle öylehayır . Başkasına tavsiye vermek çok daha kolay
Yapısal demekki o zaman. Ben de göbekli değilim iskelet olarakta zayıf yapılıyım ondan sanırımBenim baya çıktı karnım. Normalde göbekli biri değilim ama artık epey belli. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım 21+2 yim sizin gibi
Bende de baby 2go cabin boy var . Aşırı memnunum.Ben de burda önerilenleri not alıyorum mağazalardan bakıp inceleyip öyle karar vereceğim. Henüz hiçbirini birebir inceleme fırsatım olmadıHer birinin yorumlarında artıları eksileri var
Aynı gün mü doğar acabaBenim baya çıktı karnım. Normalde göbekli biri değilim ama artık epey belli. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım 21+2 yim sizin gibi
Yeğenim İpek .hiperaktif .duvara tırmanıyor ...öyle yaramaz...her isim herkeste aynı olmuyor... Çoğu yaramazlığın da genetik olduğunu düşünüyorum ...E bir de İpek koydun adını, daha şimdiden hanım hanımcık takılıyor ne güzel işte
Kanz s-go travel system aldım ben tek tuşla kapanıyor pusetli setlerden bakalım şimdilik hoşumuza gitti inşallah kullanımıda iyi olurBebek arabası alan arkadaşlarım marka model yazabilir misiniz acaba?
Şimdi şöyle . Travel deneyler hem bebek arabası hem de üzerine poşet takılanlar . Bence çok hantal gereksizlerHafif olanların adı ne oluyordu? Ben bu kabin, travel, baston pek anlamıyorumFarkları nedir?
Bende elektrikli alırsam pişman olurnmuyum diye düşünüyorumŞu ahşap manuel olanlar çok hoşuma gidiyor acaba sonradan elektrikli olsaydı diye pişman olur muyum
BakıyorummmBende de baby 2go cabin boy var . Aşırı memnunum.
Muhakkak her isim herkeste aynı olmaz, doğduğu ay gün saat hatta soyisim dahi etkili.Yeğenim İpek .hiperaktif .duvara tırmanıyor ...öyle yaramaz...her isim herkeste aynı olmuyor... Çoğu yaramazlığın da genetik olduğunu düşünüyorum ...
Zaten huy ilim ve ahlak genetik deniyor..
Aslında birçoğu için yorumlar güzel ama benim için tekerlek çok önemli. Yaşadığım yerde yollar maalesef ki rezaletKanz s-go travel system aldım ben tek tuşla kapanıyor pusetli setlerden bakalım şimdilik hoşumuza gitti inşallah kullanımıda iyi olur
Bir bakayım canım bazılarına da yenidoğan yazsa bile uygun değil diyenler olmuş.Şimdi şöyle . Travel deneyler hem bebek arabası hem de üzerine poşet takılanlar . Bence çok hantal gereksizlerpusetler genelde 1,5 filan gibi yaşlardan sonra kullanılan hafif ve dikine kapanan arabalar . Kabin boylar tek elle kapanan ve uçak kabinine sığan doğumdan itibaren kullanılan hafif arabalar . Bu arabaların tutma kolu sabittir ve tentesi tam kapanmıyor . Ki bence ikisi de eksi değil . Olsa iyi olurmuş ama yine de bir eksikliğini hissetmedim. Tek elle açılır kapanır be çok az yer kaplıyorlar . Baby 2go marka var bende kızımdan kalma . Yine kullanıcam onu bordo renkli .araba İçin de ayrı pusetimiz var .
O ahşap görünüm mesela aşırı hoşuma gidiyorBende elektrikli alırsam pişman olurnmuyum diye düşünüyorum
Şuan bebek arabası fiyatları uçmuş durumdaBendeki bunun bordosu ama 2sene önce 600tleye almıştım
İlk aylar uyuyor da sonra ordan kaydırıp yere atıyor kendiniBakıyorummm
Muhakkak her isim herkeste aynı olmaz, doğduğu ay gün saat hatta soyisim dahi etkili.
Aslında birçoğu için yorumlar güzel ama benim için tekerlek çok önemli. Yaşadığım yerde yollar maalesef ki rezaletinşAllah memnun kalırsınız
Bir bakayım canım bazılarına da yenidoğan yazsa bile uygun değil diyenler olmuş.
Pandemiydi, bebek kaybıydı derken tatile çıkamadık hiç, bu yaz gezmek istiyoruz bebeklerimiz de 3-6 ay arası oluyor yazın
O ahşap görünüm mesela aşırı hoşuma gidiyoröyle onun içinde uslu uslu mışıl mışıl uyusa falan gibi "hayaller"
Baby 2go lar gene daha iyi geldi fiyat olarakŞuan bebek arabası fiyatları uçmuş durumda
Uygun değil diyenleri anlayamadım ama içine özel sünger konabilir . Ben de puset sevmem mesela çocuğun beli bükülüyor acayip bir şekilde illa desteklemek gerekiyor .Bakıyorummm
Muhakkak her isim herkeste aynı olmaz, doğduğu ay gün saat hatta soyisim dahi etkili.
Aslında birçoğu için yorumlar güzel ama benim için tekerlek çok önemli. Yaşadığım yerde yollar maalesef ki rezaletinşAllah memnun kalırsınız
Bir bakayım canım bazılarına da yenidoğan yazsa bile uygun değil diyenler olmuş.
Pandemiydi, bebek kaybıydı derken tatile çıkamadık hiç, bu yaz gezmek istiyoruz bebeklerimiz de 3-6 ay arası oluyor yazın
O ahşap görünüm mesela aşırı hoşuma gidiyoröyle onun içinde uslu uslu mışıl mışıl uyusa falan gibi "hayaller"
İnşallah doya doya gezersiniz bebeğinizleBakıyorummm
Anlat anlat başımıza gelecekleri önden bilelimİlk aylar uyuyor da sonra ordan kaydırıp yere atıyor kendini
Şuanki piyasaya göre çok çok iyiBaby 2go lar gene daha iyi geldi fiyat olarak
Tam yatmıyormuş bazıları canım onların yorumlarında yazıyorUygun değil diyenleri anlayamadım ama içine özel sünger konabilir . Ben de puset sevmem mesela çocuğun beli bükülüyor acayip bir şekilde illa desteklemek gerekiyor .
Ondan da alacağız, bizim eksiğimiz çok canım. Hiçbir şey almadık desem yalan olmaz. Bir hastane çıkışı, üç beş zıbın o kadarİnşallah doya doya gezersiniz bebeğinizlekanguru yA wrap sling de tavsiye ederim . Çok keyifli oluyor
Olsun canım yeter ki sağlık olsun . Hepsi zamanla olacak işler zaten .Ondan da alacağız, bizim eksiğimiz çok canım. Hiçbir şey almadık desem yalan olmaz. Bir hastane çıkışı, üç beş zıbın o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?