- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 103
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.561
Evet tam yatar olmasına da dikkat etmek lazım tabi .Anlat anlat başımıza gelecekleri önden bilelim
Şuanki piyasaya göre çok çok iyi
Tam yatmıyormuş bazıları canım onların yorumlarında yazıyor
Aminn canımOlsun canım yeter ki sağlık olsun . Hepsi zamanla olacak işler zaten .
3 ve 4 benim diyorum ben taba ve griSizce hangisi kızlar ? Karar veremiyorum . Hepsi aynı tarz sadece renk farkları var
Öksürüğe grintuss iyi geldi bana doktorunuza sorun istersenizKızlar ben bi hastalandıydım iyileştim 5 gün sonra tekrar hastalandım aynı şekilde boğaz yanmasıyla başladı sonra heniz akıntısı öksürüğe döndü, doktora da gittim boğazın değil burnum kötü çok bişe veremem geçmezse gel dedi burun spreyi parol verdi ama ben toparlayamadım, gece uyumutmuyo, geniş akıntısı aşırı arttı , hafif hırıltı var, gündüz gene iyiyim gece çok kötü, buhar yaptım soludum, ayva kaynattım, tuzla karbonatla gargara , burna tuzlu su, herseyi yapıyom, bana doğal tedavi söyleyin ya, 29 yaşındayım böyle öksürdüğü mü hatırlamıyorum, covid de bile öksürmemiştim, moralim 0 yani bebeğe iyi bakamıyorum diye üzülüyorum
Sanmıyorum ama yakın tarihlerde doğar en azındanAynı gün mü doğar acababazen bi an önce doğsun istiyorum bazen de bu rahat günlerimi arayacağımı bildiğimden içerde mi dışarda mı iyi karar veremiyorum
Tabalı olanı beğendim benSizce hangisi kızlar ? Karar veremiyorum . Hepsi aynı tarz sadece renk farkları var
Benim de 23. Haftada olmama rağmen aşırı hissetmiyorum hareketlerini. Doktora sordum benim kız yüzükoyun duruyor yani bir nevi sırtı karnıma denk geliyormus. O yüzden çok hissedemiyorsun dedi. Ultrasonda kıpır kıpırKizlar bebekleriniz gün içinde kıpır kıpır mi benim hiç öyle değil ya kafama takıyorum
Şu an bebeği olan iki arkadaşım var. Ana kucağı hayat kurtarıcılari resmen. Birinde ahşap var birinde metal hafif olandan. En iyisi hafif metal olanlar. Her yere götürebiliyor. Ahşap alan biraz pişman olmuş onunkini taşımak zor. Bebek ya kucakta ayakta gezdirerek duruyor ya da onun içinde yatarakŞu ahşap manuel olanlar çok hoşuma gidiyor acaba sonradan elektrikli olsaydı diye pişman olur muyum
Hmm anladım canım hiç bu açıdan düşünmemiştim işte bunlar hep tecrübeŞu an bebeği olan iki arkadaşım var. Ana kucağı hayat kurtarıcılari resmen. Birinde ahşap var birinde metal hafif olandan. En iyisi hafif metal olanlar. Her yere götürebiliyor. Ahşap alan biraz pişman olmuş onunkini taşımak zor. Bebek ya kucakta ayakta gezdirerek duruyor ya da onun içinde yatarakben arkadaşımın önerisiyle oyho diye bir markaninkini aldım
Kizlar bir sey sorucam bu simdi Banu Ciftcinin uygulamasina bakiyorum da cizelgede 38. Hafta dedigi 37+0 mi oluyor yoksa 38+0 mi acaba? Cunku uygulamada 19+0 olunca 20. Hafta yaziyor ya kafam karisti.Kullanan arkadaslar bir bakabilir mi?Eki Görüntüle 3175076
Öğretmen olan annelerim 24. Haftada rapor alıp idaremize teslim ettiğimiz de nöbet tutmuyoruz, bilginiz olsun. Bazen gözden kaçıyor. Yazmak istedim.
Bende 4moms diye bi markanin elekrikli olanini aldim yurtdisindan burda fiyatlar ucmus durumda 7-8 bin tl den bahsediyolar cunku ama tamamen risk bence bazi bebekler durmak istemiyormus anakucaklarinda aldik bakalim umarim ise yararElektrikli mi alsam Manuel mi diye git gel yaşadığım bir konu
Sanirim kisiden kisiye baya degisiyor bu durum bende gecen haftaya kadar hic hissetmezken bu hafta 20+3 itibariyle hergun defalarca kez hissediyorum ozellikle arkama destek koyup yari otururur pozisyonda uzandigimda kipir kipir hic durmuyor. Dun cok sasirdim mesela evde kedim var ben tam hareketlerini dinlerken yanima gelip karnima garip garip bakti ve patisiyle vurmaya basladi nasil guldumBenim de 23. Haftada olmama rağmen aşırı hissetmiyorum hareketlerini. Doktora sordum benim kız yüzükoyun duruyor yani bir nevi sırtı karnıma denk geliyormus. O yüzden çok hissedemiyorsun dedi. Ultrasonda kıpır kıpır
Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz
Yaa bende de aynı sıkıntı var aynı isim sahiplerini düşününce hemen vazgeçiyorum aman onlar yaramaz oluyor aman onlar şöyle böyle 500 tane öğrencim var isim seçmek çok zor o yüzden
Ya ben de öyleyimAllah affetsin çoğu isimden öğrencilerim yüzünden vazgeçtim
Hepsi de çok hoş. Grili siyahlı da güzel 1. De güzel. Tamamen simsiyah da iyi olabilir. Çok kararsız kaldımSizce hangisi kızlar ? Karar veremiyorum . Hepsi aynı tarz sadece renk farkları var
Bebeğe göre çok değişiyor. Bak bebeğin duruşu bile fark ediyormuşSanirim kisiden kisiye baya degisiyor bu durum bende gecen haftaya kadar hic hissetmezken bu hafta 20+3 itibariyle hergun defalarca kez hissediyorum ozellikle arkama destek koyup yari otururur pozisyonda uzandigimda kipir kipir hic durmuyor. Dun cok sasirdim mesela evde kedim var ben tam hareketlerini dinlerken yanima gelip karnima garip garip bakti ve patisiyle vurmaya basladi nasil guldum
Canim gaz sancisi olabilirmi acabaGöbek çevremdeki batma devam ediyor.
Ve doktorum ameliyattaymış şu an. Erken gidemiyorum o yüzden.
Böyle acil durumlarda doktorun da işi çıkınca yapacak bir şey kalmıyor.Ne enteresan bir süreç içindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?