2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sizce hangisi kızlar ? Karar veremiyorum . Hepsi aynı tarz sadece renk farkları var

Eklentiler

• AAD5CE7D-E244-42CB-B02C-A186F921E8ED.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 1E074F01-3605-48D1-9F01-61198441EB06.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 008EBFD6-80AB-463B-AA25-526130BCB754.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 1A0817E2-35DF-46C2-818B-AA5746D468C2.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 69
Öksürüğe grintuss iyi geldi bana doktorunuza sorun isterseniz

Aynı gün mü doğar acaba bazen bi an önce doğsun istiyorum bazen de bu rahat günlerimi arayacağımı bildiğimden içerde mi dışarda mı iyi karar veremiyorum
Sanmıyorum ama yakın tarihlerde doğar en azından ben de çıksın da seveyim diyorum ama erken gelmesinler, vaktinde gelsinler

Kizlar bebekleriniz gün içinde kıpır kıpır mi benim hiç öyle değil ya kafama takıyorum
Benim de 23. Haftada olmama rağmen aşırı hissetmiyorum hareketlerini. Doktora sordum benim kız yüzükoyun duruyor yani bir nevi sırtı karnıma denk geliyormus. O yüzden çok hissedemiyorsun dedi. Ultrasonda kıpır kıpır

Şu ahşap manuel olanlar çok hoşuma gidiyor acaba sonradan elektrikli olsaydı diye pişman olur muyum
Şu an bebeği olan iki arkadaşım var. Ana kucağı hayat kurtarıcılari resmen. Birinde ahşap var birinde metal hafif olandan. En iyisi hafif metal olanlar. Her yere götürebiliyor. Ahşap alan biraz pişman olmuş onunkini taşımak zor. Bebek ya kucakta ayakta gezdirerek duruyor ya da onun içinde yatarak ben arkadaşımın önerisiyle oyho diye bir markaninkini aldım

Hmm anladım canım hiç bu açıdan düşünmemiştim işte bunlar hep tecrübe

37+0 oluyor 38.hafta
Görseli de ekledim

Eklentiler

• 74A38988-ACB7-4900-AB1A-A3E9C91DC2D6.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 53
Öğretmen olan annelerim 24. Haftada rapor alıp idaremize teslim ettiğimiz de nöbet tutmuyoruz, bilginiz olsun. Bazen gözden kaçıyor. Yazmak istedim.

Bana raporsuz izin verdi idarem. Sadece söyledim tamam listeden çıkarırım adını dedi. Bu hafta son kez tutacağım nöbeti.

Elektrikli mi alsam Manuel mi diye git gel yaşadığım bir konu
Bende 4moms diye bi markanin elekrikli olanini aldim yurtdisindan burda fiyatlar ucmus durumda 7-8 bin tl den bahsediyolar cunku ama tamamen risk bence bazi bebekler durmak istemiyormus anakucaklarinda aldik bakalim umarim ise yarar

Sanirim kisiden kisiye baya degisiyor bu durum bende gecen haftaya kadar hic hissetmezken bu hafta 20+3 itibariyle hergun defalarca kez hissediyorum ozellikle arkama destek koyup yari otururur pozisyonda uzandigimda kipir kipir hic durmuyor. Dun cok sasirdim mesela evde kedim var ben tam hareketlerini dinlerken yanima gelip karnima garip garip bakti ve patisiyle vurmaya basladi nasil guldum

Eşim de ben de öğretmeniz, sevdiğimiz isimleri saydığımızda sınıfları şöööyle bir gözümüzün önüne getirip uzun uzun bakışıp vazgeçiyoruz

Yaa bende de aynı sıkıntı var aynı isim sahiplerini düşününce hemen vazgeçiyorum aman onlar yaramaz oluyor aman onlar şöyle böyle 500 tane öğrencim var isim seçmek çok zor o yüzden

Ya ben de öyleyim Allah affetsin çoğu isimden öğrencilerim yüzünden vazgeçtim

ben de aynı sizler gibiyim.
Çok sevdiğim bir erkek ismi vardı.
İşe başlayınca gördüm ki o isimdeki öğrencilerim hep çok tembel ve saf. İsimden soğudum gerçekten etkiliyor.
Kendi çocuğum da öyle olabilir tabii ki kesinlikle bir kınama değil. ama o isimden vazgeçtim. Hemen etkiliyor.

Tüm hasta olanlara acil şifa diliyorum

Sabah göbek çevremde bir acıyla kalktım bugün ben de.
Ayağa kalktım işe gidecektim hazırlandım aşağı indim baktım ki batıyor. gidemedim işe. Eve geldim. Öğlene tek bi randevu buldum doktorumdan çok şükür.
Aslında daha cuma detaylıdan çıktım ve doktoruma 1 ay sonraya randevu alacaktım ama içim rahat etmedi.
İğne batması gibi acı yaşıyorum. ilk kez oldu. Karnımın gerildiğini de hissediyorum bu günlerde özellikle geceleri.
Acaba magnezyum başlatacak mı onunla mı ilgili bilmiyorum. Bir de 2 gündür çok ayakta kaldım.
Cumartesi gezdim. dün misafir ağırladım. Sabah acıyla uyandım. Elimle dokununca da acıyor.
Özellikle göbek çevresi yaşayan oldu mu aranızda?

Son düzenleme:
Sizce hangisi kızlar ? Karar veremiyorum . Hepsi aynı tarz sadece renk farkları var
Hepsi de çok hoş. Grili siyahlı da güzel 1. De güzel. Tamamen simsiyah da iyi olabilir. Çok kararsız kaldım ki ben hemen karar veririm normalde. hiç yardımcı olamadım.
Ben de siyah+leopar desenli aldım kendime.
leopar desen hastasıyım

Eklentiler

• CA408D71-85CB-4543-938D-0F4F1FDE6A3A.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 66
Bebeğe göre çok değişiyor. Bak bebeğin duruşu bile fark ediyormuş umarım benimki de döner de ben de o şekilde hissetmeye başlarım artık.

Göbek çevremdeki batma devam ediyor.
Ve doktorum ameliyattaymış şu an. Erken gidemiyorum o yüzden.
Böyle acil durumlarda doktorun da işi çıkınca yapacak bir şey kalmıyor. Ne enteresan bir süreç içindeyiz.

MelodiminEsi canım sen bi de maxi cosi bebek arabalarına bak. Cumartesi dışarda gördüm bi anne kullanıyordu. Çok güzeldi. Kuzenim de kullanmış. Öve öve bitiremedi. Ona almanyadan gelmişti tabii. Burda pahalı o modeller. Ama cybex markası kadar uçuk değil. Üstündeki her şeyi çıkarıp yıkayabiliyormuş. O da iyi bir özellik.
Bana mutlaka pusetli al. Bebeğin bahara geliyor küçük bebek için de en ideali travel sistem dediler hep. Öyle almaya karar verdim.
Bize hediye gelebilir bebek arabası o yüzden bekliyoruz. Aceleye getirmedik. Bekledikçe artan fiyatlar beni ürpertiyor ama olsun.
Etrafımızdan hep kraft ve maxi cosi önerisi aldık. Çok sağlam oluyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…